συμφωνω απολυτα!60,2 σημερα.-200
Printable View
συμφωνω απολυτα!60,2 σημερα.-200
εφαγα μια βαφλα παρεπιπτοντως το σαββατο βραδυ με 2 μπαλες παγωτο κ μερεντα μμμμμμμμμμ
μουπεσε λιγο βαρυα μετα τα ουζα αλλα αξιζε!
παμε τωρα να ριξουμε τα κιλα του σαββατοκυριακου!
τωρα τη θυμηθηκες?Quote:
Originally posted by koralaki
εφαγα μια βαφλα παρεπιπτοντως το σαββατο βραδυ με 2 μπαλες παγωτο κ μερεντα μμμμμμμμμμ
μουπεσε λιγο βαρυα μετα τα ουζα αλλα αξιζε!
παμε τωρα να ριξουμε τα κιλα του σαββατοκυριακου!
εμ τωρα κανω διακοπες εγω πηνελοπη μου...
84.0 φαγωμενη κ ντυμενη
αρα αυριο θαμαι παλι 83+ κ ξαναρχιζω για 7
+300 σημερα...
Παλι καλα...
Ax Ελενη! Καλο ξεφουσκωμα!
Quote:
Originally posted by koralaki
εμ τωρα κανω διακοπες εγω πηνελοπη μου...
Οχι εννοω τωρα τη θυμηθηκες απο το Σαββατο?
Στο εστιατορειο της σχολης επειδη το προγραμμα ειναι κυκλικο μπορεις να κανεις ενα προχειρο προσδιορισμο θερμιδων οπως κανουμε και για τα φαγητα π τρωμε απο τα ντελιβερυ...
καλημέρα :)
96 σήμερα
Οχι ρε συ. Ενα 500αρι υπολογισε
300 το λαδερο
150 τη φετα
και 60 το ψωμι
Μην τρελενεσαι... αν μη τι αλλο η σχολη λιγοτερο λαδι θα βαζει στο φαι και οχι περισσοτερο...
καλημερα... για τριτη μερα στα 5 eleni 1201 μπορεις να μη τρως οτιδηποτε σου βαζουν, αλλα να περιοριζεσαι ας πουμε μονο στο φαγητο σου και στη μιση μονο φετα ψωμι... οσο για το τυρι, μια πιρουνια νομιζω ειναι αρκετη... πολλες θερμιδες για το τπτ
λοιπον μια φετα ψωμι 60
50 γρ φετα = 2 σπιρτοκουτα = 140 θερμιδες...
και μια μεριδα λαδερου 300
μην ειμαστε υπερβολικες...
οχι μονο το αλλο ξερω και εγω που δεν μετραει δεκαδικα... μαλακια...Quote:
Originally posted by eleni1201
Πηνελόπη να σε ρωτήσω κάτι off topic? Γίνεται τα τικεράκια που φτιάχνουμε στο www.TickerFactory.com να μπουν και στην οθόνη μπροστά? Γιατί μόνο από την άλλη ιστοσελίδα καταφέρνω να τα βάζω αλλά δεν δείχνουν δεκαδικό μέρος...
απλα επειδη δν μπορουμε να εχουμε τη ζυγαρια μαζι μας, δν ειναι ευκολο να υπολογιζουμε ποσα γραμμαρια καταναλωνουμε..και αρα και ποσες θερμιδες... γιαυτο οταν τρωμε εξω, καλυτερα να αφηνουμε τα ψωμια-τυρια κατα μερους