Αχ Ναταλάκι
Ναταλάκι
όλη την νύχτα σε σκέφτομαι
αύριο θα σε τσουρομαδήσω!!!!!!!!!!!
Printable View
Αχ Ναταλάκι
Ναταλάκι
όλη την νύχτα σε σκέφτομαι
αύριο θα σε τσουρομαδήσω!!!!!!!!!!!
τι τέλεια έκπληξη σου έκαναν!!!!!!!!!!!!!!!
Αρε κορίτσια, έχω δουλειά και με παρασέρνεται?..
Ναταλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι μου σε ξέχασα με τα Λονδίνα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ηλεκτρονικά γιατί θα στα πω και από κοντά? να? σαι πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη?.. Εύχομαι να κάνεις την επέμβαση το συντομότερο και να γυρίσεις σελίδα?. Χίλια φιλιά και χίλιες ευχές για το πιο γλυκό τρελοκόριτσο?
Αννεζίνα, αν θέλεις να μάθεις για το Λονδίνο να έρθεις και εσύ αύριο !!!!! κοπανατζού?? δεν υπάρχει κάποια μέρα που να μπορούμε όλες? Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα και δεν ξέρω τι έχει γίνει.
Λιντάκι, νόμιζα ότι έμενες Πειραιά, μπερδεύτηκα, εντάξει για Κεφαλάρι δεν έχω πρόβλημα, 9.30 είναι καλά ?
Χρόνια πολλά για τον γιόκα σου, να σου ζήσει?. και να τον καμαρώνεις γιατί και εγώ γιους έχω και ξέρω?.. να? ναι γερός και χαρούμενος πάντα?.
Ευχαριστώ Αλαλουμάκι για τις ευχούλες σου!
Ναι είναι τέλεια στις 9:30!
Αν θέλετε ακριβή διεύθυνση σας την στέλνω:
FAR EAST: Χαριλάου Τρικούπη και Γορτυνίας 11 - Κεφαλάρι
Τηλ.: 210 6233140 (αν χαθείτε στο δρόμο)
Όποια φτάσει πρώτη μπαίνει και λέει το όνομα "Λαζαροπούλου". Εκεί έκλεισα το τραπέζι για 3 άτομα!
και ανυπομονώ...............
Επανέρχομαι αλλά βλέπω μια μοναξιά στο τόπικ, any way,
φαίνεται ότι τα πλάνα μάτια της λήδας πλάνεψαν το ναταλάκι και το αποπρασανατόλισαν κι έστελνε μηνύματα σε λάθος τηλ, τέλος πάντων το λύσαμε κι αυτό...
εν όψει τριήμέρου και αποκριών για ενημερώστε πως σκοπεύετε να το περάσετε??????
όσο για την συνάντηση των κοριτσιών στο κεφαλάρι έχω ήδη ενημερώσει πόσο πολύ λυπάμαι που δεν μπορώ να πάω και όχι αλαλουμένια μου δεν είμαι κοπανατζού, αλλά ας όψονται και οι οικογενειακές υποχρεώσεις..
any way ελπίζω να καταφέρουμε με την ναταλία να τα πούμε από κοντά και όχι μόνο τηλεφωνικά όσο για εσάς κυρίες μου (λήδα και αλαλουμένια) σίγουρα θα τα πούμε από κοντά κάποια άλλη στιγμή,
κανονίστε εσείς παιδότοπο (έχετε και μικρά παιδάκια) και εγώ θα έρθω να σας βρω....
μπαρμπουνίτσα μου κουρασμένη και ταλαιπωρημένη λοιπόν άσε να περάσει το τριήμερο φάε πιες χόρεψε και από τρίτη κάνουμε όλες την δίαιτα του ΔΙΓΕΝΗ....αλήθεια λήντα αυτή κάνεις ???
