Σοφες κουβεντες nadine:)
Printable View
Σοφες κουβεντες nadine:)
Αναρρωτιέμαι τι αντιπροσωπεύει αυτή η kinder bueno!
Η όλη συζήτηση αν "την αξίζει" ή όχι ο Χ Φίλιππος,
αν "δικαιούμαστε να λυγίζουμε" πού και πού κλπ κλπ.
Ουσιαστικά για τι μιλάμε;Για ήττα,για παραίτηση,
για φόβο κατρακύλησης στα παλιά,για αδυναμία ελέγχου,
για μη εμπιστοσύνη;Ποιά η αληθινή απειλή;
σκέφτομαι πως σήμερα "μαύρισε" η ψυχή μου,,,είχα πάει σε βαφτίσια,που είχε οργανώσει ένα ίδρυμα που υπάρχει στην πόλη μου,το ίδρυμα αυτό φιλοξενεί άτομα ΑΜΕΑ,που δεν ανήκουν σε μία αποκλειστικά και μόνο κατηγορία,άλλα έχουν κινητικά προβλήματα,άλλα διάφορα σύνδρομα κοκ. Σήμερα λοιπόν βαφτίζανε ένα αγγελούδι 2.5 ετών (αν το βλέπατε ούτε για ενός δεν έμοιαζε) που είχε τύφλωση,κώφωση,κάποιο πρόβλημα στην εγκεφαλική δραστηριότητα,βαλβίδα στην καρδιά και κάποιου είδους βαλβίδα στο στομάχι.....και παρόλα αυτά είναι πανέμορφο και οι γονείς του όταν τους ενημέρωσαν πως σήμερα θα βαφτίσουν το παιδί τους και θέλουν την υπογραφή τους απάντησαν "Μην μας ενοχλήσετε ξανά" (σημειωτεόν μένουν στην Πάτρα)και σκέφτομαι είναι δυνατόν να έχουν εγκαταλείψει τόσο πολύ το παιδί τους???Αντιλαμβάνομαι και δέχομαι πως ίσως να μην μπορούν να διαχειριστούν όλα αυτά τα προβλήματα που έχει,αλλά το πετάξαν εκεί μέσα και το ξέχασαν????Είναι δυνατόν ένας γονιός να λέει δεν θέλω να ξέρω τι κάνει?αν ζει ή αν πέθανε???Και από ότι μου έλέγε ο διευθυντής φιλοξενούν 60 παιδιά από μηνών μέχρι 50 χρονών περίπου και είναι ζήτημα αν 4-5 γονείς επισκέπτονται τα παιδιά τους!Και με πολλά από τα παιδιά μπορείς να μιλήσεις και να συζητήσεις παρά τα όσα προβλήματα έχουν!και ένα τέτοιο ίδρυμα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα γιατί το κράτος κόβει τις επιχορηγήσεις και επαφίεται κατά μεγάλο μέρος στην εθελοντική εργασία.Θα ήθελα πραγματικά να είμαι πιο δυνατή και να μπορώ να συνεισφέρω,αλλά ειλικρινά ματώνει η ψυχή όποτε βρίσκομαι εκεί.Δεν νιώθω πως έχω δυνάμεις να τους βοηθήσω έστω στο ελάχιστο :(
Σήμερα λοιπόν βαφτίζανε ένα αγγελούδι 2.5 ετών (αν το βλέπατε ούτε για ενός δεν έμοιαζε) που είχε τύφλωση,κώφωση,κάποιο πρόβλημα στην εγκεφαλική δραστηριότητα,βαλβίδα στην καρδιά και κάποιου είδους βαλβίδα στο στομάχι.....και παρόλα αυτά είναι πανέμορφο και οι γονείς του όταν τους ενημέρωσαν πως σήμερα θα βαφτίσουν το παιδί τους και θέλουν την υπογραφή τους απάντησαν "Μην μας ενοχλήσετε ξανά"
:shocked2::shocked2::thumbdown::thumbdown:
απλά δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιοι γονείς το κάνουν αυτο. μιλάω έξω από τον χορο διοτό Δόξα το Θεο το παιδάκι μου είναι υγιέστατο αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Πως ξεχνας το παιδί σου???? αυτή η μανα πως συνεχίζει να ζει???? αδιανοητο. Δεν μου αρεσει να κρινω ..... απλά απορώ....
