Αγαπητη Ναταλια ιδιαιτερη καλημερα προς εσας με τις ευχες μου ολα να βαινουν καλως.Τα του οικου σας,ασχημα.Τελει υπο μοναξια.Ελπιζουμε στην ταχεια επιστροφη σας.Αγρυπνοι φρουροι Τζινα κ Ελι.Σε ασπαζομαι τρυφερα.ΣΤΟΠ.
Printable View
Αγαπητη Ναταλια ιδιαιτερη καλημερα προς εσας με τις ευχες μου ολα να βαινουν καλως.Τα του οικου σας,ασχημα.Τελει υπο μοναξια.Ελπιζουμε στην ταχεια επιστροφη σας.Αγρυπνοι φρουροι Τζινα κ Ελι.Σε ασπαζομαι τρυφερα.ΣΤΟΠ.
Πρόσκληση για φαγητό με το τάπερ του ο καθένας...Υπέροχη ιδέα για όσους δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε...Σωστή η φίλη!
Την καλημέρα μου απ'το παιδικό μου δωμάτιο...Έχω αμέτρητες σελίδες αδιάβαστες γι'αυτό μη μου βάλετε,σας παρακαλώ τεστ
τι έχει εντωμεταξύ συμβεί στο Ντεζιρενιοτόπικ...Αν θέλει κάποια ευγενική ψυχή να μου δώσει σε τίτλους τα νέα των κοριτσιών μου...
Εγώ τρέχω με τα διαδικαστικά γραφειοκρατικά...Χθες στο Δημαρχείο της πόλης μου όπου πήγα να δηλώσω το θάνατο της μητέρας μου
στην μερίδα,ο αρμόδιος υπάλληλος διασκέδαζε λέγοντας πόσο πολύ χαίρεται να τους σκοτώνει κι εκείνος!Μια πεθαίνουν μόνοι τους
και μια τους σκοτώνω εγώ...Όταν τελείωσε τα δέοντα έκλεισε λέγοντας "πάει αυτή" και συνεχίσαμε τα χαρτιά των πλησιεστέρων
συγγενών!Ορθογραφικά λάθη,δεν το συζητώ...Κι αναρρωτιέμαι...ποιοί άνθρωποι έχουν σήμερα δουλειές,πόσο ακατάλληλοι για το πόστο τους...
Τέλος πάντων...Η ζωή συνεχίζεται...Δυστυχώς,ευτυ χώς...αναπόφευκτα συνεχίζεται...Όπου να'ναι μου έρχονται τα κορίτσια μου!
Πέμπτη το Αβουλίνι μου και Σάββατο το Γλαυκόνι μου!Δευτέρα κατεβαίνουμε Καλαμάτα για μια εβδομάδα μαζί,όπου θα'ρθει και το Μαρικάκι μου
(δεν την ξέρετε οι νεοφερμένες)και θα κάνουμε και πάλι όργια με το Λούμπι μου(Ξένια κατά φόρουμ)όπου και θα μένω...Σιγά σιγά να μου ανεβαίνουν
κι άλλες κατά Σαλόνικα μεριά...Εντωμεταξύ σκέφτομαι να κάναμε κανά ομαδικό σκάιπ κάπως...Αφού δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε,
να χουφτωθούμε κανονικά,ας το κάνουμε έστω διαδικτυακά...Σκεφτείτε το κι άμα είναι οργανωθείτε,κοκόνες...Τα λέμε και πάλι...Σας φιλώ γλυκά!
Καλημέρα Ναταλίαααααα!! Πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας. Για τα τάπερ που διάβασες εννοούσα άδεια τάπερ, όχι με φαγητό μέσα. Κι αυτό γιατί εφόσον δεν μπορώ να φάω ποσότητα το υπόλοιπο φαγητό θα το πάρω μαζί μου διότι διανύουμε και δύσκολους καιρούς!!
Κι ενώ έγραφα με διακοπές το άνωθεν μήνυμα,ανταποκρινούμουν εν αγνοία μου στο εν λόγω τηλεγράφημα...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αυτό θα πει μεγάλα πνεύματα που επικοινωνούν!Ποιά μοναξιά,φίλτατη;Που θέλω δυό μέρες τουλάχιστον να διαβάσω
όσα έχασα;Έχετε ξεσαλώσει εδώ μέσα και ποιός σας πιάνει!Εκτός αν αναφέρεστε στη δική μου ολογοήμερη απουσία,
οπότε και σας προειδοποιώ να προσέχετε εσείς ειδικά τι εύχεστε γιατί σύντομα θα με τρώτε για δέκα μέρες στη μάπα!ΣΤΟΠ.
