Φίλιππε!!!!!!!!!!!!!! Συγχαριτήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε τώρα μένει ακόμα ένα φράγμα να σπάσεις, αυτό του τριψήφιου, και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις σύντομα!!!!
Printable View
Φίλιππε!!!!!!!!!!!!!! Συγχαριτήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε τώρα μένει ακόμα ένα φράγμα να σπάσεις, αυτό του τριψήφιου, και είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις σύντομα!!!!
είσαι πολύ κοντά στο 75 gkate! Όταν εγώ φτάσω σε αυτά τα κιλά, θα είμαι τρισευτυχισμένη! καλή σου πορεία μέχρι το 60!
Σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου! Ευχομαι κι εσυ πολυ συντομα να δεις το 75 και ακομη πιο κατω!!!
gkate ,μαρια μπραβοοοοοοοοο..πολυ καλες απωλειες...
ΦΙΛΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ δεν στο πα????χιλια μπραβοοοοοοοοοοοοο
Μου το'πες!!! Σας ευχαριστώ όλες, με ευχαριστεί πολύ να χαίρεται τόσος κόσμος με τη χαρά μου!!!
Γενικά βλέω όλοι καλά πήγαμε!!! Συνεχίζουμε δυνατά, μπράβο σε όλους!!!
οταν τα καταφερνει ενας απο μας εκτος απο την προσωπικη επιτυχια ειναι και επιτυχια ολων μας...παιρνουμε κουραγιο και συνεχιζουμε...
συγνώμη το 70 στο τέλος το βλέπω καλα?????Quote:
Originally posted by migg
οταν τα καταφερνει ενας απο μας εκτος απο την προσωπικη επιτυχια ειναι και επιτυχια ολων μας...παιρνουμε κουραγιο και συνεχιζουμε...
Βρε Βρε Βρε το λουκουμακι που ούτε ένα χαιρετε δεν μας λέει πρώτα!!!!
πωλινάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ....δεν σε είδα καθόλου!!!!!!!!!!!!εισαι καλα???Quote:
Originally posted by polinaki1983
Βρε Βρε Βρε το λουκουμακι που ούτε ένα χαιρετε δεν μας λέει πρώτα!!!!
Ούτε εμένα είδες, αλλά ούτε και το τικεράκι μου το είδες :P:P:P
Kαλά είμαι κούκλα μου, εσύ?
συγγνωμη το 65 στο τελος το βλεπω καλα?????Quote:
Originally posted by loukouloukou
συγνώμη το 70 στο τέλος το βλέπω καλα?????Quote:
Originally posted by migg
to tikeraki einai poly xarmosini eidisi kai anamenomeni!!!!!!eimai sigouri oti tha ftaseis poly poly xamila polinaki mouuuuuuuuuuuu...o mikros kala?Quote:
Ναι μια χαρά δοξα τον θεό καλή μου. Εσένα ο δικός σου?Quote:
Originally posted by loukouloukou
to tikeraki einai poly xarmosini eidisi kai anamenomeni!!!!!!eimai sigouri oti tha ftaseis poly poly xamila polinaki mouuuuuuuuuuuu...o mikros kala?Quote:
Γεια σας! Είμαι νέα στο φόρουμ. Να είστε πάντα καλά!