Σκεφτομαι πως αρχιζω και ερωτευομαι εναν πολυ καλο μου φιλο που βγαινουμε πολυ συχνα τελευταια και ενω νιωθω ομορφα μαζι του φοβαμαι να του εκφρασω τα αισθηματα μου,βλεπω ομως οτι και αυτος δεν μου φερεται εντελως φιλικα εκτος και αν ειναι ιδεα μου:crazy:
ωχχ μπέρδεμα η κατάσταση! το έχω περάσει προσωπικά και έχω φάει τα μουτρα μου. Ξέρω και άλλες περιπτώσεις όμως που δεν είχαν διολου την ίδια κατάληξη, το αντίθετο μάλιστα - παντρεύτηκαν. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις προσεκτικά βήματα και να αξιολογήσεις αν αξίζει να πάρεις το ρίσκο.Quote:
Originally posted by sokalataki29
Σκεφτομαι πως αρχιζω και ερωτευομαι εναν πολυ καλο μου φιλο που βγαινουμε πολυ συχνα τελευταια και ενω νιωθω ομορφα μαζι του φοβαμαι να του εκφρασω τα αισθηματα μου,βλεπω ομως οτι και αυτος δεν μου φερεται εντελως φιλικα εκτος και αν ειναι ιδεα μου:crazy:
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by koukoutsi
Σήμερα γύρισα από διακοπές!!! Σκέφτηκα να σας πώ ένα "γεια" κι ότι μου λείψατε πολύ μερικοί!!! καλό φθινόπωρο σε όσους επέστρεψαν, καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα διακοπές και καλή δύναμη σε όλους!!! Φιλιά!!!
Κ Α Λ Ο Χ Ε Ι Μ Ω Ν Α !!!!!!!!!!! :starhit:
ΑΜΗΝ :thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by koukoutsi
χαχαχα!!! ʼντε να έρθει μπας και κρύψω κανένα μπράτσο και κανένα μπούτι!!! :tumble::tumble::tumble:
καλησπερα εγραφα εγραφα εγραφα ενα κατεβατο και κοπηκε το ιντερνετ γκρρρρρρ... ελπιζω να ειστε ολοι καλα!
ειχα επισκεψεις καιρο και εξαφανιστηκα, καποια στιγμη μαλλον μπηκα καταλαθος απ το κινητο αλλα δεν προλαβα να διαβασω τιποτα! ελπιζω σιγα σιγα να μπω παλι στο κλημα του φορουμ...
ειμαι πολυ καλα και γω και το μωρο :thumbup:
θα μπω καποια στιγμη αυριο-μεθαυριο να διαβασω και τα αλλα ποστ/θεματα φιλια σε ολους! :love:
και στο κουμπαρακι μου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ʼντε mitsokοlaki κ ανησυχήσαμε!!!!!!!!!!!
Η μπουμπούκα μεγαλώνει?
μιτσοκολό μου πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!Πολλά φιλιά σε εσένα και στην μπουμπού σου και εύχομαι σύντομα να βρεις χρόνο να μας πεις τα νέα σας!
Αντε βρε κοριτσι, σε ψαχνω σε ολο το ιντερνετ με 800αρι pentium, αλλα δεν εισαι πουθενα για αυτο θα παω σε μεντιουμ!!! :DQuote:
Originally posted by mitsokolo
καλησπερα εγραφα εγραφα εγραφα ενα κατεβατο και κοπηκε το ιντερνετ γκρρρρρρ... ελπιζω να ειστε ολοι καλα!
ειχα επισκεψεις καιρο και εξαφανιστηκα, καποια στιγμη μαλλον μπηκα καταλαθος απ το κινητο αλλα δεν προλαβα να διαβασω τιποτα! ελπιζω σιγα σιγα να μπω παλι στο κλημα του φορουμ...
ειμαι πολυ καλα και γω και το μωρο :thumbup:
θα μπω καποια στιγμη αυριο-μεθαυριο να διαβασω και τα αλλα ποστ/θεματα φιλια σε ολους! :love:
και στο κουμπαρακι μου πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για τιμωρια θα κατσεις να διαβασεις ολο το "τι εφαγα σημερα" και θα σου κανω κι ερωτησεις! :P
Τα φιλια μου στην μπεμπα!
βρε καλώς το Μιτσοκολο !!! Αντε βρε κορίτσι αφού όλα καλά τότε σουπερ. Ψιλοανυσηχισα αλλα οκ.
Ξερετε τι σκέφτομαι.... ότι άρχισε να πονάει ο ποπος μου όταν κάθομαι πολύ ώρα απο τα κοκκαλα που κάνανε την εμφάνισή τους. Επίσης δεν είναι να με ακουμπήσει κάποιος που λεει ο λογος , ρε παιδιά πονάω, ωραία τα κόκκαλα αλλά επίπονο λίγο, δεν το είχα ποτέ φανταστεί. Πριν δεν καταλαβαινα τπτ! ατσαλι. Λέτε να γίνω από αυτές τις χαζογκόμενες που τις ακουμπας και κατευθείαν "αουυυυ αχ πόνεσα!!" . Αχ Παναγια μου μην γίνω χαζογκόμενα......
http://www.otherside.gr/2010/09/incr...-7/#more-39327
Δείτε το βίντεο στο τέλος της σελίδας...είναι συγκινητικό και ανατριχιαστικό, ειδικά αυτό που γράφει στο τέλος : "But best of all, I can call myself HAPPY"