Μακάρι Παντελή. Καλή επιτυχία! :thumbup:
Printable View
Μακάρι Παντελή. Καλή επιτυχία! :thumbup:
Καλή επιτυχία να έχουμε όλοι!
Προσωπικά, αυτήν τη φορά δεν θα λέω μεγάλα λόγια.
Θα προσπαθώ για το καλύτερο και όπου βγει (μακάρι να βγει στα 78 κιλά δηλαδή) :)
Όμως θα προσπαθώ, όχι θεωρίες και από πράξη τίποτε!
test ticker
Καλημέρα!
Εύχομαι όλες και όλοι να είστε καλά, ευδιάθετοι και αισιόδοξοι!
Σήμερα ο στόχος είναι ένας: να μην ξεπεράσω ούε κατά 1 τους 30 πόντους που δικαιούμαι!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Παντελή κάνα γυμναστήριο παίζει να το βάλεις σε πρόγραμμα;
Γειά σας και απο εμένα! είμαι η Έλενα νέος μέλος στο forum ξεκίνησα σήμερα με την δίαιτα των πόντων των weight watchers και θέλω να χάσω 12-13 κιλά..είναι κάποιο άλλο μέλος που κάνει αυτή την δίαιτα? ή πιο σωστά την ισορροπημένη αυτή διατροφή? :puzzled:
Καλησπέρα Έλεν και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτή τη διατροφή για πάντα και να μετράς πόντους για όλη σου τη ζωή,
ή θες να την κάνεις μόνο μέχρι να χάσεις τα κιλά που θες;
καλησπέρα Μαντζουράνα! Θέλω να χάσω τα κιλά μου και να μου γίνει αυτή η διατροφή τρόπος ζωής ώστε να τα διατηρήσω και να μην τα ξαναπάρω... εσύ ποια δίαιτα κάνεις ? πόσα κιλά θέλεις να χάσεις?
Καλησπέρα!
Νέα χρονιά, νέα αρχή, αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!
Ξεκίνησα το πρόγραμμα προχθές Σάββατο 7/2, στα 106,3 κιλά.
Μεγάλα λόγια να μη λέω, ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών μου και να πειθαρχήσω επιτέλους σε ένα απίστευτα ευέλικτο, υγιεινό και εφαρμόσιμο σύστημα, που με είχε βοηθήσει τόσες φορές στο παρελθόν.
Elen chr, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
καλησπέρα p-k εύχομαι καλύ επιτυχία και σε σένα ! και καλή δύναμη!! όλα είναι στο μυαλό μας ...όταν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και το αποφασίσουμε με επιμονή και θέληση, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη!!!!!
Έτσι ακριβώς είναι!
Πάμε λοιπόν!
Μετά από πολύ καιρό κάτι άρχισε επιτέλους να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση!
p_k την μεθοδο αδυνατισματος των weight watchers θα ακολουθήσεις?
Ναι Elen chr, ακριβώς!
p_κ αν θελεις να γραφεις τι τρως και εσυ καθημερινα εκει που γράφουμε όλοι, τι εφαγα σημερα ,για να βοηθηθουμε... ξέρεις τους πόντους σε όλα τα φαγητά?
οι ποντοι που μπορεις να εξοικονομήσεις μεσα στην εβδομάδα , προκειμένου να τους χρησιμοποιήσεις για μια έξοδο είναι: αν τρως 4 λιγότερους την ημέρα σε 6 μέρες 24 πόντους + 12 πόντους επιπλέον απο την άσκηση? δηλαδή κάποιος που κανει 20 πόντους εκεινη την ημέρα που θα βγεί σε μια ταβέρνα πχ. μπορει να φάει 20+24+12=56 πόντους? σωστά? και την επόμενη μέρα να συνεχίσει πάλι κανονικά στους 20 πόντους του ?
σ' ευχαριστώ για την απάντηση ... καλή συνέχεια ....:duh:
Ελένη καλησπέρα, υπάρχει κι αυτό το θέμα: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1326 όπου θα βρεις ένα πολύ μεγάλο κατάλογο με φαγητά και τους πόντους τους καθώς και πολύτιμες πληροφορίες για το σύστημα αυτό.
Τώρα όσον αφορά τους πόντους που εξοικονομείς, καλό θα είναι να μην τους μπερδεύεις με αυτούς που κερδίζεις απ'την άσκηση. Ή θα "φας" τους πόντους που φύλαξες απ'τις προηγούμενες μέρες (πάντα μέσα στην εβδομάδα) ή θα "φας" αυτούς που εξοικονόμησες με την άσκηση με όριο τους 12 κι όχι παραπάνω. Σκοπός είναι η απώλεια. Ευτυχώς το πρόγραμμα είναι έτσι μελετημένο που μπορείς να απολαύσεις το φαγητό μιας εξόδου, αρκεί να το εκμεταλλευτείς σωστά κι έξυπνα!
Πάντα να καταγράφεις σε κάποιο τετράδιο τι τρως, για να βλέπεις και τα λάθη σου.
Καλή επιτυχία!