το άκουσα σήμερα και έμεινα με το στόμα ορθάνοιχτο,για να μην πω τίποτε άλλο....
Printable View
το άκουσα σήμερα και έμεινα με το στόμα ορθάνοιχτο,για να μην πω τίποτε άλλο....
«Επιπλέον, σε όλο το σπίτι υπήρχαν εστίες αφόδευσης, γεγονός που φανερώνει πως από ένα σημείο και μετά η κοπέλα είχε ακράτεια κοπράνων κι αυτή είναι μία από τις επιπλοκές που φέρνει στον οργανισμό η χημική ουσία που βρίσκεται σε χάπια αδυνατίσματος», επισημαίνει ο ιατροδικαστής.
Σε αυτο το σημειο, ανατριχιασα!! Να αναπαυτει η κοπελα εν ειρηνη! Παντως ειναι κριμα και ελεεος μια κοπελα 24 χρονων να φυγει ετσι, για μερικα σκατοκιλα! Φανταστητε τι πονο και φρικη περασε μεχρι να ξεψυχισει! Να μην μπορεσει να ελενξει τον εαυτο της! Παναγια μου δεν μπορω να το σκεφτομαι!!! :no:
γεια σε ολους! δυστυχως τρεχω ολη μερα, δεν προλαβαινω τιποτα, ουτε να ξεκουραζομαι αρκετα και δεν ξερω τα νεα σας. κατι πηρε το ματι μου πανω απο τη δημοσιευση μου εδω, ελπιζω να δοθει η απαραιτητη προσοχη γιατι ειδικα για αυτο το φορουμ, το αρθρο αυτο ειναι παααααααρα πολυ σημαντικο. Ρια, μηπως να το εβαζες και σε αλλο τοπικ? ισως ξεχωριστο? για να μη χαθει εδω στο χαμο.
τελοσπαντων, ηθελα να πω οτι ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα και να μπορεσω συντομα να συμμετασχω, εστω την κυριακη. εγω δυστυχως δεν τρωω καλα, ολο χαζομαρες, γλυκα, μπισκοτα, τυροπιτες, ταβερνα,.. ο,τι προλαβαινω και παρολαυτα αδυνατιζω ενω δε θα πρεπε γιατι πια δεν εχω περιθωριο. αλλα οταν ολη μερα τρεχεις και καταληγεις να εχεις ελλειμμα θερμιδων... αναμενομενα ειναι αυτα :/ αλλαξα τικερακι, οχι πως ο στοχος ειναι 58, δεν κανω διαιτα εξαλλου, δεν εχω να χασω. αλλα αφου ειμαι καπου μεταξυ 59 και 59,5 δεν εβγαινε στο τικερ με τα 60 στοχο.
αυτα εν συντομια. μου κλεινουν τα ματια... να στε καλα
Ελπίζω σε μια εποχή όπου η υγιεινή διατροφή θα είναι πρώτιστης σημασίας, με τους ανθρώπους κατάλληλα ενημερωμένους και συνειδητά ενεργούς στη διατροφική τους συμπεριφορά...
Ελπίζω κάποια στιγμή η προβολή των λανθασμένων προτύπων και κριτηρίων ομορφιάς να σταματήσει, και μαζί ο άρρωστος πολλές φορές αντίκτυπος της στους ανθρώπους.
Μεγάλο κρίμα για την κοπέλα.
Σήμερα ένιωσα πρώτη φορά εδώ και τόσους μήνες οτι θέλω να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ οτι υπάρχει και δεν υπάρχει... έφαγα 2 ώρες και τελικά πήρα ένα gatorade, μια σαλάτα κομμένη έτοιμη και ξυραφάκια, επί 2 ώρες διάβαζα ετικέτες και πηγαινοερχόμουν στους διαδρόμους βάζοντας και βγάζοντας από το καλαθάκι τσιπς, σοκολάτες κλπ... πως κατέληξα τελικά να μη πάρω τπτ ακόμα δε ξέρω, άβυσσος η ψυχή...
Ας πούμε τέλος καλό όλα καλά, δεν είμαι και πολύ περήφανος για το όλο σκηνικό πάντως... χίλιες φορές δλδ να έπαιρνα ένα kinder bueno που λιγουρεύτηκα από την αρχή παρά να γίνει όλη αυτή η αηδία...
