μπραβο αδαμαντια σιγα σιγα θα τα χασουμε...κατε και εγω το ιδιο..κοβω καρπουζι για τα μικρα και εγω το μυριζω..αααααααααααχ
Printable View
μπραβο αδαμαντια σιγα σιγα θα τα χασουμε...κατε και εγω το ιδιο..κοβω καρπουζι για τα μικρα και εγω το μυριζω..αααααααααααχ
εεεε δεν αντεξα, το εφαγα το καρπουζι
δεν ειναι δυνατον να κανω διαιτα και να απαγορευονται τα φρουτα!!
ολο την παρακσευ και τ σαββατο ενα μεγααααααααααααλο διαλειμμα....σημερα ξεκιναω απο την αρχη....δεν πειραζει.... αυτα εχουν οι παρεες και φυσικα αυτα εχει η παλιοεξεταστικη!
δεν πειραζει αγαπη..το θεμα ειναι να συνεχιζουμε....:-))
dimitroula22 μαζι το καναμε το Σ/Κ το διαλλειμα απο αυριο τα κεφαλια μεσα !!!!!!!Quote:
Originally posted by dimitroula22
ολο την παρακσευ και τ σαββατο ενα μεγααααααααααααλο διαλειμμα....σημερα ξεκιναω απο την αρχη....δεν πειραζει.... αυτα εχουν οι παρεες και φυσικα αυτα εχει η παλιοεξεταστικη!
χαχαχα οντως απο αυριο τα κεφαλια μεσα κ παλι διαιτουλα αγαπημενη.... γλυκια μου migg φυσικα συνεχιζουμεεε...... βεβαια ανεβηκαμε ενα κιλακι αλλα ποιος νοιαζεται????
Μπραβοκοριτσαρες μου ετσι σας θελω αντε καλη αρχη κι παλι και αισιοδοξια!!!!:blush:
ευχαριστουμε αδαμαντια μας.....κι εσυ καλη συνεχειαααααα:smilegrin:
ολο λεω οτι θα ξαναρχισω και ολο αποφασιζω οτι σημερα θα πιω η θα φαω φρουτα (αρκετα λιγα ωστε να μη με πιασει κολλιτιδα και αρκετα πολλα για να μη μπορω να μπω σε ντουκαν η ατκινς) η κατι με υδατανθρακες!
Πρεπει να μαζευτω γιατι σε 2 βδομαδες εχω τη πρωτη εξεταση για να δω τη πορεια της χοληστερινης...
χρειαζομαι καποιον να μου πει "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μεταααααααααα τις εξετασεις !!!!!!" και να μου το υπερθυμησει... μαλλον θα βαλω καποιον να το ηχογραφησει και να το βαλω στο κινητο για ξυπνητηρι να χτυπαει ανα 3 ωρες να μου το θυμιζει =P
EEEEEEEEEEEEEEEEE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μετα τις εξετασεις.......!!!!! με πολλη πολλη αγαπη.....
I love you <3
δεν πιστευω να εχεις παραπονο...και τωρα που σε επανεφερα στην ταξη γ λιγο την κανω για νανι γιατι δεν την παλευω αλλο....καταραμενη εξεταστικη μασ τυραννας νεα παιδια :dork:
καλημερα κοριτσια μου....merry maker misery μου δεν πιστευω να με παρακουσεσ...ειπαμε μετααα τις εξετασεις....εγω απο το 89.4 στο οποιο ξανακατεβηκα αμεσως μετα το παραστρατημα συνεχιζω δδυναμικααα.....τα νεα σας θελω...πως τα πατε?
εγω εννοω εξετασεις αιματος για παρακολουθηση της χοληστερινης (μολις τη ρυθμισω ουτοσιαλλος θα ειμαι σε μια ακτινς-οειδες διαιτα λογο κολλιτιδας)
ΣΗΜΕΡΑ! ξανασηκώνω τα οπλα για τη αντι-χοληστερινουχα διατροφη που εκανα πριν πλακωθω στις μπυρες και τα κρασια!
