Originally posted by pink_90
Quote:
Originally posted by Eli
Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις ότι τη συγκεκριμένη διατροφή δεν μπορείς να την κάνεις επειδή δεν σε παρακολουθεί ένας ειδικός. Μπορείς άνετα να την κάνεις από μόνη σου, όπως την έχουν κάνει και την κάνουν πολλά άλλα άτομα που γνωρίζω με πολύ καλά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη διατροφή δεν είναι όμως μία απλή δίαιτα είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής. Τώρα το πόσα στοιχεία θέλεις εσύ να υιοθετήσεις στην προσωπική σου ζωή εξαρτάται από τη δική σου διάθεση καθαρά και όχι από το τι θα σου πούμε εμείς.
Συμφωνώ σε όλα με την Έλη και κυρίως σ αυτό. Δήμητρα είναι η τελευταία φορά που σου λέω κάτι γιατί προφανώς δεν είμαστε σε θέση να σε βοηθήσουμε και δεν ξέρω και αν το θέλεις. Εννοείται ότι στο θέμα διατροφής μπορείς να ρωτήσεις το ο,τιδήποτε αλλά δεν έχει νόημα προσωπικά να επεκταθώ σε κάτι άλλο γιατί θα το αντικρούσεις πάλι. Λες ότι είσαι εδώ για να χάσεις τα κιλά ε λοιπόν ούτε εμείς ούτε κανένας διαιτολόγος δε μπορεί να σε βοηθήσει σ αυτό. Εσύ θα γίνεις ο διαιτολόγος του εαυτού σου. Εγώ ο μοναδικός λόγος για τον οποίο πήγα σε διαιτολόγο ήταν γιατί πλέον είχα χάσει 20 κιλά μόνη και δεν δούλευε κανένας άλλος τρόπος απο αυτούς που ήξερα για να χάσω τα υπόλοιπα που θέλω. Δεν πήγα για να με πειθαρχήσει αυτό το κάνω μόνη μου κανένας διαιτολόγος δε μπορεί να το καταφέρει αυτό. Εφόσον ξέρεις τη λογική των τριάδων δε χρειάζεσαι κανένα. Μη βρίσκεις δηλ. πάτημα στο ότι δεν έχεις εκεί κπ ειδικό ο ειδικός είναι ο εαυτός σου. Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που αφήνεις το ένα πιάνεις το άλλο. Θα πρότεινα να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και κράτα μόνο αυτό. Και εγώ πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να σταματήσεις την υπερφαγία και μετά να προσπαθήσεις για απώλεια. Αυτό έχω καταλάβει απο την πορεία σου. Και πάλι όμως δεν είμαι ειδικός εσύ ξέρεις καλύτερα.
Σ αυτό στο οποίο καταλήγω είναι ότι δεν θες να τ' ακους αυτά απο εμάς αλλά σε παρακαλώ κατάλαβε ότι τα λέμε για να σε βοηθήσουμε για το καλό σου, μη προσπαθείς να φέρεις αντίρρηση σε όσα σου λέμε και προτείνουμε. Για μας το ίδιο είναι είτε αδυνατίσεις είτε παχύνεις είτε μείνεις στα ίδια, θέλω να πω ότι δεν επηρρεάζει εμάς το τι θα κάνεις οπότε δεν έχουμε καμιά σκοπιμότητα όταν σου λέμε 2-3 πράγματα βγαλμένα από την εμπειρία μας σ αυτή τη διατροφή αλλά και γενικά. Και επειδή πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα με παρεξηγήσεις από μένα καλή συνέχεια και εύχομαι ότι καλύτερο στον αγώνα σου και σε ό,τι αποφασίσεις.