Εμένα πάντως μου κάνει καλό η "βόλτα" στο σούπερ μάρκετ, ανεξαρτήτως της τελικής αγοράς.Quote:
Originally posted by filipparas
Σήμερα ένιωσα πρώτη φορά εδώ και τόσους μήνες οτι θέλω να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ οτι υπάρχει και δεν υπάρχει... έφαγα 2 ώρες και τελικά πήρα ένα gatorade, μια σαλάτα κομμένη έτοιμη και ξυραφάκια, επί 2 ώρες διάβαζα ετικέτες και πηγαινοερχόμουν στους διαδρόμους βάζοντας και βγάζοντας από το καλαθάκι τσιπς, σοκολάτες κλπ... πως κατέληξα τελικά να μη πάρω τπτ ακόμα δε ξέρω, άβυσσος η ψυχή...
Ας πούμε τέλος καλό όλα καλά, δεν είμαι και πολύ περήφανος για το όλο σκηνικό πάντως... χίλιες φορές δλδ να έπαιρνα ένα kinder bueno που λιγουρεύτηκα από την αρχή παρά να γίνει όλη αυτή η αηδία...
Κάνω το ίδιο πράγμα, κοιτάω τις σοκολάτες και άλλα ανθυγιεινά εδέσματα, και καταλήγω σε λαχανικά, γάλα και σαμπουάν :P
Βοηθάει το ματόλουτρο! ʼσε που βγαίνω από εκεί μέσα περήφανη για το πείσμα μου.
Δεν είμαι αντίθετη βέβαια στο να φας κάτι που λαχταράς που και που... Αν το έχεις πραγματικά ανάγκη καλύτερα να το κάνεις, παρά να σου μείνει απωθημένο.
Α, και κάτι άλλο κάνω προσωπικά... Αγοράζω μικρές μαύρες σοκολάτες και τις βάζω στο ψυγείο, just in case.
Όταν πια νιώσω μεγάλη ανάγκη, μπορώ να φάω μια, έτσι λέω στον εαυτό μου! Και δουλεύει! :)
filippe δες το αλλιως...... παλια ετρωγες κ δεν χορταινες.....ενω τωρα χορταινεις κ μονο που τα βαζεις στο καλαθι κ τα βγαζεις....ελεεινος τροπος για να εμπεδωσεις ενα επιτευγμα δε λεω, αλλα να νιωσεις περηφανος που αντισταθηκες σε μια (φυσιολογικη) λιγουρα που μπορει να πιασει τον οποιονδηποτε, κ την επομενη φορα εχοντας εμπιστοσυνη στον εαυτο σου ότι αν δεν θες, δεν ξεφευγεις, να το φας αυτο το ατιμο το kinder bueno γτ στην τελικη το αξιζεις.... (ασε που δεν εχει κ τρελες θερμιδες, δεν ειναι και lacta choc'n' choc... :cool:)
Για μένα πάλι, Φίλιππε, ο προβληματισμός σου δεν υπάρχει.
Είμαστε άνθρωποι και δικαιούμαστε να λυγίζουμε κατά καιρούς.
Απενοχοποιήσου και συνέχισε την υπέροχη προσπάθεια που ήδη κάνεις. ʼσε που κάτι μου λέει ότι μας κάνεις επίδειξη αυτοσυγκράτησης.... :D Σιγά μην πήγαινα στο σούπερ μάρκετ με τέτοια λαχτάρα και κατέληγα με τα ... ξυραφάκια!
Πες ότι πήρες μάτι και εκτονώθηκες! Εγώ, δυστυχώς, δεν αρκούμαι στο μάτι, προχωρώ στα περαιτέρω. Γι' αυτό και δεν έχω τη δική σου πρόοδο! Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Την επόμενη φορά πάντως, πάρε το κίντερ. Μία στις τόσες δεν κάνει κακό, ίσα ίσα εκτονώνει και δίνει κουράγιο για τη συνέχεια.
Υ.Γ. Αρκεί να είναι μόνον ένα!