εγώ κορίτσια έχω πολυ καιρό να επισκεφτώ την διαιτολόγο μου 2-3 βδομάδες ας όψεται η μαμά το τελευταίο δεκαήμερο κάνω την δίαιτα της λόλιποπ έτσι για να ξεφρακάρω λίγο και έχασα 2,5 κιλά ω! ναι αλλά εχθές το βράδυ έφαγα ένα τοστ με τυρί και την χάλασα από σήμερα συνεχίζω ακάθεκτη...
ΑΝΝΕΖΙΝΑ ΚΙΛΑ ....84 και κάτι ψιλά τα ψιλά δεν τα υπολογίζουμε έτσι ...
keep going κουκλίτσες μου...
αχ θελω κι εγω εκπληξη!!!! ναταλακι σε φανταζομαι με την τιαρα αλλά εβγαλες και καμια φωτο να σε δουμε? ή θα μας ερθεις στην επομενη συναντηση με την τιαρα στο κεφαλι? ισως και τις δυο μαζι? και 3 ισως???
λινταλενια μου να τον χαιρεσαι το γιοκα σου. ξαφνικα θυμηθηκα οτι σημερα γιορταζουμε και μπηκα να σου ευχηθω.
νεα απο το london θελω κι εγω Αλαλουμακι. οταν ημουν μικρη ηταν το μερος που παντα ηθελα να επισκεφτω. Μετα εμαθα οτι οαντα βρεχει εκει και το ξανασκεφτηκα αλλά στην ακρη του μυαλου μου το εχω παντα.
ωστε η Λιλυ ειναι καλα. οκ, δεν την ενοχλω τοτε. φανταστηκα οτι θα ειχε μαθει η ναταλια κατι γιάυτο και περιμενα να μπει. δεν αφηνει κανεναν το θηριο. ποτε τους προλαβαινει ολους δεν μπορω να το καταλαβω...
Αννεζινα μου δε θα πας δηλαδη σε καμια συναντηση? καταλαβα, βραζεις στο ζουμι σου. την επομενη φορα βαλε τη ναταλια να σου υποσχεθει οτι θα εισαι η πρωτη της συναντηση στην Αθηνα
και με αφορμη την επετειο μου- κλεινω ενα χρονο σημερα στο φορουμ- θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολες που υπαρχετε σχεδον καθημερινα για εμενα. η ζωη μου εχει αποκτησει ενα αλλο νοημα απο τοτε που βρηκα εσας μεσα απο αυτο το φορουμ. συχνα, μεσα στην ημερα μου σας σκεφτομαι, γελαω μονη μου, θυμαμαι τι γραψαμε ολες εδω και παιρνω κουραγιο να συνεχισω οτι κι αν κανω. η διαιτα ειναι το λιγωτερο απο ολα. εχω βρει φιλες, συμπαστατες, συμβουλατορες, ατομα που περα απο καθε ιδιοτελεια θα ξοδεψουν λιγο απο τον πολυτιμο χρονο τους να διαβασουν τι εγραψα και να βοηθησουν με τον τροπο τους, απαντωντας ή μη απαντωντας, δεν εχει σημασια.....
σας νιωθω πολυ φιλες μου. Πολυ περισσοτερο απο πολλες αλλες "φιλες" που εχουμε γυρω μας. ξερω οτι θα ειστε εδω για οποιοδηποτε λογο και αν σας χρειαστω. Κι αυτο με στηριζει στη ζωη μου.
Σας στελνω πολλα φιλακια σε ολες οπου κι αν ειστε οποτε κι αν μπητε. και αν ποτε αποφασισετε να μη ξαναμπητε, να μας ενημερωσετε γιατι θα σας σκεφτομαστε.....
Μπαρμπουνάκι να τα εκατοστήσεις στο φόρουμ και ελπίζω να σε δούμε και εσένα κάποτε.....
Αννεζίνα μην ανησυχείς θα τα πούμε σίγουρα, απλως θα ήταν ωραία τώρα όλες μαζί..... μπράβο για τα 2.5 κιλά, αλλά επειδή δεν ξέρω τη δίαιτα που κάνεις, χάλασε η δίαιτα για ένα τόστ ? εγώ δηλαδή που το τρώω για πρωινό ?
