oti tha pethano poli nea
Printable View
oti tha pethano poli nea
Τι λες ʼννα μου;Quote:
Originally posted by ANNAKI
oti tha pethano poli nea
Μακάβριο το μήνυμα σου, ελπίζω να είναι όλα στο μυαλό σου και όχι στην πραγματικότητα...
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλεις να το συζητήσεις, είμαι σίγουρη πως όλοι θα ανταποκριθούμε.
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by koukoutsi
http://www.otherside.gr/2010/09/incr...-7/#more-39327
Δείτε το βίντεο στο τέλος της σελίδας...είναι συγκινητικό και ανατριχιαστικό, ειδικά αυτό που γράφει στο τέλος : "But best of all, I can call myself HAPPY"
psaxnei kaneis parea.eimai poli moni mou
ʼννα μου, ξέρω πως δεν έχεις και πολλούς λόγους να με συμπαθείς. Δεν πειράζει, όμως, θα σου μιλήσω ειλικρινά.
Το πρώτο που ήρθε στο μυαλό μου μόλις διάβασα το μήνυμά σου είναι το "έλα στην παρέα μας φαντάρε". Εδώ είναι που θέλω την προσοχή σου. Για να βρισκόμαστε εδώ σημαίνει πως όλοι αναζητούμε παρέα. Δυστυχώς γίναμε έτσι, που πιο εύκολα ανοίγεις τον υπολογιστή σου, παρά πας έξω να βρεις ανθρώπους να μιλήσεις και να τους αγγίξεις.
Θα σου πω κάτι που έμαθα πρόσφατα και με άγγιξε βαθιά και το ενστερνίστηκα. Μιλούσα με μια φίλη μου και μου είπε ότι αυτός που ζητάει βοήθεια, οφείλει πρώτα να αυτοβοηθηθεί και μετά να πλησιάσει άλλους να τον βοηθήσουν με τη σειρά τους. Και μου παρέθεσε το εξής παράδειγμα: Είναι ένας που πνίγεται και σου απλώνει το χέρι να τον τραβήξεις έξω από το νερό. Θα δώσεις τον καρπό σου και θα τον πιάσει. Θα ζητήσει κι άλλη ώθηση. Ωραία, του δίνεις και τον αγκώνα σου και τον πιάνει κι αυτόν. Θέλει κι άλλο. Δίνεις τον ώμο σου. Κι άλλο. Το λαιμό σου. Αυτό ήταν. Σε τράβηξε μαζί του!
Τι εννοώ.. Γράψε κι εσύ κάτι για σένα, κάτι καλό, κάτι να πλησιάσεις τον φορουμόκοσμο... To know us better, που λένε.. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, προσπαθώ πάντως..
den exo kanenan logo na se adipatho.apla den katalavaino giati eisai toso epithetikh mazi mou?
ti exeis na fovitheis apo emena...min se travikso pou mazi mou?
den nomizo oti exo deiksi kati tetoio
Δεν είμαι επιθετική, τουλάχιστον δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου..
Δεν φοβάμαι κανέναν, ούτε εσένα. Σου λέω μόνο να κρατήσεις τα καλά από δω και επιπλέον κάτι που λέω σε όλους όσους νοιάζομαι. Προσπάθησε να χαμογελάσεις. Μπορεί να μη σου βγει σήμερα, αύριο όμως? Οφείλουμε να σεβόμαστε τη ζωή και να προσπαθούμε, αυτό λέω μόνο.
ayto psaxno kai ego giafto graftika edo .logo na sevomai ti zoi kai logo na xamogelo ksana...ligi voitheia zitao tipota allo.
ena mikro sproksimo.poso xronon eisai ?pou meneis?
Μην με πεις πάλι επιθετική, αλλά δεν μιλώ εδώ για δεδομένα της ζωής μου, μόνο για περιστατικά.
Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ζω σε έναν τόπο που σιχαίνομαι και με το που ήρθα εδώ, hallo! κατάθλιψη! Είμαι αισιόδοξος χαρακτήρας και δυνατός, παρόλα αυτά, δεν γλίτωσα. Πήρα τριάντα κιλά. Τώρα, έχω συμβιβαστεί, αλλά όχι αρκετά ώστε να βουλιάξω, έχω αδυνατίσει και βρήκα φόρμουλες, ώστε να περνώ ακόμη κι εδώ καλά. Γυμνάζομαι, απασχολούμαι, προσπαθώ να ξεφεύγω και το καταφέρνω.
bravo sou profanos eisai mia fisilogiki kopela...edo giati eisai?
Γιατί δεν ήμουν τόσο φυσιολογική παλιότερα.. Έτρωγα μέχρι σκασμού, δεν μπορούσα να ανασάνω από το φαγητό και συνέχιζα.. Ήταν η μοναδική μου διέξοδος.
Αυτά παλιά.. Τώρα πορεύομαι αλλιώς και θέλω να βοηθήσω και άλλους να πάρουν την ανηφόρα. Γιατί όλα μία απόφαση είναι, μια στροφή που πρέπει να πάρει το μυαλό μας και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους.
sigxaritira loipon pou ta exeis kataferei toso kala...apla profanos exoume diaforetika provlimata.
kai isos den mas les ai si to mistikos sou.
Πριν πάω για ύπνο θα πω το μυστικό, που δεν είναι μυστικό. Θέληση για ζωή. Αγάπη για ομορφιά. Αδυναμία να παραιτηθώ από τα παραπάνω. ʼρνηση να παραμείνω, εκτός από προβληματική και μία χοντρή προβληματική. Προσπάθησα και ακόμη προσπαθώ να ξορκίσω αυτά τα δύο βάσανα. Δες και τη δική σου ζωή, ποια είναι τα κακώς κείμενά της και τι μπορείς να κάνεις για να τα διορθώσεις ή έστω να τα απαλύνεις. Τα προβλήματά μου δεν λύθηκαν, εγώ άλλαξα και τα αντιμετωπίζω διαφορετικά. Θα τα πούμε αύριο. Καληνύχτα!!
kalinixta
Εδώ δηλαδή κυκλοφορούν τα αφύσικα φρικιά;Quote:
Originally posted by ANNAKI
bravo sou profanos eisai mia fisilogiki kopela...edo giati eisai?
Και τι θα πει φυσιολογικός;Ποιός είναι τέτοιος;