-
Έλλη μ καλή τώρα πια βιάζομαι τόσο πολύ να χάσω βάρος π δεν μπορώ να συνεχίσω. Το τοπικ και ειδικά όπου γράφεις εσύ το έχω διαβάσει πολλές φορές!!! Είστε όλες φοβερές! Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω κι γω σωστή διατροφή, αλλιώς δεν παλεύεται το βάρος για μια ζωή! Το εκτιμώ απίστευτα που μου γράφεις όσα γράφεις (το καταλαβαίνω ότι αφορούν όλους αλλά δεν παύω να το εκτιμω ιδιαιτέρως που με βοήθησες/βοηθάς). Ελπίζω να φανώ αντάξια των τριάδων κάποια στιγμή και να τους δώσω χρόνο να γίνουν σωστά και χωρίς βιασύνες και ψυχαναγκασμούς!
Δυστηχώς τώρα πια δεν έχω μυαλό, νιώθω ξανά ερωτευμένη, δεν ξέρω για πόσο, αλλά ελπίζω να κρατήσει. Δεν μπορώ χωρίς τον άνθρωπο μ είναι ηζωή μ όλη. Δεν συνεχίζω θα με πάρουν τα ζουμιά! Σε ευχαριστώ για όλα! Όχι μόνο εσένα αλλά όλες τις κοπέλες! Είμαι τόσο τυχερή που σας βρήκα!
-
Eli μου τι χαράααααα είναι αυτή!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!! Σου αξίζουν χίλια συγχαρητήρια γιατί ό,τι έχεις καταφέρει το χεις καταφέρει με το σωστό τρόπο και πολύ συνειδητοποιημένα!!! Χαίρομαι με τη χαρά σου!!!! Ευελπιστλω να ρθει και η ώρα που θα χαίρεστε και με τη δικιά μου αλλαγή δεκάδας αν και ξέρω ότι θ' αργήσει πολύυυ!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!! :roll: :love:
Ας γράψω και εγώ τις 2 τελευταίες μέρες:
Πέμπτη
12:00
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 αχλάδι
15:00
250 γρ φασολάκια γιαχνί με 1 κ.σ λάδι
1 φ. ψωμί ολικής
2 δάχτυλα φέτα
18:10
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 μηλο
1 χουφτα ξηρους καρπους
21:50
1 τοστ γαλοπουλα-μιλνερ
1 ποτήρι φυσικο χυμό (3 πορτοκάλια)
00:30
μισό γιαούρτι 2%
1 ακτινίδιο
Άσκηση: 1 ώρα ζούμπα, 15 λεπτά περπάτημα
Παρασκευή
12:10
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
15:10
150 γρ κοτόπουλο οριεντάλ,1 κ.σ λάδι (αν θέλει καμιά τη συνταγή ας μου πει, έχει λίγο γλυκιά γευση)
100 γρ ρύζι άσπρο (είχε βάλει και λίγο βιτάμ η μαμά μου)
1 πατάτα(1 κομμάτι δηλ) φούρνου (ε την ζηλεψα μωρε :P)
1 πιάτο κουνουπίδι με 1 κ.σ λάδι
18:10
1 χουφτα αμύγδαλα
3 μικρά αποξηρανένα βερύκοκα
21:10
1 φλιτζ ρύζι καστανό
2 μικρές ντομάτες (όλα χωρίς λάδι)
1 γιαούρτι 2%
00:15
1 ακτινίδιο
1 κριτσίνι
-
pink καπως ετσι ειναι και μενα το τεφτερι μου αλλα γελαω λεει ο αντρας μου σαν λιστα του σουπερμαρκετ ειναι!!!!!
-
χαχαχα ε μααα θελω να τα βλεπω καθαρα γραμμενα :P
-
καλημερα και μια χαρουμενη ηλιολουστη κυριακη για ολους!!
