Αλίμονο...Ξέρω...Να περάσετε τέλειαααααααααααααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Αλίμονο...Ξέρω...Να περάσετε τέλειαααααααααααααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκιααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
Nadine χαίρομαι που επανήλθε η διάθεση σου.
Αχ κορίτσια εγω σήμερα κόντεψα να τα τινάξω από μία βλακεία μου.
Είμαι να αδιαθετήσω και πονάω πολύ (έχω και μια ευαισθησία με τον κύκλο μου κτλ κτλ) και οπως ήμουν στη δουλειά διπλωμένη, πηγα να πιω ένα panadol και αντι για panadol πήρα ponstan
E αυτό ήταν...
Εχω μεγάλο πρόβλημα με το ponstan και γιαυτό δεν το παίρνω ποτέ.
Αλλά σήμερα αποδείχτηκα πολύ χαζή...
Κάποιος τα ειχε βάλει στο κουτί με τα panadol και εγω ουτε που το πρόσεξα από τη λύσσα να πιω κάτι
Επαθα κρίση, πονούσα υπερβολικά και τελικά σα τρελλή ετρεχα στα φαρμακεία για να μου κάνουν παυσίπονες.
Τώρα ηρέμησα λίγο (είμαι βέβαια σαν κοτόπουλο από την ένεση μάλλον)
Αισθάνομαι και λίγο ως πολύ χάλια λόγω ορμονών - κιλών - περιόδου - καιρού - αναμονής για την επέμβαση
Για απόσυρση είμαι μου φαίνεται...
Αντε βρε κοριτσάκια καλά να περάσετε το Σαββατοκύριακο
Παρούσα κ εγω! Βελάζω χαρωπά και αννα..λαμβάνω τις εκθέσεις! Λοιπον.. Τσαρουχης αναδρομική στο Μπενάκη, εκθεση ελλήνων εικαστικων στο γκαζι αν δεν απατώμαι, μουσειο Ακρόπολης, μπαλαρίνες του Ντεγκα στο Μουσείο Ηρακλειδών! Είμαι μέσα σε ότι κ αν πεις! :) Για Κεφαλαρια και Ζωγράφου δεν με βλεπω ευκολη, καθώς βασίζομαι σε δυσκίνητο ΗΣΑΠ κ μετρο για τις μετακινήσεις μου.. Το πολύ πολυ το αρνί να μην δει ολες τις Αθηναίες μαζεμένες! :) Κ καθημερινή μπορώ να πάρω άδεια από την σημαία και να σουλατσάρουμε εκθεσιακώς, ω Ναταλί..Quote:
Originally posted by NADINE
Εδώ είμαι...Διάβαζα το γιουτουγιουκιβώτιο μου!
(Αννεζινάκι,τώρα πια το έχω πολλές φορές το κινητό σου!)
ʼσχετο:Μουσείο Ακρόπολης,ενδιαφέρεται καμιά;
Καμία άλλη έκθεση παίζει στην πόλη;Για ενημερώστε με...
Στο δια ταύτα:Όποτε θέλετε σας είπα κι όπου θέλετε έρχομαι!
Θα φύγω καθαρά Δευτέρα(όπως πέρισυ τώρα που το θυμάμαι)
Ζεναρνί κι εσύ μέσα,μην ξεχνιόμαστε!ʼντε,δε θα σας μαζεύω μία μία!
ΥΓ: καλύτερα κιολας.. το ουγκ γυρισε στη δουλεια αφου, κ το Σου Κου μου μενει να τον δω.. περιμενω αρνιμερωση!
Αμάν,βρε Τζόρτζια,τι έπαθες στα καλά καθούμενα και μάλιστα εκεί,που προσπαθούσες να νιώσεις καλύτερα!Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Αχ κορίτσια εγω σήμερα κόντεψα να τα τινάξω από μία βλακεία μου.
Είμαι να αδιαθετήσω και πονάω πολύ (έχω και μια ευαισθησία με τον κύκλο μου κτλ κτλ) και οπως ήμουν στη δουλειά διπλωμένη, πηγα να πιω ένα panadol και αντι για panadol πήρα ponstan
E αυτό ήταν...
Εχω μεγάλο πρόβλημα με το ponstan και γιαυτό δεν το παίρνω ποτέ.
Αλλά σήμερα αποδείχτηκα πολύ χαζή...
