Quote:
Originally posted by pink_90
Κορίτσια καλησπέρα :) Έλειπα και είδα τώρα τα μηνύματα. Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όοολες που σπευσατε να σχολιάσετε και να με βοηθήσετ. Είστε τόσο γλυκές, σας στέλνω την αγάπη μου ιντερνετικά γιατί ηταν μια δύσκολη μέρα και με βοηθήσατε. Το κόλλημα ενός χρόνου προυπήρχε πριν πάω στη διαιτολόγο. Αυτό το κόλλημα άλλωστε με ώθησε και στη διαιτολόγο την οποία επισκέφτηκα πριν 1,5 μήνα περίπου και άρχισα τις τριάδες(δεν ειναι ολιγοθερμιδικη διατροφη σιγουρα). Ξεκίνησα έχασα 1-1,5 κιλό πήρα θάρρος και μετα ξανακόλλησα. Αλοίμονο δεν υπήρχει περίπτωση να πηγαίνω ένα χρόνο χωρίς να χω χάσει. Μέχρι στιγμής η διαιτολόγος μου μου έλεγε ότι δε θέλει να μειώσω ποσότητες αλλά να αυξήσω την φυσική δραστηριότητα γιατί μέχρι πρότεινος ήμουνα συνεχώς απο κρεββάτια σε καναπέδες χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα, είμαι πολύ τεμπέλα γενικά. Οπότε φαντάζομαι θέλει να δει τώρα πως θα πάει που ξεκίνησα γυμναστική. Γενικά με στηρίζει πολύ και συζητάμε ο,τιδηποτε και αν με απασχολεί και αυτο ειναι ενας παραγοντας που με κανει να συνεχιζω, δεν ειναι το κλασσικο ζυγισμα-διαιτολογιο, νιώθω πολύ ανετα μαζι της.
Όσον αφορά τα ορμονικά πριν κάνα 2μηνο που έκανα εξετάσεις ο θυροειδής ήταν ακόμη αρρυθμιστος σχετικά η tsh ανεβασμένη και ο όζος που είχα στη θέση του (έκανα κ βλακείες εγώ αμελούσα τα χάπια, το μετανιωνω οικτρα). Επίσης έχω και πολυκυστικές παίρνω αντισυλληπτικά που κ αυτά κανουν κατακρατηση οποτε το θεμα δε βοηθιεται απο πουθενα βρε κοριτσια.
Ευχαριστώ για την εμψυχωση παρά την κακη μου διαθεση σημερα εκανα σαν να μην εγινε τιποτα και εκανα κανονικοτατα τη διατροφη μου. Στο παρελθον θα χα λυγισει σιγουρα.
Μπράβο κορίτσι μου! Αφού το κράτησες ένα χρόνο που δεν κατέβαινε το βάρος σου, μπορείς να τα καταφέρεις, τώρα θα έχεις και τη βοήθεια της διαιτολόγου και παρεούλα εδώ μέσα οπότε όλα θα πάνε καλύτερα! Από θυροειδή δεν ξέρω τίποτα! Τώρα που θα παίρνεις τα χάπια, θα ρυθμιστεί;