τα χθεσινα μου
11:30
1 κομματι μανιταριπιτα
1 μεγαλο μανταρινι
14:30
1 μεριδα κουνελι στιφαδο (μαγειρεμενο χωρις λαδι)
3κσ κινοα (ηλπιζα οτι θα φουσκωσει αλλα μπααα...) κι ετσι εφαγα κι ενα κρισπι ολικης
1 ντοματοσαλατα με πιπερια κρεμυδι και 1κσ λαδι
18:00
κρεμουλα
βρωμοκεικ
1 πρασινο μηλο
21:00
1 μεγαλη λαχανοσαλατα (δεν μετραω τα λαχανικα μου μονο το λαδι που θα βαλω) με 1κγ μαγιονεζα light (δεν ξαναγοραζω αλλα αφου υπαρχει)
1 κομ μανιταροπιτα (τελευταιο)
23:30
γιαουρτι 2%
1κσ πιτουρο
σε 1 γιαουρτι 2%
-
-
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 9.30: 1 φλιτζάνι κεφιρ, 1 φέτα τοστ πολύσπορο, 1 φέτα τυρί, 1 μήλο
Γεύμα 13.00: 1 φλιτζ. σπανακόρυζο, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 3 δάχτυλα ανθότυτο, λίγο χορτόσουπα, 1 κεφτεδάκι (ήταν ημέρα εκκαθάρισης ψυγείου χιχιχι εξού και το τουρλού)
Σνακ 16.00: 1 μήλο, 1 μπισκότο βρώμης
Απογευματινό 20.30: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό
Βραδινό 21.00: 2 αυγά μάτια χωρίς λάδι, 1 ψωμί φέτα πολύσπορο, σαλάτα μπρόκολο με πίκλες και αβοκάντο και 1κσ. ελαιόλαδο
Περπάτησα κάνα 20λεπτο και πήγα για ζούμπα 1ώρα και 20'
Τα έκανα λίγο χάλι με τα τρίωρα γιατί πήγα το απόγευμα στις 19.00 γυμναστήριο και έχασα το σνακ μου. Δεν πεινούσα και πολύ και κάπου το έχασα. Ευτυχώς δεν μου βγήκε σε μεγάλη πείνα, αλλά όταν γύρισα από το γυμναστήριο ήπια αμέσως έναν χυμό από πορτοκάλια με γλουταμίνη (που πάντα με χορταίνει) και καλού κακού έκανα ένα καλό βραδινό για να μην με πιάσουν υπογλυκαιμίες και υπερφαγία. Ευτυχώς ήμουν κουλ και δεν το πλήρωσα :).
-
Kαλημερα Eli mου , μια χαρα τα πας!!!!!:roll::roll::roll:
-
Σε ευχαριστώ Γωγώ μου! Και εσύ δεν πας πίσω ;)
Διάβασα ότι έφαγες κολληματάκι αυτό το μήνα, υπομονή σου συστήνω και να κάνεις τη διατροφή σου χωρίς να ανησυχείς. Ακόμη και οι σλιβάτοι τρώνε κάποιους μήνες κολλήματα όσο πλησιάζετε σε φυσιολογικό BMI. Εφόσον δεν τρως γλυκά και χαζομαρίτσες και κάνεις συχνά γεύματα με σωστές τροφές δεν είναι στο χέρι του, θα ξεκολλήσεις αργά ή γρήγορα και μάλιστα θα δεις απότομη κατηφορίτσα. Μην ξεχνάς να κάνεις τα γεύματα σου, είναι σημαντικά για να κρατάς τον μεταβολισμό ψηλά και μακριά από γλυκάκια και χαζομαρίτσες πλούσιες σε ζάχαρη, ξέρεις... όλα αυτά που κατεβαίνουν εύκολα ;)
-
Σε ευχαριστω Eli moy .............H αληθεια ειναι οτι φρικαρουμε οταν τρωμε κολλημα αλλα πιστευω να ξεκολλησω συντομα ...............
-
Είμαι σίγουρη ότι θα ξεκολλήσεις σύντομα, εξάλλου δεν είναι στο χέρι του!
Αρρώστησες κιόλας και το σώμα σου πέρασε σοκ με την γαστρεντερίτιδα, διαβάζω όμως ότι είσαι καλύτερα τώρα :). Και με την Κατερίνα αυτά συζητούσαμε τις προάλλες, όταν είχα κολλήσει για κάνα 2 βδομάδες και δεν την πάλευα, ότι και η ίδια ούσα σλιβάτη έτρωγε απίστευτα κολλήματα όσο κατέβαινε. Μπορεί ένα μήνα να έχανε μόνο ένα κιλό και τον επόμενο να έχανε 3 κιλά μαζεμένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να προσέχεις τη διατροφή σου, να τρως το πρωινό σου, τα συχνά σλιβογευματάκια σου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους :). Μην αφήνεις τον εαυτό σου νηστικό για ώρες ξέρεις εσύ... τριωράκι και γευματάκι :kiss:
-
αχ ξερεις eli μου , μου ηρθε αποτομα και αυτο μου κακοφενεται ..................... αλλα θα συνιθισω ............οταν ξαναειχα χασει πολλα κιλα ειχα "φαει"κολλημα στα 74 κιλα , σκεψου οτι εκανα κιλιοπλαστικη και παλι δεν κουνηθηκε ο δεικτης της ζυγαριας!!!! για χοντρο κολλημα !!!!!! αλλα απο τοτε εμαθα και εβαλα μυαλο ..............Ξερω οτι το σωμα θελει χρονο να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα ........... θα του τον δωσω λοιπον,............... Εχω και ενα μεγαλο συμμαχο πλησιαζει το καλοκαρι , θα μπορω να βγαινω για περαπτημα πιο ανετα , θαλασσα , λιγοτερο βαρυ φαγητο ............... οποτε δεν ειναι στο χερι του eli μου ..........
