Εντάξει, συνήλθα από χθες... Το σημαντικότερο είναι να μην είναι η πραγματικότητα εφιάλτης...
Printable View
Η αλήθεια είναι πως έχω ακούσει ότι τα κακά όνειρα είναι μία προειδοποίηση,όμως δε τα πιστεύω αυτά και ούτε θέλω να πιστεύω γενικά τι διαβάζω στο ίντερνετ.Και γω μερικές έχω τους ίδιους φόβους.Δε ξέρω για σένα,αλλά τα περισσότερα όνειρα έχω δει εγώ δεν έχουν γίνει πραγματικότητα.
Τα όνειρα βγαίνουν με εικόνες που έχουμε δει, από κάτι που έχουμε ακούσει ή από φόβο που έχουμε για κάτι.
Έφαγες ξύλο μήπως επειδή άκουσες κάποια είδηση για ξυλοδαρμό?
Vasilis125 οι περισσότεροι δεν κάνουν κάτι να βελτιωθεί η ζωή τους, εσύ είσαι νέος μπορείς να εξελιχθείς, ίσως και με συμβουλή -καθοδήγηση ειδικού.
Εγώ ως μεγαλύτερος ξέρω πως συμβιβάζεσαι και συνηθίζεις να ζεις μοναχικά. Οι απομονωμένοι είναι χιλιάδες αλλά δεν γίνονται αντιληπτοί, αφού δεν τους ξέρει κανείς. Ζουν τη ζωή τους κανονικά . Σπίτι -δουλειά και οικογένεια αν έχουν μην φανταστείς πως έχουν κοινωνική ζωή...
Σκέψου καλά τι επάγγελμα θα κάνεις, αν δεν μπορείς να κάνεις παρέα φρόντισε τουλάχιστον να συνομιλείς με αγνώστους, να τους εξυπηρετείς η να προσφέρεις υπηρεσίες έτσι αναγκάστηκα θα έχεις μια τυπική κουβέντα.
Καλησπέρα...
Είχα λίγες μέρες να μπω και τώρα είδα την απάντηση σου... Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει παρόμοιες ειδήσεις στην τηλεόραση αλλά επίσης έχω φόβο με την βία γιατί την έχω υποστεί και στην πραγματικότητα... Ίσως ο συνδυασμός αυτών των δύο να μ' έκανε να ονειρευτώ κάτι τέτοιο...
Δύσκολη μέρα σήμερα, δεν έχω δυνάμεις ούτε σωματικές ούτε ψυχικές... Περιμένω να βραδιάσει και να δω το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μου μπας και νιώσω λίγο καλύτερα...
Νιώθω το κεφάλι μου καζάνι γιατί είχα αρκετό κόσμο για επίσκεψη κι ένα πολύ ζωηρό παιδί ανάμεσα τους... Ουφ! Τώρα έχει ησυχία άρα θα ηρεμήσω, απλώς ήθελα να εκφραστώ...
Πάντως υπάρχει και κάτι θετικό στην όλη κατάσταση πέρα από την παρέα... Νομίζω πως βρήκα έναν τρόπο για να ηρεμώ το μικρό, μακάρι να μην ήταν κάτι της στιγμής...
Καλησπέρα και εγώ εδώ!
Η καλή παρεα είναι από τα καλύτερα φάρμακα για τη διάθεση, μας εκτοξεύουν. Τώρα, με το μικρό παιδί, είτε μιλάμε για κούραση με το να έχεις την έγνοια του είτε για εκνευρισμό από τη συμπεριφορά του διότι υπάρχουν και τέτοια παιδιά, κι ο εκνευρισμός είναι κάπως δεδομένος ίσως και έντονος όταν μας ξυπνάει η συμπεριφορά του άσχημα βιώματα πχ από συνομίλικους μας στην παιδική ηλικία.
Καλησπέρα παιδιά!
Πώς είστε;
Είναι κανείς εδώ που να μπορεί να μιλήσει για λίγο;
Πώς τα πας Κύκνε; Όλα καλά; Εγώ σήμερα ψιλοχάλια, έχασα έναν παιδικό φίλο, που μάλιστα ζήσαμε στο ίδιο σπίτι για κάποια χρόνια. Ξαφνικό και δεν ήταν η ώρα του που λένε. Σοκαριστικό για τους αγαπημένους του. Υποφέρω με τη ζέστη, την απεχθάνομαι. Θα ήθελα να ήταν πάντα άνοιξη και φθινόπωρο.
Καλημέρα WildHoney, πώς είσαι σήμερα;
Εγώ αυτή τη στιγμή δεν νιώθω πολύ καλά... Είχα πάει στον γιατρό πριν λίγες μέρες επειδή ήμουν χάλια, ένιωθα αβάσταχτη θλίψη... Μου είπε να παίρνω μισό ηρεμιστικό το πρωί και μισό το μεσημέρι και παρατήρησα ότι με βοηθάει κάπως... Όμως επειδή τα ξεκίνησα προχθές, σκέφτομαι πως ίσως δεν έχουν δράσει σε όλη τους την δυνατότητα... Θα φανεί...
Λυπάμαι πολύ για τον φίλο σου, αυτά τα ξαφνικά όντως σοκάρουν και πονάνε πολύ... Κουράγιο κι όποτε θες να μιλήσεις γράφε εδώ αν θέλεις... Θα σου πω κάτι, πριν λίγα χρόνια ένας παλιός μου συμμαθητής και γείτονας αυτοκτόνησε και σοκαρίστηκα κι εγώ όταν είδα το χαρτί της κηδείας... Δεν ήμασταν τόσο κοντά όσο εσύ με τον φίλο σου αλλά το σοκ ήταν σοκ... Στο λέω για να δεις ότι σε καταλαβαίνω...
Όσο για την ζέστη όταν είναι υπερβολική κι εγώ δεν την μπορώ αλλά μου αρέσει ως ένα βαθμό το καλοκαίρι γιατί μου αρέσει να πηγαίνω στην θάλασσα...
Γεια σου Κύκνε μου! Πέρασα να σου πω μια καλησπέρα αν επιτρέπεται... Εϊσαι από τα μέλη που συμπαθώ και παρακολουθώ αν είναι καλά και θα ήθελα να ξέρω τι κάνεις!
Έχεις χαθεί λίγο ε χα χα
ΕΛπιζω για καλό !
Να είσαι καλά!