ναι κοπελα μ το καταλαβα οτι ειναι αιματος δεν ειμαι τοοοοοοοοσο χαζη...γιατι γενικως ειμαι απλα οχι τοοοσο πολυ :smilegrin:
αγαπες μουυυυυ τι κανετε?????? εγω σημερα 89.1 και πεφτω ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να δω το 88 ..ποσο τελεια θα ειναι???εσεις τι μου κανετε????:bouncy:
που ειστε καλες μου ???? συνοδοιπορες και μη..... εγω ντρεπομαι....εκανα υπερφαγικα χτες ενω πιστευα τα ειχα κοψει.....και σημερα εννοειται οτι ξεκινησα απ την αρχη αλλα ειμαι +3 κιλα....ειναι δυνατον???απο ενα και μονο βραδυ?????
merry maker misery μου εκανες τις εξετασεις???πως βγηκανε????ολα καλα?
ελα δημητρουλα αποκλειεται...φουσκωμα ειναι..οταν λες υπερφαγικο τι εφαγες?
δημητρούλα μου δεν μπορεί μέσα σε μία ημέρα να πήρες 3 κιλά ηρέμησε!!!
εχω ακομα 20 μερες, θα κανω ελαφρια ατκινς ομως γιατι εφερε η μανα μου ολοκληρο μαγαζι με κρεατα και γαλακτοκομικα και αλλαντικα. Γενικοτερα αισθανομαι μια χαρα, τη γυμναστικη εχω αφησει αυτες τις μερες.. μολις φυγει η μανα, τα κεφαλια μεσα!Quote:
merry maker misery μου εκανες τις εξετασεις???πως βγηκανε????ολα καλα?
οκ μερυ μου..... περιμενω τα αποτελεσματα σου να ησυχασεις κ εσυ.... καλη μου μιγκ εφαγα μακαροναδα με θαλασσινα τζατζικια πατατες λουκουμαδες με παγωτο και χαλβα σιμιγδαλενιο.... μετα απο πολυ καιρο ηθελα να τα βγαλω ολα και αισθανομουν τοοοσο ασχημα..προσπαθησα αλλα ευτυχως το μετανιωσα....ειμαι ακομα 2 κιλα πανω ..... ελπιζω να φυγουν μαζι με αλλα γιατι εχω και παρασταση 29 ιουνου κ θελω να ειμαι οσο πιο ομορφη γινεται......
Εγω πιστευω οτι εισαι στα καλυτερα σου ηδη ^_^, αν πας με αυτοπεποιηθηση και δειξεις τη ομορφια που εχεις μεσα σου, μια χαρα εισαι! δε θα μας ριξουν 2-3 ψωροκιλακια! Μεγαλυτερη δυναμη εχεις εσυ απο αυτα! Λιγο υπομονη και προσπαθεια και θα πανε απο εκει που ηρθαν!Quote:
οκ μερυ μου..... περιμενω τα αποτελεσματα σου να ησυχασεις κ εσυ.... καλη μου μιγκ εφαγα μακαροναδα με θαλασσινα τζατζικια πατατες λουκουμαδες με παγωτο και χαλβα σιμιγδαλενιο.... μετα απο πολυ καιρο ηθελα να τα βγαλω ολα και αισθανομουν τοοοσο ασχημα..προσπαθησα αλλα ευτυχως το μετανιωσα....ειμαι ακομα 2 κιλα πανω ..... ελπιζω να φυγουν μαζι με αλλα γιατι εχω και παρασταση 29 ιουνου κ θελω να ειμαι οσο πιο ομορφη γινεται......
αυτο πιστευω κι εγω καλη μου...... απλα το φορεμα μου ειναι πολυ πολυ στενο και ηδη φαινεται πολυ η κοιλια μου κ απλα θα ηθελα να εχει ξεφουσκωσει λιγαααακι....