-
Καταρχην να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια στις τριαδες, αλλα επειδη ειδα το κοιλιοπλαστικη και με ενδιαφερει (χωρις να θελω να σας χαλασω το τοπικ, δεν ξερω πως να ψαξω να βρω αν υπαρχει σχετικο ποστ) Αλμα λιπρε αν μπορεις επειδη την κοιλιοπλαστικη δεν θα την αποφυγω μπορεις να μου απαντησεις καποιες ερωτησεις ...
1. Εκανες κυκλοτερη κοιλιοπλαστικη?
2. Ποναει οσο λενε? βεβαια ο καθενας ειναι διαφορετικος, αλλα να εχω μια ιδεα...
3. Ποσο καιρο διαρκει η αναρωση, και οντως υπαρχει βελτιωση ? εννοω μετα απο την κοιλιοπλαστικη εχεις μια οκ κοιλια χωρις κρεμασμα?
4. Δεν εχω ταμειο, οποτε αν την εκανες σε ιδιωτικο, ποσο ειναι περιπου το κοστος?
5. Οι τομες ειναι μεγαλες, αυτο το ξερω, αλλα με την παροδο του χρονου βελτιωνονται ως εικονα?
Επειδη, απο οτι καταλαβα, μετα την κοιλιοπλαστικη ξαναπηρες βαρος( το οποιο και ειμαι σιγουρη οτι θα χασεις μιας και εισαι στον σωστοτατο δρομο, και μια που το γραφω μην φοβασαι τα κολληματα, ειναι σπαστικα αλλα μετα σε ανταμειβουν αποτομα με πολλα κιλα κατω)... Μετα την επαναπροσληψη η κοιλια επανηλθε οπως ηταν πριν (το ρωταω αυτο, γιατι δεν εχω γινει μανουλα και σκεφτομαι οτι αν με αξιωσει ο θεος να κανω κοιλιοπλαστικη και μετα παιδακι, ισως η κοιλια μου λογο δερματος να γινει ακριβως οπως τωρα)
Να πω οτι εγω δεν εχω ενα απλο θεμα χαλαρωσης, αλλα εχει κρεμασμα, που περα απο αντιαισθητικο εχω διαφορα θεματα γιατι κραταει υγρασια στις ζαρες και το δερμα κοκκινιζει κτλ
υ.γ: Παιδια απο τις τριαδες και παλι σορρυ που ποσταρω εδω ...
-
Γωγώ μου όντως όταν αρχίζει να ανοίγει ο καιρός ανοίγει και η διάθεση μας :) και έχουμε και πιο πολύ όρεξη να κάνουμε πράγματα . Παρόλο το κόλλημα σε νιώθω ψύχραιμη και αισιόδοξη και είμαι βέβαιη ότι με σύμμαχο το στομάχι σου θα τα καταφέρεις μια χαρά και σύντομα θα δεις και πάλι κατηφόρα. Άσε το σώμα σου να κάνει το διάλειμμα προσαρμογής και όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο.:kiss:
-
Nowwhat καλησπέρα :)
Aν θέλεις να πάρεις περισσότερες πληροφορίες για κοιλιοπλαστική θα σου πρότεινα να γράψεις σε ένα αντίστοιχο θέμα που είχε ανοίξει παλιότερα.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid182806
Επίσης υπάρχει και αυτό το τόπικ που μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις κάποιες πληροφορίες :)
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid200431
Επίσης για ότι σε ενδιαφέρει μπορείς να κάνεις στο φόρουμ αναζήτηση. Πάνω αριστερά στην σελίδα του φόρουμ έχει ένα εικονίδιο αναζήτηση. Εκεί μπορείς να βάλεις λέξεις κλειδιά και να αναζητήσεις διάφορα θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Και εννοείται πως δεν ενοχλείς, απλά σου γράφω για να μπορέσεις να πάρεις περισσότερες πληροφορίες από μέλη στην παχυσαρκία. Εδώ στα τρίωρα τα ερωτήματα σου δεν θα τα δούν πολλά άτομα που μπορεί να έχουν να σου δώσουν πληροφορίες.
Καλή συνέχεια