Λα λα λα λα λα λα ερχεται το ιππικο ρε κολεγιοπαιδα....
Printable View
Λα λα λα λα λα λα ερχεται το ιππικο ρε κολεγιοπαιδα....
Θέλω να κάνω εμετό από το άγχος και την αναστάτωση.
Το γενοσημο του αμπιλιφαυ με βοηθαει πραγματικα στην ψυχωση και το σημαντικοτερο δεν εχω εμμονες με τα παραληρηματα μου που ειναι κατι πολυ βιαιο για το μυαλο μου.....αλλα....παντα υπαρχει ενα αλλα.....για να γραφω τετοια ωρα σημαινει οτι εχω αυπνια και συγκεκριμενα 3 μερες τωρα και ειμαι ευεξαπτος θελω να ελπιζω οτι ειναι επειδη εκοψα το ριαπερνταλ
Τα τελευταία 2 χρόνια πάλευα με τα θέματα που είχα με το στομάχι μου, έχει 2 εβδομάδες που ξαναγύρισα στο παλιό μου πόστο. Από την στιγμή όμως που έμαθα ότι θα μεταφερθώ παρατήρησα ότι άλλαξε η συμπεριφορά του. Πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η μείωσε το άγχος που μου είχε δημιουργηθεί από την στιγμή που άλλαξε θέση.
Ας ελπίζω ότι δεν είναι το άγχος και είναι η προσπάθεια που έκανα για να το θεραπεύσω.
Θελω ενα σπιτι στο βουνο! Να μην εχει ανθρωπους πουθενα,να μην μπορει να με βρει κανεις!
https://youtu.be/jYcXUEzaGlQ ..όλες ίδιες παντού σχεδον
Σημερα το ξεφτιλισα καπνισα τουλαχιστον 30 τσιγαρα
Ότι θα ήθελα πολύ να έχω μια παρέα...
Υπάρχει μόνο ένα μέρος, όπου θα θελα να είμαι... υπάρχει μόνο ένα πλάσμα, με το οποίο θα ήθελα να είμαι μαζί... Όλα τα υπόλοιπα είναι σαν μην υπάρχουν.... απλώς ο ρους του κόσμου και της ζωής με παίρνει μαζί του...
Ότι βαρέθηκα κάθε κομπλεξικό άτομο που προσπαθεί να μειώνει και να βγάζει εκτός εαυτού τους γύρω του, ώστε να νιώθει πως παίρνει κάποια αξία. Πφφφφ :mad:
ερισ για σενα
https://youtu.be/k9geyh5TGAE
Ελις απο τι βλεπω εισαι γυπαετος ε? (Αν ξερεις τι σημαινει)
Παλιός στο κουρμπετι τώρα αποσυρθηκα κάνω χαβαλε
Καβ δηλητήρια με δίνει ο πατέρας μου κ ναρκωτικά στην καφετέρια όλα με τους καφέδες πρόσεχε άμα μιλήσω θα τη γλυτώσουνε εμένα θέλουνε
Αυτή είναι η ψύχωση μου
Γιατί να είναι όλες σχεδόν ίδιες στην Ελλάδα.?.σε λίγο θα πάω Αγγλία και θα γλιτώσω από ολες τις ελληνιδιαρες
Πήγαινε είναι χειρότερες
Πήγαινε και θα δεις δεν είσαι ο μόνος που γυρίζει ξέρεις
Μολις εμαθα οτι η αριπιπραζολη στους εξαρτημενους αυξανει την διαθεση για ανεβαστικα ναρκωτικα....αυριο θα παρω τον γιατρο και θα του πω οτι σταματαω το αμπιλιφαυ και συνεχιζω με μικρη δοση ρισπερνταλ....
Ημουν εθισμενος σε ηρωινη κοκαινη δεν ρισκαρω καμια υποτροπη γιατι αν πιω εστω και μια φορα η ψυχωση θα ειναι το πιο μικρο προβλημα μου....
Καβ ινβεγκα
Ελις απο τι βλεπω αυτη ειναι η λυση
Κ για μένα αυτή ήταν
Σκεφτομαι να προσπαθησω αλλη μια να κοψω τα φαρμακα αλλα φοβαμαι γιατι στα επεισοδια μου δεν κλειδωνομαι στο σπιτι αλλα προκαλω λιγο αναστατωση συη κοινωνια....