Οσο για το Λονδίνο, ήταν πολύ ωραία, για μένα είναι βέβαια μία πόλη που έχει μια γλυκιά κατάθλιψη, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά της ... οι Λονδρέζοι πολυεθνείς και πολυπληθείς με το δικό τους στυλ, αν μπορείς να το πεις αυτό στυλ... τέλος πάντων. Μία πόλη που έχεις πολλά να κάνεις, η οποία όμως είναι και πολύ ακριβή. Τα υπόλοιπα μαζί με φώτο από κοντά !
μπαρμπουνι μου χρονια σου πολλα,
πολυ γλυκο το μηνυμα σου,
να ξερεις πως και εμεις νιωθουμε το ιδιο για σενα, σε θεωρουμε μια πολυ καλη μας φιλη, με τα ιδια προβληματα και τις ιδιες χαρες,
ελπιζω να τα λεμε ετσι συνεχεια
Χρόνια πολλά πολλά,μπαρμπουνέλι μου σκέτο και δύο και τρία και δε συμμαζεύεται!
Ένας χρόνος κοντά σου και ποιός ξέρει τι ακόμα μας περιμένει!Δυστυχώς
είναι πολύ αργά να κάνουμε πίσω!Μπλέξαμε και θα μυρίζουμε ψαρίλα για χρόνια...
Θα μας κάνεις νευρικές από τους καφέδες,που μηνιαία θα μας τρέχεις να πιούμε,
θα αναμεταδίδεις τα μυστικά μας στην κολλητή σου,θα μας απαγορεύεις
ν'αγαπάμε αυτούς που δε θέλεις ν'αγαπάμε,δε θα μας αφήνεις να στεριώσουμε
κατάθλιψη από τα γέλια και πολλά άλλα τραγικά,που αναγκαστικά θα υποστούμε...
Κι επειδή για τον βιασμό,που δεν μπορείς ν'αποφύγεις,λένε,τουλάχιστ� �ν
να τον απολαύσεις,φτιάχνω τουρτίτσα γενέθλια για πάρτη σου,εννοείται με βήματα συνταγής!
Πολύχρονη,πολύγραφη,πολυμπ άρμπουνη,πολυσέρλοκχολμέν� �α,πολύ ό,τι άλλο κατά καιρούς σ'έχω αποκαλέσει!
Ευχαριστώ την Λονδρέζα για τις ευχούλες της!Αύριο περιμένουμε κι εμείς φωτογραφίες!
Λινταλένια μου,δεν ξέρω για πόσα άτομα έκανες κράτηση,αλλά μάλλον θα έρθει
και το Χανελέλι μας μαζί!Πήρα και τη Σαμπίνα να την ενημερώσω,αλλά δεν το σήκωσε...
Δεν ξέρω αν τυχόν απαντήσει αύριο...Τέλος πάντων,ελπίζω το τραπέζι να είναι
από καοτσούκ,να έχει λίγη ελστικότητα!ʼντε,σε λίγες ώρες θα τα πούμε,όμορφες!
Κοιμηθείτε τώρα ήσυχα να μου στρώσετε επιδερμίδα να σας έχω φρεσκαδούρες!
Σήμερα συνάντησα και την sweet!Όνομα και πράγμα η γλύκα της και κουκλίτσα!
Είμαστε μία και μία,να μη μας αδικήσω!ʼντε σε λίγες ώρες θα βελάξω ζεναρνίστικα!
Το Αννεζινέλι μου θα το δω επάνω στην πατρίδα,το ίδιο υποσχέθηκε και το Τετάκι...
Έτσι μπράβο,ν'ανεβαίνουν κι οι νότιες κατά τα μέρη μας!Και κάτι άλλες νοτιότερες,που μόνο
υποσχέσεις είναι!Κι αφού γκρίνιαξα και στάνιαρα,πάω να την πέσω κι εγώ...Καληνυχτούδια!
Α, να και μία φορά που παίρνω πρώτη το πρωινό μπανάκι!!!!!!!!!!!!!!
