Oχι εξω ειναι π δεν μπορεις να αφησεις τα τυρια και τα ψωμια επειδη οι μεριδες ειναι πολυ σπανια χορταστικες...
Επισης το τυρι και το ψωμι οπου και να το φας εχει τις ιδιες θερμιδες...
Printable View
Oχι εξω ειναι π δεν μπορεις να αφησεις τα τυρια και τα ψωμια επειδη οι μεριδες ειναι πολυ σπανια χορταστικες...
Επισης το τυρι και το ψωμι οπου και να το φας εχει τις ιδιες θερμιδες...
ναι αλλα στο σπιτι μπορεις να ελεγξεις επ'ακριβως την ποσοτητα και να το ενταξεις στο διαιτολογιο σου... ας πουμε εγω που κανω διατροφη με 850-1000 θερμιδες, επιτρεπω οι 100 να ειναι απο το τυρι.. και μετα αρχιζουν τα μαθηματικα για να δω ποση ποσοτητα μπορω να καταναλωσω.. και μετα ζυγισμα και φαγωμα... αλλα αυτος ειναι ο δικος μου τροπος, ο καθενας φανταζομαι ακολουθει τους ρυθμους του και το σωμα του
-200 σημερα.
εγώ σήμερα στα ίδια 51..
αλλά καθόλου δεν με πειράζει...
εχώ 2 κιλά ακόμη και τα κιλά που έχασα σε ένα μήνα ακριβώς διατροφή πάλι με καλύπτουν
-4,5 κιλά για ένα μήνα ...
θα το δω το 49..το έχω βάλει στόχο!!
Στα ιδια σημερα 75,6... Πρεπει μεχρι την Δευτερα να εχω παει 74,9 και να αρχισω να κατεβαινω παλι.
έσπασα! 51 ακούνητο μια βδομάδα χωρίς να φάω καμιά βλακεία! φταίει που άρχισα και γυμναστική με βάρη? ποτέ πρόλαβα να κάνω μυς, χλωμό το κόβω...
η γυμναστική έστω και μια εβδομάδα παίζει ρόλο στα σίγουρα!!!
μην ανχώνεσαι και εγώ τα ίδια απο την κυριακή μέχρι σήμερα
βαριά την κυριακή να είμαι -0,500..
θα δείξει μην ανχώνεσαι και μην σπάσεις!!
Kαλημέρα και από εμένα!Είμαι νέο μέλος και αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα!Έχω και εγώ αυτό το κόλλημα της καθημερινής ζυγαριας...:crazy:που με τρελαίνει!Καταρχήν χαίρομαι πολύ που σας βρήκα γιατί είναι σίγουρα πολύ ενθαρρυντικό να μοιράζεσαι απόψεις και να αλληλουποστηρίζεσαι σε μια τέτοια προσπάθεια!
Καλημέρα και καλή αρχή μου
Καλημερα Ο.κ. , καλη αρχη και καλες κατηφορες σου ευχομαι!
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΥΓΙΣΜΑ ΜΕ ΓΥΨΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?
ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ?
ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...
Καλή σου μέρα, καλή αρχή και καλωσόρισες!
Με υπομονή και θέληση, εύχομαι να σου πάνε όλα o.k.!
να σπάσω αποκλείεται! τρώω απ'όλα ισορροπημένα και δε μου λείπει τίποτα:)Quote:
Originally posted by sasa14
η γυμναστική έστω και μια εβδομάδα παίζει ρόλο στα σίγουρα!!!
μην ανχώνεσαι και εγώ τα ίδια απο την κυριακή μέχρι σήμερα
βαριά την κυριακή να είμαι -0,500..
θα δείξει μην ανχώνεσαι και μην σπάσεις!!
Αχ κορίτσια έκανα μια επέμβαση που με καθήλωσε τον 3/2009 και από τότε μαζί με χάλια ψυχολογία λόγω δουλειάς (πληρώνομαι σπάνια πλέον) από 66 έφτασα 79.Το μόνο που με σώζει είναι ότι λόγω ύψους και κατανομής του λίπους δεν μου φαίνεται πολύ....αλλά τα ρουχαλάκια μου 1/2 κιλό ακόμα να πάρω δεν θα μου μπαίνουν...Για να συστηθώ κιόλας είμαι η ¨Ολγα ..και είμαι καλά!!!Έχω χάσει από την Δευτέρα 2 κιλάκια!
σασα, εχεις βαλει στοχο τα 49 η απλα θες να χασεις ενα κιλακι παραπανω μηπως και το ξαναπαρεις στη συντηρηση?Quote:
Originally posted by sasa14
εγώ σήμερα στα ίδια 51..
αλλά καθόλου δεν με πειράζει...
εχώ 2 κιλά ακόμη και τα κιλά που έχασα σε ένα μήνα ακριβώς διατροφή πάλι με καλύπτουν
-4,5 κιλά για ένα μήνα ...
θα το δω το 49..το έχω βάλει στόχο!!
βασικά ειδανικά με 1,58 ύψος είναι τα 48 αλλά και στα 50 είμαι σούπερ
το 49 το θέλω για να μπορώ να πάω 50 και μετά ισσοροπημένα ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ γιατί δεν την παλεύω και πολύ ακόμη να κρατιέμαι στα 48 με 50...