Αυτό δεν είναι απειλή, μάλλον για ευχή μου κάνει. ʼντε βρε Ναταλία μου να ζωντανέψουμε λίγο εδώ μέσα, να τους βάλεις και σε τάξη που έχει πέσει ιός στενοχώριας και έχουνε κολλήσει όλες!! Τους είπα να πάρουνε όλες μαζί αντιβίωση αλλά δεν με ακούνε. Εσένα όμως θα σε ακούσουνε. :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
οπότε και σας προειδοποιώ να προσέχετε εσείς ειδικά τι εύχεστε γιατί σύντομα θα με τρώτε για δέκα μέρες στη μάπα!ΣΤΟΠ.
Χωρίς πλάκα τώρα η αδερφή μου ρίχνει κάτι ξεγυρισμένες κουτουλιές, άλλο πράγμα. Σκέφτομαι λοιπόν Ναταλία ότι θα μπορούσε να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα "κουτουλιάς" για περιπτώσεις όπως του πιο πάνω απαράδεκτου υπαλλήλου!!
Καλημερα ναταλακι μου! Μου ελειψες πολυ....... Κατα τις δικες μας μεριες ποτε θα ρθεις?
Γλαυκη μου απτις 6 ειμαι ξυπνια καθημερινα, αφου συκονομαι να φτιαξω τσαντα του συζυγου και του μικρου και να φιγει ο μεγαλος για δουλια και να πεταξω και τον μικρο σχολειο και μετα σπιτι. Εκεινη την ωρα που εγραψα ειχα επιστρεψει απο το σχολειο του μικρου, διαβασα απο το κινητο οτι γραψατε χτες και ποσταρα και εγω!
Κοριτσια παντος ηλικρινα οποια θελει και μπορει ας κατευει μερικες μερες τωρα που και εγω ειμαι ολη μερα σπιτι μονη μου....
Ναταλιτσα μου καλως μας ηρθες παλι!Μας ελειψες πολυ....Σε ολες...Δεν ειναι το ιδιο οταν λειπεις.Χωρις το χιουμορ σου,εστω κ οταν ειναι δεικτικο.....Ελπιζω να σε αντεξω 10 μερες.Αφου θα κοιμηθεις στο Λουμπι σου κ εχει κανονισει κ το Τουμπι σου εξοδους....Τωρα μαθαινω κ για νεο ατομο....Θα σε δω καθολου?
Σωστή η Ταπερίνα!Την έφαγες τη φίλη στη στροφή!ʼσε που από εμπειρία σου λέω πως όποτε λες πως δε θέλεις να φας κάτι εκείQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για τα τάπερ που διάβασες εννοούσα άδεια τάπερ, όχι με φαγητό μέσα. Κι αυτό γιατί εφόσον δεν μπορώ να φάω ποσότητα το υπόλοιπο φαγητό θα το πάρω μαζί μου διότι διανύουμε και δύσκολους καιρούς!!
και να το πάρεις για το σπίτι,σου βάζουν πολλαπλάσια ποσότητα!Έτσι χθες κι εγώ στη φίλη μου αρνήθηκα μια φέτα κέικ με τον καφέ μου
κι έφυγα με μισή φόρμα σε τάπερ και καλά και για τον μπαμπά μου που ακόμα ούτε πήρε μυρωδιά πως έχουμε σπίτι κέικ!Χεχε!
Σε ένα παλιότερο πόστο μου σε ασφαλιστικό ταμείο είχα ένα φεγγάρι την αρμοδιότητα να διαγράφω τους πεθαμένους. Ήμουν νέα, ορεξάτη και απορούσα με την απάθεια των παλαιότερων. Ώσπου έπιασα τον εαυτό μου να κάνει αντίστοιχα αστειάκια (όχι βέβαια στο κοινό!), και συνειδητοποίησα πως δεν μπορείς να ανταπεξέρθεις αλλιώς.
Σε κάποια φάση, όταν ήμουν στην εξυπηρέτηση κοινού, μου έρχεται ένας που είχε καταθέσει για σύνταξη και ζητούσε να προηγηθεί γιατί μόλις είχε πάρει διάγνωση για καρκίνο. Του εξηγώ πως πρέπει να καταθέσει τη διάγνωση και να το στείλω στο ΔΣ, γιατί όσοι περίμεναν πριν από αυτόν όλο και κάτι είχαν, καθώς εξ'ορισμού ήταν ή γέροι ή άρρωστοι ή χήρες. Στη συνέχεια σκεφτόμουν πως είχα πάθει επαγγελματική διαστροφή, καθώς η απάντησή μου μπορεί να ήταν τυπικά ορθή, δεν έδειχνε όμως ίχνος συμπόνοιας και ανθρωπιάς.
