Πιστευω οτι αμα θες να δεις κατι παρα πολυ, θα το δεις... η θεληση και η πιστη ειναι πολυ δυνατα οπλα! Εγω δηλωνω παντως αθεη αλλα πιστευω σε κατι αλλο...
Printable View
Πιστευω οτι αμα θες να δεις κατι παρα πολυ, θα το δεις... η θεληση και η πιστη ειναι πολυ δυνατα οπλα! Εγω δηλωνω παντως αθεη αλλα πιστευω σε κατι αλλο...
Ειμαι αθρησκη.. δεν πιστευω σε καμια θρησκεια και ειμαι εναντιον οπως και αθεη. Πιστευω σε κατι αλλο.. Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι αγνωστικισμος! Με ελκυει η φυση και η φυσικη των πραγματων πλεον... Παλιοτερα ημουν στο αλλο ακρο.. πιστευα σε μεταφυσικα πραγματα αλλα αυτα πλεον τα ερμηνευω με διαφορετικο τροπο. Πιστευω στις ενεργειες..
αντιο... το τελευταιο αντιο στις μαχες με τα μαχαιροπιρουνα.. :( μονο τσιγαρο πια
Κοιτα...απο αυτα που λες,συμπεραινω οτι εισαι αθρησκη αλλα οχι αθεη καθως πιστευεις σε κατι το ανωτερο,δηλαδη στη συμπαντικη νομοτελεια!
@ Αγνωστικιστης ειναι αυτος που δηλωνει αγνοια αναφορικα με την υπαρξη καποιας θεοτητας! Επομενως,δε παιρνει ξεκαθαρη θεση για την υπαρξη ή την ανυπαρξια του Θεου!
λολ γιατί κρίμα? Πιστεύω. Αν δεν πιστεύω θα απελπιστώ περισσότερο.. περνάω ήδη δύσκολα
Η πίστη μου δίνει μόνο ελπίδα :) δεν έχω κανέναν και τίποτα..
Ποιός είπε οτι οι μεταλλάδες δεν πιστεύουν? δεν ειναι σατανισμός ή αθεισμός το μέταλ :)
Αν δεν έχω κανέναν και τίποτα να μου δίνει ελπίδα έχω την πίστη μου.
Ντάξει αυτό λειτουργεί σε εμένα, δεν σημαίνει ότι λειτουργεί σε όλους
Πάντα φοράω σταυρό :)))))) ακόμα και όταν πήγαινα σε μεταλλάδικα ακόμα και όταν βαφόμουν σαν φρίκουλο :)
αν και δεν συμφωνώ με τον αθεισμό ... μεγάλη μαγκιά από μέρους σου να μην πιστεύεις σε κάτι, εγώ δεν θα το άντεχα :) είσαι δυνατή γυναίκα
Βρε πλακιτσα σου εκανα.. τα γνωριζω ολα αυτα. Και εγω δεν ειμαι αθρησκη λογω του μεταλ.. ;) Δεν θελω να πιστευω σε κατι αλλο περα απο μενα για να μου δινει δυναμη. Την δυναμη θελω να την αντλω απο μενα, τους ανθρωπους και την φυση... καποιοι με εχουν πει παγανιστρια. Αλλα δεν ακολουθω καμια θρησκια, δεν πιστευω σε κανεναν θεο & θεα απλα ισως η φιλισοφια και η ιδεολογια καπως να ταιριαζουν με μενα.
Κυριως σε μενα θελω να πιστευω! Ειναι το καλυτερο για μενα.. στα δικα μου χερια θελω να αφηνομαι...
Σε ευχαριστω παντως που διακρινεις κατι τετοιο!
Σκεφτομαι ποσο πληρης και ωραια νιωθω οταν δεν ζω για το χθες και το αυριο αλλα για το τωρα, οπως και ο καλυτερος ερωτας γινεται οταν νιωθεις σαν να μην προκειται να υπαρξει αλλη φορα και σαν να μην υπηρξε καμια αλλη πιο πριν..