Κάποιος τα ειχε βάλει στο κουτί με τα panadol και εγω ουτε που το πρόσεξα από τη λύσσα να πιω κάτι
Επαθα κρίση, πονούσα υπερβολικά και τελικά σα τρελλή ετρεχα στα φαρμακεία για να μου κάνουν παυσίπονες.
Τώρα ηρέμησα λίγο (είμαι βέβαια σαν κοτόπουλο από την ένεση μάλλον)
Δεν είσαι χαζή εσύ,αλλά ο ντουβαροντούβαρος,που έβαλε φάρμακο σε άλλου φαρμάκου κουτί!
Εσύ,ζαβλακωμένη από τον πόνο,τι να ελέγξεις;Και εγώ έχω αιώνες να πάρω ponstan,
γιατί μου προκαλούν κωλυκούς νεφρών!Σήμερα νιώθεις καλύτερα;Έχεις ηρεμήσει κι από τους άλλους πόνους;
[/quote]
Αμάν,βρε Τζόρτζια,τι έπαθες στα καλά καθούμενα και μάλιστα εκεί,που προσπαθούσες να νιώσεις καλύτερα!
Δεν είσαι χαζή εσύ,αλλά ο ντουβαροντούβαρος,που έβαλε φάρμακο σε άλλου φαρμάκου κουτί!
Εσύ,ζαβλακωμένη από τον πόνο,τι να ελέγξεις;Και εγώ έχω αιώνες να πάρω ponstan,
γιατί μου προκαλούν κωλυκούς νεφρών!Σήμερα νιώθεις καλύτερα;Έχεις ηρεμήσει κι από τους άλλους πόνους;[/quote]
ναι σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα. ευτυχώς
Μόλις ετοίμασα κάτι ωραιότατες κρεπούλες και έφαγα με μερέντα
κερνάω κρέπες
Ευτυχώς που έχω κι έναν άνθρωπο στα γούστα μου!Κρίμα,που με πρόλαβε στη στροφή το ουγκ!Quote:
Originally posted by esceden
Παρούσα κ εγω! Βελάζω χαρωπά και αννα..λαμβάνω τις εκθέσεις! Λοιπον.. Τσαρουχης αναδρομική στο Μπενάκη, εκθεση ελλήνων εικαστικων στο γκαζι αν δεν απατώμαι, μουσειο Ακρόπολης, μπαλαρίνες του Ντεγκα στο Μουσείο Ηρακλειδών! Είμαι μέσα σε ότι κ αν πεις! :)
Συνεννοηθήκαμε με την ξεναγό μου και θα την κάνουμε την τσάρκα μας Παρασκευή πρωί μέχρι τελικής πτώσης!
Μετά θα με χαλαρώσει η αγάπη στα ατμοσφαιρικά της,μαζί και με τις άλλες αγαπημένες!Η Παρασκευή έκλεισε
και προβλέπεται γεμάτη οπτικοακοστικά και άλλα ερεθίσματα!Σούπερ!Για τα ατομικά μας θα τηλεφωνηθούμε...
Έρχομαι Αθήνα Τρίτη απόγευμα και φεύγω Τρίτη πρωί!(την επόμενη Τρίτη φυσικά!)Ναύπλιο ακύρωσα για να προλάβω
όσες περισότερες συναντήσεις μπορώ...Έχω μεγάλη χαρά!Θα περάσουμε τέλεια!Το Λιλάκι μου δεν απάντησε ακόμα...
Τρέχω να ετοιμαστώ για τον Μίλτο μου τώρα!Καλό Σαββατόβραδο, ό,τι κι αν κάνετε!Φιλάκια πολλά πολλά!
Συγχαρητήρια για την παράθεση!Ένα παραπάνω [/ quote] έκανε τη μικρή ζημιά...:)Quote:
Originally posted by GeorgiaP
ναι σήμερα είμαι σαφώς καλύτερα. ευτυχώς
Μόλις ετοίμασα κάτι ωραιότατες κρεπούλες και έφαγα με μερέντα
κερνάω κρέπες
Κρεπούλες κερνάς,εκ του ασφαλούς όμως ,κοπελιά!Ούτε διεύθυνση στέλνεις να έρθουμε,
ούτε ζητάς να μας στείλεις!Ίσα ίσα να μας αναστατώσεις και να μας κάνεις σαλιάρες νυχτιάτικα!
