Quote:
Originally posted by psaraki22
Όχι βρε παιδιά καλό χειμώνα από τώραααααααααααααα................ .. :'(
οκ νωρίς είναι :yes::yes::yes:
Αλλά για τυπικούς λόγους :smirk:
Printable View
Quote:
Originally posted by psaraki22
Όχι βρε παιδιά καλό χειμώνα από τώραααααααααααααα................ .. :'(
οκ νωρίς είναι :yes::yes::yes:
Αλλά για τυπικούς λόγους :smirk:
χαχαχα!!! ʼντε να έρθει μπας και κρύψω κανένα μπράτσο και κανένα μπούτι!!! :tumble::tumble::tumble:
Σκέφτομαι να γράψω κάτι εδώ, γιατι ειμαι στα πρόθυρα υπερφαγικού. Πριν μισή ώρα έφαγα το βραδυνό μου και ήδη σκεφτομαι να ξαναπάω στην κουζίνα!!!!!!
Σκεφτομαι και αναπολω, πως περασαν εικοσι χρονια απο την κυκλοφορια του black album των metallica και θυμαμαι σαν να ηταν χθες, την ημερα που αγορασα την κασσετα...
Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι, που ειναι και τι κανει τουτη τη στιγμη το αναρχικο στοιχειο mitsokolo...
Σκεφτομαι και εκνευριζομαι, που το γυμναστηριο ειναι κλειστο...
Σκεφτομαι και στεναχωριεμαι, που τελειωνει σιγα σιγα το καλοκαιρι. Καποτε περιμενα να χειμωνιασει πως και πως...
Σκεφτομαι και αισιοδοξω, πως αν μου βγουν δυο κινησεις που θελω να κανω, θα κλεισει αψογα το 2011 και θα ειναι μακραν της δευτερης, η κορυφαια χρονια την τελευταια δεκαετια...
σκεφτομαι οτι σε αντιθεση με τον πριτς, αγωνιω για το φθινοπωρο. και θελω να κρατησει μηηηηηηηηηνες! να εχει που και που αναλαμπες μερες με ηλιο, αλλα να παει μεχρι το Δεκεμβρη με ηπια κρυουλακια και βροχουλες.
TextText
Text
Σκέφτομαι,οτι έστειλα εχτές με κούριερ τις εξετάσεις μου στο Ρίο και σκέφτομαι επίσης να διαγράψω από το μυαλό μου αυτήν την ιστορία(για να μην αγχώνομαι με το πώς θα περάσει ο καιρός),ώσπου να μου τηλεφωνήσουν.Το βρίσκω ψυχοφθόρο αυτό με την αναμονή,αλλά αν είναι να πάω στον καλύτερο θα περιμένω!:starhit:[size=6]
Σκέφτομαι,οτι έστειλα εχτές με κούριερ τις εξετάσεις μου στο Ρίο και σκέφτομαι επίσης να διαγράψω από το μυαλό μου αυτήν την ιστορία(για να μην αγχώνομαι με το πώς θα περάσει ο καιρός),ώσπου να μου τηλεφωνήσουν.Το βρίσκω ψυχοφθόρο αυτό με την αναμονή,αλλά αν είναι να πάω στον καλύτερο θα περιμένω!:starhit
sasa μου λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω!Νομίζω πως είναι αδύνατον να το διαγράψεις.Τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα,μόλις παρέδωσα τις εξετάσεις μου μέτραγα τον καιρό για να με ειδοποιήσουν αν λείπει καμία,(πέρασαν σχεδόν 2 μήνες από την ημέρα που τις παρέδωσα για να με ειδοποιήσουν πως η μία εξέτασή μου είναι "παράξενη")μετά άρχισα να μετράω τον καιρό που θα με ειδοποιήσουν για την ημερομηνία της επέμβασης (από τον Απρίλιο που μίλησα τελευταία φορά μαζί τους με πήραν τα Χριστούγεννα ) και στο τέλος μέτραγα τις μέρες για την μεγάλη ημέρα (από το τηλ της ενημέρωσης μου δώσανε ημερομηνία 7 μήνες μετά,άλλο αν στην πορεία με ειδοποίησαν να πάω 1 1/2 μήνα νωρίτερα) Ότι και αν σχεδίαζα αυτούς τους μήνες σκεφτόμουν και αν με ειδοποιήσουν...και αν έχω κανονίσει κάτι?Για να είμαι ειλικρινής είχα βάλει την ζωή μου σε μία μικρό-παύση και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.Όταν κάτι το θέλουμε τόσο πολύ νομίζω είναι λογικό να μην μπορεί να το διαγράψει το μυαλό μας έστω και προσωρινά.