Είναι το γνωστό burn-out. Όσο ευαίσθητος κι αν είσαι, όταν αντιμετωπίζεις τις ίδιες καταστάσεις καθημερινά, με τον καιρό φθείρεσαι. Πώς αντιμετωπίζεται; Εγώ το αντιμετωπίζω με εναλλαγή αρμοδιοτήτων, πρέπει να υπάρχουν ίσως κι άλλοι τρόποι.
Δηλαδη εγωω πρεπει να ερθω με τα ταπερακια μου γεματα?Κ δεν ειμαι κ στα καλα μου κ δε θελω να κανω τιποτα.....Ευτυχως εχει πει η χαρα μου οτι θα με παει σε ταβερνα κ γυραδικο κ δεν θα πεθανω της πεινας στη Θεσσαλονικη.....
Αααααααααααα καλημερααααααααα!!!!
Ναταλάκι μας γλυκό! Επιτέλους! Μας έλειψες τόσο πολύ!
Κρίμα που δεν έχω χρόνο να γράψω, έχω δουλίτσες και πρέπει να φύγω τρέχοντας. Έχω ήδη καθυστερήσει ουφ. Είμαι καλύτερα πάντως σήμερα μετά από μία μεγάλη τηλεφωνική κουβέντα με τους γονείς μου με τους οποίους τα είχα βάλει τις τελευταίες μέρες :bigsmile:. Ακόμη δεν έχω προλάβει να σας τα γράψω, είναι και ευαίσθητα θέματα και θέλουν καθαρό μυαλό για να τα αποτυπώσω γραπτά.
Επιτέλους η Τζίνα έχει νέο παρατσούκλι! Μις ταπερίνα λοιπόν! Μου αρέσει ;)
Καλημέρα Eli. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ για το παρατσούκλι μου! Yeaaaaaah!!
Κοριτσάρες μου γλυκές πω πω γέμισε ζωή και φωνούλες το Ντεσιρενιοτόπικ πόσο στεναχωριέμαι που πρέπει να φύγω!
Σας αγαπώ πολύ είστε όλες υπέροχες! Μάκια μάκια έφυγαααααα
Στο καλό,Ελάκι μου και καλή σου δύναμη ό,τι κι αν κάνεις...
Κι εγώ βιάζομαι να καθαρίσω το σπίτι τώρα που βγήκε για λίγο έξω ο μπαμπάς,το απόγευμα να τρέξω Θεσσαλονίκη
στο προτελευταίο μάθημα φωτογραφίας(που τα έχω χάσει όλα κι ούτε έχω ιδέα πού βρίσκονται οι παραδόσεις...)
αύριο Πέλλα για τα 9μερα και μετά Κατερίνη και πάλι με τον μπαμπά,Δευτέρα Θεσσαλονίκη για τη χημειοθεραπεία του,
να γυρίσουμε να τον τακτοποιήσω για να φύγω και πάλι Σαλόνικα,που μου έρχονται οι κοκόνες μου!Τρέχουμε λέμε....
Κι εμένα μου λείψατε πολύ,αγαπημένες μου!Δεν ξέρω γιατί έχετε πέσει ψυχολογικά και δυστυχώς δεν προλαβαίνω
να το επεξεργαστούμε,ωστόσο να έχετε στο νου σας πως όλα σύντομα θα πάνε μια χαρά κατά έναν ανεξήγητο ανώτερο
τρόπο!Θα έρθει ο καιρός να διακρίνουμε το λόγο για τον οποίο μας συνέβησαν όσα φαινομενικά δυσάρεστα συνέβησαν,
θα μείνει το θετικό τους απόσταγμα,θα πάμε βελτιωμένες παραπέρα...Είμαστε πολύ πιο δυνατές από τις καταστάσεις!Σας φιλώ!
Φεύγει και η μις Ταπερίνα. Σας φιλώ και θα τα πούμε πάλι με νεότερα το απόγευμα.
Στο καλό,Ταπερτζίνα!(μια μικρή βελτιωτική παραλλαγή).
Μέχρι το απόγευμα,στην επόμενη σου επίδειξη λοιπόν!
Να περάσεις όμορφα με τη φίλη σου!Φιλάκιαααα
Τελικά πρέπει να είμαι η μόνη που γνωρίζει το Ναταλάκι μας και δεν της έχει δώσει ούτε μισό παρατσούκλι.........:(
βγαινει και σε αγορακι και σε κοριτσακι.