Συγχαρητήρια για την παράθεση!Ένα παραπάνω [/ quote] έκανε τη μικρή ζημιά...:)
Κρεπούλες κερνάς,εκ του ασφαλούς όμως ,κοπελιά!Ούτε διεύθυνση στέλνεις να έρθουμε,
ούτε ζητάς να μας στείλεις!Ίσα ίσα να μας αναστατώσεις και να μας κάνεις σαλιάρες νυχτιάτικα![/quote]
Εμ τι να σας κάνω ???? Ολες μου τύχατε στεριανές, μου φαίνεται μόνο εγώ και το μιτόκολο είμαστε νησιώτες!!
Εγω ανατολικό Αιγαίο και το μιτσόκολο Δυτικό...
Από Δύση ως την Ανατολή ... Από Ανατολή ως τη Δύση ...
Και στο κέντρο εσείς...
Φιλάκια - καληνυχτούδια
Κοινώς,μας κάνατε σάντουϊτς!Δε θέλω πονηρά γελάκια,παρακαλώ!
"Πάψε να κλαις για ό,τι πέρασε σωστά
κλείσε τα μάτια σου και κοίταξε μπροστά..."
Τα έκλεινα τα μάτια,αλλά κοιτούσαν ουρανό,
να κυλάνε παραπονεμένα ρυάκια στο μέρος της καρδιάς...
Πόσο ευαίσθητος είσαι,Μίλτο μου,πόσο τρυφερός...Σ'ευχαριστώ!
Μια μαγική βραδιά,με γέλιο πολύ και λυγμό περισσότερο...
Όχι...Οι παλιές αγάπες δεν πάνε στον παράδεισο τους!Δεν είναι καν παλιές!
Ζουν στην κόλαση μέσα μας,βασανιστικά να τρών'τα σωθικά,που δεν τις τρέφουμε...
Καληνύχτα,παραμυθένιες μου... --->ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ : ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλή Κυριακή να έχετε.
Πέρασα μια βολτούλα να σας πω ένα γειά, γιατί θα λείψω για λίγες ημέρες,
όχι δυστυχώς για το ταξίδι που ονειρευόμουν. Για ένα άλλο καθόλου ευχάριστο...
Πόσο αλήθεια είναι αυτό που γράφω στο mood : life is a bicth sometimes....
γμτ!!
Δεν θέλω να σας χαλάσω τη χαρά που θα βρεθείτε με το Ναταλάκι μας όλες μαζί
και τι καλά που θα ήταν να μπορούσα κι εγώ να ήμουν μαζί σας, άσε που τρελένομαι για το far east Ληδάκι μου
πολύ καλή ιδέα είχες..
Αλλά και με το ζεναρνάκι και τη Ναταλί μου θα μπορούσαμε να τριγυρνάμε όλη μέρα στα μουσεια
που τόσο πολύ αγαπάει το Ναταλάκι μας!!
Δυστυχώς, το ξαναλέω : life is a bitch sometimes...
Ετοιμάζω βαλίτσες πετάω αύριο για Λονδίνο, που πολύ το αγαπώ,
αλλά δε ξέρω τι θα μου φέρει αυτή τη φορά.
Δε ξέρω πότε θα επιστρεψω , όμως θα σας σκέφτομαι και νοερά θα είμαι κοντά σας....
Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι να περάσετε καλά και πάνω απ'όλα να προσέχετε!
φιλιά φιλιά φιλιά...
Καλησπερα κοριτσακια μου καλα!
τι κανετε? Πως ειστε?
Μετα απο μια εβδομαδα απουσιας διαβαζω διαβαζω διαβαζω και διαβαζω για να σας προλαβω!
Να πω πρωτα οτι λυπαμαι που φευγεις Λιλικα μου και θα σε χασουμε για λιγο καιρο.... προσπαθησε με την πρωτη ευκαιρια να μπαινεις και να μας λες τα νεα σου κουκλιτσα μου! ναι? θα μου λειψεις πολυ! Θα σε περιμενουμε να γυρισεις.
Τωρα να περασω στην συναντηση στο νοτο! Α ρε Ναταλια τι τυχερη που εισαι!!!!! Σε περιμενουν ολες πως και πως!!!! Και μη πεις ξανα για τυχη Μητσοτακη! Κοιτα την αγαπη που δεχεσαι και μεινε καλε σ αυτην! Χαιρομαι πολυ για ολες σας που θα συναντηθητε και να περασετε υπεροχα!!!! :)
Τα νεα μου.... Ειμαι πολυ καλα και περναω πολυ καλα! Αν εξαιρεσω ενα μικρο κρυωματακι της μεγαλης μου κορουλας ειμαστε ολοι πολυ καλα!
