Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω παλι πρεπει να παω για ψωνια... μονο με 2 παντελονια εχω μεινει... ευτυχως μπλουζακια ακομη εχω.. βολευομαι με τις ζακετουλες οταν εχει κρυο .. αλλα αν κρυωσει ο καιρος για τα καλα πρεπει να ψωνισω και μακριμανικα...
αλλα δεν ειναι τελειο συναισθημα αυτο? εγω παντως τρελενομαι που εχω γεματη ντουλαπα αλλα τιποτε δεν μου κανει, ολα ειναι μεγαλα πια!!!!:D πρεπει να καθησω να κανω ξεκαθαρισμα καποια στιγμη..
και.... πρεπει να προμηθευτω και εσωρουχα.. χαχα καποια κοριτσια πια ειναι βρακες.. και εκει με ελαχιστα εχω μεινει... τελεια ανανεωση φθινοπωρινη μεσα εξω!! Χαχα :P
Zwhtsa να πας για ψωνια συντομα δε το συζητω.Κι εγω ειμαι σε αυτη τη φαση που πλεον δεν εχω ρουχα να βαλω λογω αδυνατισματος.Ειμαι πολυ ανεβασμενη γι'αυτο το λογο.Πρωτη φορα πηγαινω για ψωνια και τα χαιρομαι.Τωρα καταλαβαινω τις εξαρτημενες απο τα ψωνια.:P Μπλουζακια ειναι παντα πιο ok.Τα παντελονια και οι φουστες εχουν τη διαφορα.Ενα μπλουζακι και πιο φαρδυ το φορας.Να κανεις και το ξεσκαρταρισμα για να μην επαναπαυθεις οτι α εχεις και πιο μεγαλα ρουχα και φας.Εγω τα εστειλα ολα τα μεγαλα παντελονια στον αγυριστο.:P