Σκέφτομαι ότι έλειψα από το φόρουμ δύο τρεις μέρες και έχουν ανοίξει τόσα νέα τόπικ, έχει έρθει τόσος νέος κόσμος....... Πριν μπω εδώ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε τόσος κόσμος που θα είχε τα ίδια προβλήματα και άγχη με εμένα....
Ουουουουουουφ, πολύ μελαγχολία σήμερα, αν μείνω κι άλλο σπίτι μόνη μου θα σκάσω. :(
καλησπέρα και απο μένα...
σε αντίθεση με το ψαράκι..σκέφτομαι οτι έλειψα ΠΟΛΥ καιρό από το φορουμ...και όντως εχει ερθει πολύς νέος κόσμος...καλως ηρθατε λοιπον :)
σκέφτομαι οτι πέρασα ενα δύσκολο καλοκαίρι με πολύ δουλειά και άγχος...απο την άλλη δεν θέλω να διαμαρτυρομαι γιατι καποιοι δεν εχουν δουλεια ..
σκέφτομαι οτι θα είναι ενας ακόμα πιο δύσκολος χειμώνας αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη και θελω να πιστευω οτι θα βγω ''νικητρια''..
οσον αφορα τα κιλα..δεν καταφερα εδω και αρκετο καιρο να χασω κιλα αλλα ειμαι ικανοποιημενη απο το οτι δεν πηρα..και πλεον ξεκιναω παλι σιγα σιγα τον κατηφορο
ευχομαι σε ολους να κατακτησουν αυτο που επιθυμουν...και κυριως να μην προδωσουν τα θελω και τους στοχους τους...
Πως λέγεται αυτός που κυνηγάει τα πλούτη (ακόμη και δίχως φραγμούς) , αυτός που πιστεύει πως ο πλούτος του φέρνει ευτυχία?
ματαιόδοξος? Πόσο "κακό" είναι ?
Ότι όλα πάνε σκ@τ@!!! Συγνώμη, αλλά είναι η πιο κατάλληλη λέξη να το περιγράψω
Σκεφτομαι οτι πρεπει να φευγουμε μακρυα απο οτιδηποτε μας μιζεριαζει και μας αδειαζει συναισθηματικα ειτε αυτο ειναι καποιος αλλος ανθρωπος ειτε κατασταση...
Σκεφτομαι οτι μαζι με την προσπαθεια που κανω να αλλαξω το σωμα μου ειναι καιρος και για εσωτερικες αλλαγες..Πρεπει να μαθω να λεω λεξη οχι σε καποιους..δυσκολο?δεν ξερω θα δειξει...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ....
Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης αναμένουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Καβάλας, προκειμένου να δοθεί σαφή απάντηση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 24χρονης κοπέλας, που στις 19 Αυγούστου 2011, βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι της.
Η άτυχη κοπέλα, με καταγωγή από τη Νέα Ιωνία Βόλου, σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας.
Η αρχική γνωμάτευση του ιατροδικαστή, Σπύρου Κουτσούκη ήταν πως ο θάνατος της νεαρής κοπέλας επήλθε από έμφραγμα. Ωστόσο, σήμερα με δηλώσεις του, τονίζει ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα που διεξήγαγε υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως η κοπέλα έκανε χρήση χαπιών αδυνατίσματος, τα οποία σε συνδυασμό με την έλλειψη επαρκούς τροφής οδήγησαν σταδιακά σε αποδυνάμωση του οργανισμού και κατ' επέκταση στο θάνατο.