και με ροδες για ευκολη μετακινηση
Τα τάπερ πρέπει να είναι με USB, για να διατηρούν ζεστό το περιεχόμενό τους!
Καλά δεν σας πιστεύω όλες σας με τα τάπερ!!!:lol: Πολύ γέλιο. Μετά το σουξέ των λαλαγγίων έχουμε τώρα το σουξέ των τάπερ! Πέρασα πολύ ωραία στη φιλενάδα μου, τα sleevοείπαμε και παραδόξως ότι κι αν έφαγα δεν με πείραξε καθόλου. Αφού κάποια στιγμή μου είπε τι παραπονιέσαι για διάφορα που δεν μπορείς να φας, αφού εδώ δοκίμασες τόσα και δεν σε πείραξε τίποτα. Της απάντησα λοιπόν ότι σήμερα δέχεται ότι τρώω το στομάχι μου χωρίς πρόβλημα γιατί ντρέπεται και θέλει να της κάνει καλή εντύπωση! Έφαγα κρέπα με ζαμπόν και τυρί (πήρα και στο τάπερ), σαλάτα με μπρόκολο, ζαμπόν τυρί, κρέμα γάλακτος και μαγονιέζα, δοκίμασα αρνί με χυλοπίτες που είχε από χθες, σπανακόπιτα (πήρα και στο τάπερ) και ρυζόγαλο (πήρα και στο τάπερ). Φυσικά τσιμπολογούσα επί δύο ώρες και πάλι έφαγα μικρή ποσότητα. Η φίλη μου δεν το πίστευε εφόσον έχουμε κάνει κάτι ξεγυρισμένα ξενύχτια με πίτσες, γλυκά και δε συμμαζεύεται. Της είπα και για σας φυσικά και τις ιστορίες μας. Μπορώ να πω ότι πέρασα ένα πολύ ωραίο μεσημέρι με πολύ γέλιο γι'αυτό μάλλον και χώνεψα εύκολα!!
Τζινάκι, όταν τρώμε σε φίλους ή έξω, τρώμε πολύ πιο αργά και ευχάριστα γι'αυτό όλα πάνε κάτω όμορφα και ωραία! Όταν είμαι σπίτι μετά τη δουλειά, το μόνο που με νοιάζει είναι να ξεμπρεδεύω μια ώρα αρχίτερα με το φαγητό είτε για να κοιμηθώ μετά ή να πιάσω το φόρουμ και τα νέα του, οπότε τρώω γρήγορα και συνήθως μου κάθεται!
Και εγώ απόψε έχω έξοδο για φαγητό, θα βρεθώ με την κουμπάρα μου να τα πούμε over dinner σε μεζεδοπωλείο της περιοχής μου, να δούμε τι θα παραγγείλουμε τα δυο μας, εγώ σληβάτη , εκείνη από τα κόκαλα βγαλμένη! Πάντως συνεχίζω να τρελαίνομαι για εξόδους για φαγητό όπως πάντα, γουστάρω αφάνταστα την ατμόσφαιρα, να σε σερβίρουν, να επιλέγεις από το μενού κτλ κτλ.
Προχθές ήμουν σε γιορτή και έφυγα και εγώ με ταπεράκι, έχω να τρώω για πολλέεεεεες μέρες, χαχα
Έχεις δίκιο Γιώτα γιατί όντως έτρωγα πιο αργά, μιλώντας παράλληλα και σταματώντας για να ανάψω τσιγάρο. Οπότε μάλλον γι'αυτό δεν μου κάθησε τίποτα άσχημα. Επειδή το κρέας μου κάθεται κάπως το τρώω πάντα σιγά σιγά. Μία μέρα όμως έβλεπα μία ταινία και ξεχάστηκα και έφαγα γρήγορα δύο μπουκιές χοιρινή πανσέτα. Πέθανα στον πόνο, μέχρι που ένοιωθα το στομάχι μου να τσούζει. Γι'αυτό τώρα ότι και να τρώω είμαι συγκεντρωμένη στο φαγητό για να μην ξανακάνω την ίδια πατάτα! Καλή διασκέδαση στην έξοδό σου το βράδυ.
αντε κυρια τζινα με τις εξοδους σου.για την επομενη φορα να παραγγειλεις τα ταπερακια με τις ροδες μην σου πεσει η μεση απο το κουβαλημα.απο τον κυριο ωωωω συγνωμη κυρια που σου ποσταρε η γιωτα να τα παραγγειλεις.
Αυτός Ελένη μου μόνο τάπερ δεν μου φαίνεται να διαφημίζει!!