Αχ κοριτσακια μου.Την Παρασκευη μου ειπε η Πεθερα μου οτι αδυνατισα,για να μου το πει ειναι αληθεια,χαρηκε τοσο πολυ η καημενουλα που με φιλουσε.Ετσι μπραβο μου λεει σιγα σιγα μην βιαζεσαι και μην το βαζεις κατω.Καλα μ ου εφτιαξε την μερα χαρηκα παρα πολυ και πηρα δυναμη για να συνεχισω.Φιλια πολλα σε ολεςςς!!!
εισαι τυχερη που εχεις τοσο καλη πεθερα.....μονο αυτο σου λεω!
τελεια αδαμαντια...εμενα ουτε καν με κοιταζε παλια τωρα με κοιταει απο πανω μεχρι κατω...χαχαχαχαχα ΕΚΔΙΚΗΣΗ....δημητρουλα..λουκ ουμαδες με παγωτο......τα σαλια μου τρεχουν...
τι καλο!!!Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
Αχ κοριτσακια μου.Την Παρασκευη μου ειπε η Πεθερα μου οτι αδυνατισα,για να μου το πει ειναι αληθεια,χαρηκε τοσο πολυ η καημενουλα που με φιλουσε.Ετσι μπραβο μου λεει σιγα σιγα μην βιαζεσαι και μην το βαζεις κατω.Καλα μ ου εφτιαξε την μερα χαρηκα παρα πολυ και πηρα δυναμη για να συνεχισω.Φιλια πολλα σε ολεςςς!!!
με συγκινησε!!!
να, ετσι πρεπει να ναι οι πεθερες :)
δημητρουλα, ειναι φουσκωμα κ θα φυγει, μη στεναχωριεσαι κ συνεχισε την προσπαθεια :thumbup:
δημητρουλα ψηλα το κεφαλι και συνεχισε.....
ναι βρε εδω ειμαι και συνεχιζω μην ανησυχειτε...ολα καλα! δεν ειναι μαλλον μονο φουσκωμα γτ δεν εφυγε ακομα αλλα οκ το παλευω..... ηρθε ο καλος μου γ αυτο εχω χαθει....4 μηνες ειχα να το δω το φανταρακι μου!!!:love:
αντε μπραβο...καλως τον δεχτηκες...
eyxaristw polyyyyyyyyyyyy......ase pou plisiazei i parastash kai exw 3 xoreytika k kanw proves oli mera :o
καλο αυτο...γυμναστικουλα μια χαρα...εγω παω σε στιβο και τρεχω...
κοριτσια μου εχω κολλησει στα 89 κιλα.....καμια συμβουλη να ξεκολλησω???? να ξαναπαρω μπροστα????? βεβαια περιμενω περιοδο αλλα ειμαι πολλες μερες κολλημενη.....κοντα 2 εβδομαδες
εγω κολλαω οταν εχω "μπουκωσει" μεσα και εχω ατελης εκκενωσεις. Δοκιμασε πολυ νερο και φυτικες (ΠΟΛΥ νερο ομως, 2 μπουκαλια τουλαχιστον) να αδειασεις. Μετα που θα νιωσεις οτι ολα φυγανε (θα το καταλαβεις, πιστεψε με) θα δεις που θα ξεκολησεις.
κανε πρωτεινη συνεχεια,πιο πολυ απο λαχανικα...τρωγε ασπραδια με γαλοπουλα και κοτοπουλα..απαχα οσο μπορεις..η σαλατα πιο λιγη απο την πρωτεινη και θα ξεκολλησεις...
αντε να το κανω να δουμε...σας υπερευχαριστω και τις 2...... :roll:
αντε υπομονη...και πες μας να χαρουμε και εμεις...:-))
σημερα μολις ξυπνησα ζυγιστηκα κ με εδειξε 88.9.... αντε να δουμε τι θα γινει.........