Με την διατροφη τις τελευταιες 3 μερες την εχω κανει......%$#@
να μην πω καλυτερα.....Πιστευω να καταφερω να μπω σε προγραμμα παλι αυριο! Ελπιζω........ Μεσα σ ολα αυτα τα χρονια που εχω κανει τοσες διαιτες τελικα τα ορια μου τα ξερω και ειναι 3 μηνες...Μεχρι εκει την κανω σωστα μετα τους 3 μηνες αρχιζω να κουραζομαι και δεν μπορω να την κρατησω.... Δεν εχω δυνατη θεληση...δυστυχως.... Αχ τι να κανω? Πρεπει να βρω καποιο κινητρο!!!!! Δεν ξερω τι να κανω βρε κοριτσια........ help!!!! Any way καπως θα τα καταφερω.... Το καλο ειναι οτι κανει και ο Δημητρης μαζι μου και αυτο με βοηθαει αλλα ........παει η δυνατη θεληση μου περιπατο..........Αχ!
Τωρα τα νεα μου με την καινουρια μου δουλεια! Ειμαι πολυ χαρουμενη και ευχαριστημενη! Δοξα Τον Θεο! Μου αρεσει πολυ και το ευχαριστιεμε! Επειδη ειμαι πρωτο γραφειο 'πιστα' και ολοι μπορουν να δουν το pc μου, ειναι και πρωτος καιρος, οποτε δεν θα τα λεμε πρωινα...:( Γενικα ειμαι πολυ χαρουμενη με ολα αυτα τα καινουρια στη ζωη μου!
Αυτα τα νεα μου ολα μαζεμενα!!!
Ενα γλυκο φιλακι σε ολες και συνεχιζουμε!
Φιλααααακιαααα
Κοριτσάκια μου γλυκά!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μπαίνω πρώτη στο μπανάκι μας σήμερα!
Είχα μια αγωνία μήπως εντωμεταξύ το Ναταλάκι μου τα άλλαζε το Σαββατοκύριακο αλλά από αυτά που διάβασα ηρέμησα!
Έχω μια τρελή χαρά για την Παρασκευή το βράδυ, δεν μπορώ να σας περιγράψω, το περιμένω πως και πως!!!!!!
Τα δικά μου νέα από το Σαββατοκύριακο είναι ένα αποκριάτικο παιδικό πάρτυ που πήγαμε το Σάββατο και χτες.... δύο ώρες ορειβασία (με τα παιδιά μου!) σε βουνό (Δίρφυ - Εύβοια) όπου το χιόνι έφτανε μέχρι τις κορυφές των πεύκων!!!!!!!! Κουραστικό μεν αλλά απίθανη εμπειρία! Έκαψα ότι θερμίδες φάγαμε μετά (παϊδάκια......δεν κρατήθηκα!) οπότε δεν έχω και τόσο τρελές τύψεις!
Αυτά τα δικά μου. Για μπαίνετε σιγά σιγά για μπανάκι!
Ναταλάκι σε περιμένω!!!!!!!!!
Καλημερα κι απο εμενα. αργησα λιγο να μπω αλλά λεω να το απολαυσω το μπανακι μου.
η διαθεση μου εφτιαξε αφου περασα ενα υπεροχο τσικνοσαββατο και μια υπεροχη τσικνοκυριακη μεσημερι και βραδυ, χωρις παιδια...Τα φορτωσα και ολα στον κοκορα.... εκανα και λιγο shopping therapy (6 δωρα, plus μια μπλουζα για εμενα, μια για την κορη, 2 πουκαμισα για τον συζυγο).... α, μου εκανε ο δικος μου και το δωρο του βαλεντινου (μια βδομαδα νωριτερα αλλά δεν με πειραξε ιδιαιτερα). του πηρα κι εγω ενα δωρακι σημερα το πρωι για να μη το ξεχασω , πηρα και τα μυνηματακια μου στο κινητο, μιλησα και με την εορταζουσα του σαββατου, ολα καλα.....
κι εσεις βλεπω μια χαρα ειστε ολες. λονδινα, αθηνες, μουσεια, παρτυ και δεν συμμαζευεστε. Μπηκε και το νεκταρινι που το σκεφτομουν, συνηλθε και η Γεωργια η νησιωτισσα.
μονο η Lily μας δεν ειναι καλα και δεν μας ειπε και τι συμβαινει. αχ βρε Lily ετσι ειναι η ζωη. εμεις προσπαθουμε κι αυτη το δικο της...
φιλακια κοριτσακια. τελος το μπανακι προς το παρων