βρε κοπελιες πολυ ησυχια επεσε σημερα.:shocked2::shocked2:
δεν σας θυμιζει την πεγκυ απο το παντρεμενοι με παιδια η φωτο που εχει ανεβασει η γιωτα με τον κυριουλη/κυριουλα?
Πές τα βρε Ελένη μου. Όλο μόνη μου με αφήνουν. Έχασα και την Eli που φωνάζαμε παρέα μπας και μαζευτούνε.
Έλα καλέ παραπονιάρα μου εδώ είμαι με την μπουκιά στο στόμα :o
Μόλις γύρισα από Zumba yeah! Έκανα και τα μπανάκια μου και τώρα απολαμβάνω το ψητό μου κοτοπουλάκι με πατάτες το οποίο είναι απλά Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!!
Λέω να μου δώσω το πρώτο μου παρατσούκλι, να γίνω μία αυτοπαρατσουκλωμένη :lol::lol::lol:
Και το όνομα αυτής .... ταρα τα ταμ!!! Ζουμπανίτσα!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Έχει και διπλή έννοια περί γυμναστικής και διαιτολόγου :lol:
Μάλλον άργησα λίγο....
αφιερωμένο σε μένα την αργοπορημένη :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=hPasjxht8zc :lol:
και στα καπάκια
http://www.youtube.com/watch?v=UtEk9...eature=related
...γιατί έπεσε πολύ σιωπή ;)
Μια καλησπέρα στα κορίτσια μου πριν την πέσω!
Βγήκα με το κουμπαράκι μου, είπαμε τα δικά μας, φάγαμε θεϊκά, ψητά λαχανικά στη σχάρα, κοτοπουλάκι με σως μουστάρδας yummy yummy! Ευχαριστήθηκα τη βόλτα μου και τώρα με μια γλυκιά νύστα στα μάτια , σας στέλνω από ένα πεταχτό φιλάκι στο μαγουλάκι σας και πάω να χαθώ στη θαλπωρή της κουβέρτας μου!
Καληνύχτα έμορφες!
Ώπα το έπιασα το φιλάκι στον αέρα! Ααα ωραία πέρασες Γιωτάκι μου μπράβο σου! ʼντε για νανάκια εσύ κουρασμένο μου κοριτσάκι. Μάκια και από εμένα και όνειρα γλυκά!!!
Περιμενετε περιμενετε να σας πω κ εγω καληνυχτα!Χαιρομαι που περασατε καλα κ οι δυο!Κ εγω ειχα ενα πολυ ευχαριστο τηλεφωνημα γιατι σκοπευω να γυρισω στην παλια θεατρικη ομαδα που ημουν.Φιλακια κοριτσαρες μου.....Η ταπερτζινα που ειναι αποψε?
Έλα ντε;;; Που είναι η κυρία; Μόνο παράπονα ξέρει να κάνει και μετά εξαφανίζεται!!!
Κάτσε να την φωνάξω... Ταπερτζίναααααααααααααα!!!! !! Ουυυυυυ που είσαι καλέεεεεεε;;;
Γλαυκουλίνα μου πόσο χαίρομαι για την απόφαση σου να γυρίσεις στην θεατρική ομάδα, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό :). ʼντε καλή αρχή, εύχομαι να σου φτιάξει το κέφι και να σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τις φούριες σου. Καληνύχτα γλυκιά μου και όνειρα γλυκά, άντε θα σας βάλω εγώ για ύπνο όλες απόψε :D, φιλάκια πολλά!
Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Εγω εχω κατι ψιλοπονακια σημερα μαλλον απο την αλλαγη του μηνα μου.
Τζινακι στειλε μου με γιου του γιου το τηλεφωνο σου, θελω να σε παρω για κατι σε πατακαλω πολυ.
Καλημέρα. Ταπερτζίνα's calling, is anybody there; Καθότι είχε πολύ ησυχία χθες εδώ ξάπλωσα και έβλεπα τηλεόραση και μετά δεν μπορούσα να αποχωριστώ τα ζεστά παπλώματά μου γι'αυτό με χάσατε. Ζουμπανίτσα τι έγινε, ζουμπανίστηκες πάλι χθες; :lol:
Επιτέλους!!! Καλημέρα Ντεζιρένιες μου και καλό Σκ να έχουμε!
Ταπερτζινάκι μου μου έλειψες χθες!
Ναι ναι ζουμπανίστικα κανονικότατα και έριξα τρελό γέλιο. Έκανα τις φιγούρες μέσα στην αίθουσα και γελούσα μόνη μου :lol:. Το διασκέδασα με την ψυχή μου!
Πόσες φορές ζουμπανίζεσαι την εβδομάδα;;:lol: