ευχαριστω για την απαντηση, κι εγω εχω στοχο 2 κιλακια κατω απο το ιδανικο μου βαρος γτ δν ξερω τι παιζει με τη συντηρηση, δν εχω κανει ποτε. εχεις πλησιασει απιστευτα κοντα στο στοχο σου παντως! μια χαρα!
Printable View
ευχαριστω για την απαντηση, κι εγω εχω στοχο 2 κιλακια κατω απο το ιδανικο μου βαρος γτ δν ξερω τι παιζει με τη συντηρηση, δν εχω κανει ποτε. εχεις πλησιασει απιστευτα κοντα στο στοχο σου παντως! μια χαρα!
κοίτα τα 50 είναι μια χαρά ...αλλά επειδή πραγματικά κρατιέμαι ναμην φάω έστω μαι μέρα μια λιχουδιά...μου έφυγε η υπογλυκαιμία που την προηγούμενη εβδομάδα με τυραννούσε και τελικά δεν υπέκυψα, αλλά θέλω ψωμάκαι σαλτσούλες και τέτοια ξέρω ότι αν είμαι 51 μετά θα με δείξει 52 και δνε θέλω θα επανέλθω βέβαια στα 51 ...αλλά καλύτερα δεν είναι 49 και να δω το 50 και να επανέλθω στο 49...
αφήστε βασανίζομαι ωρες ωρες πείνα , λιγούρα και όλα
αλλά είναι απίστευτα ωραίο το συναίσθημα όταν το πρωι δεν έχεις κάνει τίποτα κακό που ξυπνάς με κοιλιά flat!!
Αχ πόσο καιρό έχω να ξυπνήσω με την κοιλιά φλάτ....
εγω μαλλον το εχω παραπαρει στα σοβαρα και δν ζηλευω καμια λιχουδια... ποσο μαλλον να υποκυψω.. απλα αν θελω οπωσδηποτε κατι, το εχω προγραμματισει μερες πριν και το εχω ενταξει στο διαιτολογιο. παρορμητικο φαι γιοκ:P
leny αυτό είναι το σωστό μπράβο!!!
όχι στερήσεις αν και τις κάνω διαφωνώ!!!
θα μπορούσα αντί για σοκολάτα γάλακτος να φάω μαύρη σοκολάτα σωστή ποσότητα και ουτο καθ'εξής
αλλά λυπηθήτε με την άμυαλή και δεν μπορώ να αντισταθώ μετά ...νομίζω ότι παραθώθηκα στην αμαρτία και μετά τα ξεχνάω και τα ξεσκίζω όλα!!!
84.4 μετα απο τελειο ξενυχτι με φιλεναδα
60,1.-100.αργα και σταθερα.
+ 100 παλι σημερα αν και ημουν κυρια χτες και εφαγα 1200... αμα δεν ερθει η περιοδος δεν βλεπω προκοπη...
OYYYY να μην το πεις ουτε του παπα...
καλημέρα -500
95.5
Σημερα -300γρ, 75,3... κατεβαινουμε...
καλημέρα χωρίς λόγο 51,5 σήμερα ...αλλά ακατέβατο!!
χαχαχαχαα
αυτό το καθημερινό με σκοτώνει!!
αλλα σίγουρα μετά απο αυτό θα ζυγιστώ και αύριο!
τι να πω ..
δεν τα παρατάω όμως!!
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλημέρα sasa :)Quote:
Originally posted by sasa14
καλημέρα χωρίς λόγο 51,5 σήμερα ...αλλά ακατέβατο!!
χαχαχαχαα
αυτό το καθημερινό με σκοτώνει!!
αλλα σίγουρα μετά απο αυτό θα ζυγιστώ και αύριο!
τι να πω ..
δεν τα παρατάω όμως!!
εννοείται δε θα τα παρατήσεις τώρα!!!!! τόσος κόπος να παει χαμένος? θα το πάρουμε μέχρι τέλους αυτή τη φορά!!!! δεν υπαρχει επιστροφή μόνο μπροστά πάμε!!!
καλημέρα ..
πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί με έδειξε 0,5 κιλό πάνω..
εχθές ζυγίστηκα και ήμουν 51 και δεν είχα παέι και καλά τουαλέτα και σήμερα που πήγα 51,5 ..
μα τι να πω!!!
άβυσσος ..
πάντως αύριο έχω στο διαιτολόγιο μου μια πίτα με σιυβλακι το μεσημέρι και εννοείται θα την φάω!!!
κανονικά την κυριακή έχω ζύγισμα εβδομαδιαίο ..
ελπίζω με την χάρη του θεού να είμαι τουλάχιστον 51..
που θα είμαι..
είμαι αισιόδοξο άτομο εγώ!!!
χαχαχα