Εχω μεγάλη χαρά για σήμερα, και αν έρθει και το Χανελέλι, ακόμα περισσότερο..... Και αν έρθει και η τρελή κοκκινομάλα, ποιος μας πιάνει.....
Λιντάκι μην ξεχάσεις να φέρεις τα ξίφη, εκκρεμεί και μία μονομαχία, μη ξεχνιόμαστε !!!!!!!!!!
Kαλημέρα καλημέρα σε όλες τις όμορφες..
καταρχάς θα στείλω τα φιλιά μου στην ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ μου τι γλυκά λογάκια που έγραψες το ίδιο ακριβώς νοιώθω κι εγώ, κι εγώ εδώ βρήκα όλα αυτα που περιγράφεις εσύ δεν ξέρω τι άλλο να πω θα τα πούμε από κοντά πια... το κανονίσαμε με την ναταλίτσα εχθές, εγώ ανεβαίνω συχνά πυκνά στα μέρη σας... σίγουρα θα βρεθούμε ....μόνο που αν έρθω άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού δεν μπορώ να σας φορέσω το δερμάτινο σορτσάκι θα αρκεστείτε σε ένα ΣΟΡΤΣΑΚΙ !!!!!!!!
Αλαλουμάκι μου σίγουρα θα βρεθούμε με την λήδα εμείς μαζί, μες στο εγγύς μέλλον, από ότι κατάλαβα εσύ μένεις πιο κοντά μου εγώ μένω ΠΕΙΡΑΙΑ .... όσο για το τοστ ή κάνουμε δίαιτα ή δεν κάνουμε άσε τώρα που το έχω πάρει πατριωτικά και είμαι καλά ψυχολογικά και ήρεμη μπας και φύγω από το 8!!!
Λήδα μου να περάσετε πολύ καλά το βράδυ με το αλαλουμακι μας την ναταλία και όποιο άλλο κοριτσάκι έρθει
η σκέψη μου και η αγάπη μου θα είναι κοντά σας..
επειδή η μέρα μου είναι πολύ φορτωμένη και το ντούζ βανίλιας τελείωσε
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΎ ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥ
όλα τα κοριτσάκια μας να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο, να φάτε να χορέψετε να πάτε σε καρναβάλια να περάσετε καλά τέλος πάντων.
Α! ξέχασα να σας πω ότι τελικά το δείπνο σήμερα έγινε πάρτυ μασκέ, εγώ θα ντυθώ χήρα!!!
αγόρασα μία ξανθειά περουκα μακριά, δίκτυ καλτσόν, ψηλοτάκουνα, ψεύτικα κόκκινα νύχια μια πίπα μακριά για τσιγάρα και θα φορεσω και ένα καλοκαιρινό φόρεμα μάξι μαύρο με όλη την πλάτη έξω το αγόρι μου δεν θέλει να ντυθεί και μου τα χαλάει..
( κι εγώ θα περάσω καλά τελικά σήμερα )
λοιπόν αγαπουλίτσες μου πολλά πολλά φιλιά καλή πσκδευτέρο να πετάξετε όλες αετό και
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΛΕΣ ΟΔΩ
Καλημέρα κεφάτα μου κορτσούδια
σήμερα είναι η καλύτερή μου, ποιός με πιάνει, έχω έξοδο με την αγάπη, μετά τη δουλειά κανόνισα κομμωτήριο!
Ναταλία θα μου πεις τελικά για πόσα άτομα να κάνω κράτηση?
Έκανα για 3, να τους τηλεφωνήσω να το αλλάξω να το κάνω για 4 ή για 5?
Λέγε Ναταλάκι
Να στείλω πολλά φιλάκια στο Αννεζινάκι το δυναμικό που θα μου ντυθεί σέξυ χήρα σήμερα και στο μπαρμπουνάκι που χρόνισε χτες να τα χιλιάσει!
Και σεις κοριτσάκια μου να περάσετε ένα όμορφο ξεκούραστο αποκριάτικο τριήμερο και να ξεφαντώσετε...
και όπως είπαμε ... από Τρίτη ΚΥΡΙΕΣ!