μην κανεις βλακειες kavkaz....... αλλη μια υποτροπη θα σου ερθει...... κοιτα να περνας καλα και ας περνεις φαρμακα και η ελλατωση αργοτερα θα ερθει με το γιατρο
εγω σκεφτομαι οτι δεν μπωρω να κατεβω κατω απο τα 96 κιλα εχω κοληση εδω και δυο βδομαδες στα ιδια κιλα δεν παει καλα η προσπαθεια για αδυνατισμα
Παυλο στο θεμα των κιλων εγω σχεδον λιμοκυονω και εδω και εναμιση μηνα δεν εχω χασει τιποτα.....και τι δλδ 5 κιλα θελω να χασω ελεος....
Μπλοκαρουν τον μεταβολισμο φιλε.....
Θυμαμαι μονο περυσι που ριχα χασει πολλα κιλα οταν ημουν στο 1.5mg ρισπερνταλ...
Γιατι δεν αλλαζεις υο σολιαν με ινβεγκα που λεει και ο ελις σε μενα?
Μολις ακυρωσα ολα τα ραντεβου με τον γιατρο...την αλλη εβδομαδα θα φυγω απο την αθηνα μολις γυρισω θα βρω αλλον....
Καλημέρα kavkaz
Γιατί δεν βρίσκεις άμεσα άλλον γιατρό να σου ρυθμίσει το θέμα με τα χάπια; Πριν φύγεις από Αθήνα εννοώ.
Παίζεις την υγεία σου κορώνα γράμματα, το χεις ξανακάνει θα μου πεις...αλλά αναρωτιέμαι έχεις κι αλλον kavkaz κάπου κρυμμένο για καβάτζα και δίνεις τόση λίγη αξία σε τούτον;
Κavkaz πιστεύω να καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της καταστασης κ να βάλεις προτεραιότητες με μπροσταρη την υγεια σου.
Δεν θα ήθελες να καταλήξεις σε δικαστήρια κ σε ενδεχόμενη φυλάκιση αν σου βγαίνει βία στα επεισόδια.
Επισκεψου άμεσα εναν γιατρό. Μπορεί να μη σου κουμπωνει το abilify.
Το αμπιλιφαυ δεν μου κουμπωνει σιγουρα....ναι μου πηρε ολα τα ψυχωτικα αλλα με διελυσε στη παρενεργεια....δεν θα λειψω πολυ....την τριτη φευγω δεν νομιζω μεχρι τοτε να προλαβαινω να κλεισω ραντεβου...περνω ακομα ρισπερνταλ.....
Εσεις πηγαινετε σε δημοσιο η ιδιωτικο γιατρο? Καθε ποτε και ποσο πληρωνετε?
Εχω ενα συρταρι διπλα απο το κρεβατι μου αν το ανοιξει καποιος θα βρει μεσα....risperdal ribex novoris depakine topamak kai abilify....
Αυτη ειναι η καταντια μου ωρες ωρες μου ρχεται να εξαπολυσω το συρταρι απο τον 3ο οροφο.....
Προκειμενου να μην παχυνω τρωω 600 θερμιδες τη μερα προκειμενου να μην ζαβωσω πινω 6 καφεδες τη μερα....και ρξακολουθω να χω συμπτωματα....
Δεν ξερω πως και ετσι το χετε παρει χαλαρα εσεις το θεμα αυτο αλλα εμενα μ χει γινει εφιαλτης....
Δεν καθομαι ολη μερα σπιτι ολη μερα...κυκλοφορω...απο αθληυης εχω γινει ρεμαλι....
Οπως ειπε ο σεριος πιο πανω ο μονος λογος που δεν κοβω τα φαρμακα ειναι γιατι ειναι σχεδον βεβαιο πως αν κανω επεισοδιο θα καταληξω στην ψυχιατρικη πτερυγα στις φυλακες κορυδαλλου η θα φουνταρω σαν τον πατερα μου.....
Αληθεια? Πραγματικα το ευχομαι φιλε
@kavkaz σε ιδιωτικό 3ωρες μακρια στον νομο που σπούδαζα.
30€ πληρώνω την επίσκεψη.
Πλεον 1 φορά τον χρονο πηγαίνω.
μια φορα το διμηνο περιπου σε ιδιωτη γιατρο εκανα κ ψυχοθεραπεια εγω κ δουλευω οποτε βγαζω συνεχεια αλλα τα ξεπερναω αλλα σιγα σιγα
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια....σεριε αφου πας μια φορα το χρονο ποιος σου γραφει φαρμακα?
Δεν πληρώνω κάτι πρόσθετο απο τα 30 ευρώ.