Originally Posted by
Marilou
Κοιτα κορίτσι μου και εγω στην πρωτη ημουν χαλια ψυχολιγικα και με ειχε παρει πολυ απο κατω ολο αυτο και εγινα ακομα χειρότερα.
Τωρα ειπα δεν θα το δω έτσι αν και εμενα η καθημερινοτητα μου δεν θα αλλαξει πολυ ..
Ευτυχως θα δουλεύω ..
Ειπα ομως οτι θα κανω οτι και πριν με πολυ προσοχή ομως ....και για βολτίτσα θα βγαινω να κανω το περπάτημα μου με την παρειτσα μου και την γυμναστικουλα μου και για ψωνια τροφίμων θα πηγαίνω αναγκαστικα.
Ενταξει θα μας λειψουν λιγακι τα καφεδάκια,το φαγητό εξω και οι φιλοι μας αλλα δεν πειραζει ,ετσι πρεπει να δειξουμε υπευθυνοτητα αυτη την φορα για να μπορεσουμε τουλάχιστον να βγουμε οσο πιο σύντομα γινεται απο ολο αυτο και το κυριότερο να βγουμε γεροί και δυνατοι!
Τωρα ειναι ευκαιρια να κατσουμε περισσότερο σπιτι ,εγω αυτο να σου πω το χρειάζομαι ...
Ας ειναι καλά το Skype να πινουμε διαδικτυακά καφεδακια με τους φίλους μας,να δουμε καμια ταινιούλα παραπανω ,να παιξουμε κανα επιτραπέζιο ,να μαγειρέψουμε που προσωπικα τωρα που χειμωνιασε μου αρεσει πιο πολύ και πολλα αλλα..
Μην το αφησεις ολο αυτο να σε ριξει και άλλο ...βρες πραγματάκια να κανεις και σκέψου οτι σε ολο αυτο δεν εισαι μονη σου ,αυτη την φορα ειμαστε ολοι μαζι εδω παρεα και ζοριζόμαστε το ιδιο ....
Αλλος λιγο λιγοτερο ,αλλος λιγο περισσοτερο !!!!!!