Δεν ξερω remedy , αλλα μηπως στις γυναικες διαφερει το πραμα ? δλδ καποιος θα παρει το θαρρος να στην ' πεσει ' χωρις την συναινεση σου...
Printable View
Δεν ξερω remedy , αλλα μηπως στις γυναικες διαφερει το πραμα ? δλδ καποιος θα παρει το θαρρος να στην ' πεσει ' χωρις την συναινεση σου...
φυσικα κι ο καθενας μπορει να μου την "πεσει"οπως και σε οποιαδηποτε γυναικα, αλλα εγω δεν μιλαω για ερωτικο "πεσιμο" απαραιτητα, αλλα για οποιαδηποτε κακοηθεια που θα επιχειρησει καποιος/α εις βαρος σου. το φλερτ δεν ειναι κακοηθεια και μπορει να ειναι επιθυμητο κι απο την αλλη πλευρα., γινεται ομως κακοηθεια, εφοσον πεις ξεκαθαρα ΟΧΙ, και ο αλλος επιμενει, και οχι μονο αν εισαι γυναικα,αλλα κι αν εισαι αντρας (ναι, υπαρχουν και γυναικες που την πεφτουν ενω τις διωχνουν).
να εισαι βεβαιος, οτι αν πω ΟΧΙ/ΟΥΣΤ, κανεις δεν επιμενει στην κακοηθεια που σκαρφιστηκε, οτι φυλο κι αν εχει .. ;)
Remedy , που ειναι αυτες οι κακοηθεις γυναικες , που την πεφτουν επιμονα στους αντρες ? Πες μου το μερος , κι εφυγα αμεσως . Θελω κακοηθεια , πολυ κακοηθεια , βαλε ενα χερακι ....
Πώς αισθανομαι; Αισθανομαι χαλια. Εχω πυωδη αμυγδαλιτιδα, ειναι μια εβδομαδα που ειμαι με μια ωρα υπνου την ημερα, κλαιω ακαταπαυστα και σημερα επισκεφθηκα ξανα τον ψυχιατρο. Οχι που θα γλυτωνα. Ladose ξανα, παρα και ενα stedonακι για να ηρεμησεις....ξανα. Και αντε παλι απ την αρχη, ξανα.
howto περαστικα σου, ευχομαι γρηγορη αναρωση και μετα να ξεχυθεις στις ακρογιαλιες! :)
Μόλις αποχωρίστηκα μητέρα και αδερφό για άλλα μέρη και άλλες τύχες.Ομολογώ ότι ποτέ σε ολόκληρη ως τώρα ζωή μου δεν έφτασα τόσο κοντά ψυχικώς μαζί τους όσο σήμερα για κάποια δεύτερα λίγο πριν τους αποχωριστώ.Τρομερά έντονο συναίσθημα,επέδειξα βέβαια για άλλη μια φορά τον απίστευτα κουτό και γεμάτο βλακώδη αυταπάρνηση σκληρό μου πυρήνα και δε λύγισα ούτε στην όψη των δακρυσμένων τους ματιών.Μέσα μου όμως,έγινα χίλια κομμάτια.
Πραγματικά όσες φορές και να το σκεφτώ πάντα το ίδιο αποτέλεσμα φέρνω στο μυαλό μου...
Θέλω να βγω έξω στον δρόμο να τρέξω και να τσιρίζω γυμνός.
Σκατά γιατί με τις επιλογές μου πληγώνω και τους άλλους.