Ο κ. Κουτσούκης υπογραμμίζει ότι δεν είναι δυνατόν μία κοπέλα 98 κιλών, μέσα σε τέσσερις μήνες, κάνοντας μόνο διατροφή να έχασε πενήντα κιλά. Όπως είπε, «είναι φανερό πως υπήρχε η δράση κάποιας χημικής ουσίας».
Όταν βρέθηκε η κοπέλα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ζύγιζε μόλις πενήντα κιλά, ενώ από τις μαρτυρίες των γονέων, αλλά και από μία ιατρική αναφορά που βρέθηκε στο σπίτι της, προκύπτει πως η κοπέλα πριν από τέσσερις μήνες ζύγιζε τα διπλάσια ακριβώς κιλά. Το γεγονός αυτό, κατά τον κ. Κουτσούκη, μαρτυράει πως έγινε χρήση κάποιου φαρμακευτικού σκευάσματος.
«Επιπλέον, σε όλο το σπίτι υπήρχαν εστίες αφόδευσης, γεγονός που φανερώνει πως από ένα σημείο και μετά η κοπέλα είχε ακράτεια κοπράνων κι αυτή είναι μία από τις επιπλοκές που φέρνει στον οργανισμό η χημική ουσία που βρίσκεται σε χάπια αδυνατίσματος», επισημαίνει ο ιατροδικαστής.
Η χημική ουσία στην οποία αναφέρεται ο γιατρός είναι η τετραχιντρολιπστατίν και όπως τονίζει η χρήση της είναι απαγορευμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) από έφηβους και διαβητικούς, αλλά και από πολλές άλλες ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Υπογραμμίζει ακόμη, πως ο ΕΟΦ δεν έχει δώσει έγκριση για την κυκλοφορία των σκευασμάτων που περιέχουν την ουσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την έχει απαγορεύσει κιόλας, δεδομένου ότι από νομικής πλευράς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δυο.
Επίσης, η συστηματική χρήση της συγκεκριμένης ουσίας ανεβάζει το κάλιο του οργανισμού, το οποίο σε πολύ αυξημένα επίπεδα επιφέρει το έμφραγμα, γι? αυτό και, όπως σημειώνει ο κ. Κουτσούκης, «τα συγκεκριμένα χάπια δίνονται μετά από συνταγογράφηση, κυρίως από καρδιολόγο και επιβάλλεται η χρήση τους να συνοδεύεται από σωστή διατροφή».
Ωστόσο, σήμερα είναι πολύ εύκολο κάποιος να προμηθευτεί τα χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, επισημαίνει από την πλευρά του ο γιατρός-παθολόγος Μιχάλης Σωτηρόπουλος.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισημαίνει ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν περισσότερο από πενήντα φαρμακευτικά σκευάσματα, που περιέχουν τέτοιες επικίνδυνες ουσίες. Τα σκευάσματα αυτά μπορούν να παραγγελθούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος.
Πάντως, ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης σημειώνει πως τέτοια σκευάσματα πωλούνται νόμιμα και στα φαρμακεία και για ο λόγο αυτό, όσοι κάνουν χρήση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ζητούν τη συμβουλή του γιατρού.
Ο ίδιος σημειώνει ακόμη ότι τα σύγχρονα πρότυπα της κοινωνίας οδηγούν πολλούς έφηβους και κυρίως νεαρές κοπέλες στη χρήση χαπιών αδυνατίσματος, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο σώμα και έτσι να είναι αποδεκτές από τον κοινωνικό τους περίγυρο.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
ΕΛΠΙΖΩ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΗΓΗ http://mediacopy.blogspot.com/2011/08/24_31.html