Φίλιππε το βρίσκω πολύ φυσιολογικό!Εγώ πριν από την επέμβαση δεν σκεφτόμουν ποτέ θερμίδες,λίπη κλπ αν ήθελα να φάω κάτι το έτρωγα,απλα πάντα έτρωγα λογικές ποσότητες.Πχ αν είμαστε στο σούπερ μάρκετ και έπαιρνα μία σοκολάτα ιον αμυγδάλου θα έτρωγα την μισή και την υπόλοιπη θα έμενε στο ψυγείο (φαντάσου προ χειρ αγόρασα μία,έφαγα το 1/3 και η υπόλοιπη είναι στη ν πόρτα του ψυγείου και μου κλείνει το μάτι κάθε φορά που ανοίγω το ψυγείο :d ),αν την επόμενη ημέρα έβλεπα κάτι άλλο,θα το έτρωγα επίσης χωρίς δέυτερη σκέψη.Ενάμιση μήνα μετά το χειρουργείο είμαι στο ΑΒ και έχω κολήσει ότι θέλω κάτι να φάω,δεν ήταν λόγω πείνας καθώς πείνα δεν νιώθω,αλλά έλα που κάτι ήθελα αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω ακριβώς τι!έτσι είχα κολήσει στον διάδρομο με τα μπισκότα ,σοκολάτες έπαιρνα στα χέρια μου την μία συσκευασία έλεγχα πόση ζάχαρη έχει,πόσα λιπαρά ,πόσες θερμίδες!το έκανα ούτε ξέρω με πόσα προιόντα,δεν σκεφτόμουν την "απαγορευμένη" ζάχαρη,είχα εμπιστοσύνη πως ότι και να πάρω θα φάω λίγο ΑΛΛΑ αυτό που με κόλαγε πραγματικά ήταν οι θερμίδες που διάβαζα! και φυσικά το γεγονός πως στην πραγματικότητα το όλο ζήτημα ήταν στο μυαλό μου και δεν ήθελα στην πραγματικότητα να φάω κάτι.Στο τέλος φτάσαμε στο ταμείο με τον άνδρα μου και είχα πάει μόνο γιαουρτάκια,γάλα και τυρί :smilegrin:Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να θελήσουμε να φάμε κάτι παραπάνω,και αν το κάνουμε πραγματικότητα μία στο τόσο δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.Το πρόβλημά μας ήταν όταν το κάναμε καθημερινά ;)
καλημεραααααααααα :)
περασα να σας πω ενα γεια...
χαιρομαι που βλεπω επιτυχιες κ προσπαθειες... :)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!
στελνω σε ολους τη θετικη μου ενεργεια, φιλακια :love:
φιλιππαρα, εισαι ΘΕΟΣ, τελος, θελουμε νεα φωτο κ ΜΗΝ εισαι τοσο αυστηρος με τον εαυτο σου!!!
αν ειναι δυνατον!!!! εχεις κανει τοσο τεραστιο αθλο κ καταδεχεσαι να σε μαλωσεις για κατι τοσο αμελητεο!!!
δεν πρεπει :)
Σκεφτομαι τον πρωην μου και το ποσες φορες με υποτιμουσε για τα κιλα μου ενω μου ελεγε οτι δεν εχει και καλα προβλημα,σκεφτομαι ποσες φορες με ειχε φερει σε δυσκολη θεση μπροστα σε παρεα,και πως οσο μου φεροταν ετσι αλλο τοσο ετρωγα.Σκεφτομαι πως δεν θα ξαναφησω κανεναν αντρα να μαμησει την ψυχολογια μου:flaming:
Quote:
Originally posted by sokalataki29
Σκεφτομαι τον πρωην μου και το ποσες φορες με υποτιμουσε για τα κιλα μου ενω μου ελεγε οτι δεν εχει και καλα προβλημα,σκεφτομαι ποσες φορες με ειχε φερει σε δυσκολη θεση μπροστα σε παρεα,και πως οσο μου φεροταν ετσι αλλο τοσο ετρωγα.Σκεφτομαι πως δεν θα ξαναφησω κανεναν αντρα να μαμησει την ψυχολογια μου:flaming:
Και καλά θα κάνεις!!!!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by sokalataki29
Και πολύ καλά θα κάνεις,σοκολατάκι!Μην επιτρέψεις ξανά σε κανέναν να κλέψει από τη λάμψη σου!Ούτε καν σ'εσένα!