Σ ευχαριστώ :-)
Printable View
Σκέφτομαι πόσο διαφορετικός μπορεί να δείχνει κάποιος κάτω από τα ράσα και πόσο διαφορετικός είναι στην πραγματικότητα..
Σκέφτομαι ότι τα 2 λαντόζ που παίρνω δεν κάνουν τίποτα ........ Μάλλον πάω για αλλαγή χαπιού
Όλοι ladose παίρνετε;
Είναι κάποιου είδους μόδα αυτό το φάρμακο;
Χαχαχαχα
εμένα με γράψανε ζ...τ. τί διαφορά έχουν από τα λαντόζ;
ότι έχω δεσμευτεί μέχρι την άλλη βδομάδα να έχω ξεκινήσει καποια δραστηριότητα.. Και πόσοι άνθρωποι τελικά νιώθουν μόνοι και ψάχνουν να βρουν εικονική παρέα πίσω ένα πληκτρολόγιο..μήπως ευθυνόμαστε και οι ίδιοι ?
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο θαυματουργό χάπι να μειώνει το άγχος μακροπρόθεσμα , όχι όπως το ζαναξ για μερικές ώρες;
Έχετε να μου προτείνεται κάποιο που έκανε δουλειά σε εσάς για να το συζητήσω με τον γιατρό μου; Γιατί μου φαίνεται ότι μόνο από χάπια που παίρνει έσοδα μου δίνει.
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε οσους ψυχιατρους εχω πάει, μου ειπαν προσωπικά σε εμένα τα ίδια. Το αγχος αν ειναι διαχειρισμο και σπανια ειναι υψηλο, τοτε περιστασιακα, τα συμπτωματα αντιμετωπιζονται με αγχολυτικά που συνταγογραφούνται απο ψυχιατρους. Αν ομως μιλαμε για χρόνια, Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή, εκει τα πράγματα αλλάζουν. Εχει σημασια τι ακριβως θα διαγνωστεί. Οταν το προβλημα ειναι χρόνιο και σοβαρό, προτεινεται συνδυασμος ψυχοθεραπείας μαζι με αντικαταθλιπτικά τα οποια επι της ουσιας αντιμετωπιζουν ταυτοχρόνα δυσθυμια-καταθλιψη και την αγχώδη διαταραχή. Εκει τα ζαναξ χρησιμοποιουνται συνηθως στην αρχη, μεχρι να "πιασει" το αντικαταθλιπτικό φάρμακο και οταν και αν πιάσει το αντικαταθλιπτικό και δεν χρειαστει εναλλακτικη αντικαταθλιπτικη συνταγη, το ζαναξ συνηθως σταδιακα κοβεται και πλεον μενει μονο το αντικαταθλιπτικό ή συνδυασμος αντικαταθλιπτικών φαρμακων, οταν και οπου κριθει απαραιτητο. Ετσι αντιμετωπίζεται η Γ.Α.Δ. μακροπροθεσμα. Προσωπικα εχω χρόνια να πάρω Ζαναξ γιατι απλα δεν μου χρειαζεται. Σε αλλους ασθενεις μπορει να χρειαζεται ομως.
Επειδη καθε οργανισμος ειναι διαφορετικός και οι διαγνωσεις σχεδον ποτέ δεν ειναι ολοιδιες, καθως υπαρχουν παρα πολλες συννοσηροτητες που εχουν ως αποτελεσμα να μιλαμε για χιλιαδες διαφορετικές περιπτώσεις, το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να ακολουθεις τις οδηγιες του ψυχιατρου αλλά να μην κρατάς τιποτα μέσα σου, ουτως ώστε να έχει πληρη εικονα της ψυχικης καταστασης και να κανει οσο γινεται πιο ακριβή διάγνωση του προβληματος, ωστε να δωσει και την καλυτερη δυνατη φαρμακευτική λυση.
Σκέφτομαι ότι τα σιχάθηκα όλα… και όλους!