Nowwhat σου στελνω u2u για να μην χαλασω το topic ......
Printable View
Nowwhat σου στελνω u2u για να μην χαλασω το topic ......
Eli ευχαριστωωωω!!! Αλμα λιμπρε επισης ευχαριστω σου στειλει u2u
Γεια σας κορίτσιαααα!!! Σήμερα πήγα εκδρομούλα αυθημερόν σε μια φίλη μου στη Βέροια και πέρασα πολύυυ όμορφα. Και με τα γεύματα τα πήγα πολύ καλά δε ξέφυγα, είχα και τα σνακ μου μαζί οπότε όλα καλά!! :)
Τα χτεσινά:
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
15:00
2 γεμιστές ντομάτες γεμιστές με ρύζι (λίγο μεγαλούτσικες) μαγειρεμένες με λίγο λάδι
65 γρ. λευκό τυρί (μου είπα ότι έχει λιγότερα λιπαρά αλλά δε μου άρεσε)
1 πιάτο μαρούλι, 1 κ.σ λάδι
18:30
1 ελληνική μπάρα σοκολάτα
3 μικρά αποξηρανένα βερύκοκα
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
21:30
2 μικρές ντομάτες με 1 κ.σ λάδι
2,5 παξιμαδάκια μικρά σίκαλης
2 δάχτυλα φέτα
1 ώρα αερόμπικ (μιλάμε τα φτυσα γιατί ήταν το πιο δυναμικό αερόμπικ που έκανα αλλά μετά ένιωθα τόσο ωραία)
+ δοκίμασα(μια μικρή δαγκωνιά) από μια σοκολάτα με 99% κακάο χωρίς ζάχαρη η οποία ήταν θεόπικρη φυσικά, δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε ποτέ σοκολάτα που δε θα μου άρεζε :P
+ 1 κάσιους
Πινκ μου τα πας εξαιρετικά καλά! Η μέρα σου για μία ακόμη φορά άψογη και μάλιστα εκτός σπιτιού. Και πρόλαβες και πήγες και το γυμναστήριο σου :thumbup:
Τέτοια σοκολάτα δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αν και φαντάζομαι ότι ουτε και εμένα θα μου άρεσε. Εγώ λατρεύω γάλακτος (φανατικη της Lacta που είναι θεόγλυκη) αλλά πλέον απολαμβάνω και την μαύρη, αρκεί να μην είναι πολύ πικρή. Το ένα κάσιους μου άρεσε στο τέλος! :lol:
Ελη μου αυτα που έγραψα ήταν τα χτεσινά που ήταν εντός σπιτιού :P
Αυτά που έφαγα σήμερα που ήμουν Βέροια θα τα γράψω αύριο, αλλά να πω την αλήθεια δεν είχε και ιδιαίτερη διαφορά η σημερινή μέρα, την αντιμετώπισα σαν να ήμουν εντός σπιτιού :)
Μάλλον όπως τα γραψα στο πρηγούμενο μνμ σε μπέρδεψα :bigsmile:
Χαχα νομίζω σε κανένα δε θ αρεσε αυτή η σοκολάτα, βασικά πρόκειται για δυσφήμισή της. Όσο για το 1 κάσιους ετοίμαζα το σακουλάκι που θα παιρνα μαζί μου στη βέροια οπότε τσίμπησα ένα και ευτυχώς σταμάτησα εκεί.
Επίσης έχω να δηλώσω πως πάνω στο τραπέζι του σπιτιού μου από χτες υπάρχει μια πιατέλα με κεικ σοκολάτα από τα χεράκια της μαμάς μου που είναι από τα τοπ αγαπημένα μου γλυκά (το κάνει και τέλειο η μανούλα) και παρόλο που με βλεφαρίζει και με ικετεύει να το φάω(χαχα) εγώ στο ύψος μου(αυτό το 1,60 τελοσπάντων :P )!!
Εγώ σήμερα δεν έμεινα στο ύψος μου και ας είμαι πιο ψηλή χιχιχιιχι
όχι ότι έκανα κάτι φοβερό αλλά έφαγα λίγη σοκολάτα υγείας και δύο χούφτες πασατέμπο :D
Κράτα χαρακτήρα Πινκ μου! Όχι ότι δεν μπορείς να φας ένα κομμάτι πάντως αν το βάλεις στο πρόγραμμα σου. Αν και προσωπικά αποφεύγω οτιδήποτε με ζάχαρη γιατί μου ανεβάζει πολύ την όρεξη...
Τρομερό έγκλημα Έλη μου αυτά που έφαγες :P. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν να φάω γιατί η διαιτολόγος μου είπε ένα γλυκό την εβδομάδα μπορώ να τρώω και πιστεύω ότι θα μενα στο ένα κομμάτι μέχρι στιγμής τουλάχιστον αυτές τις 7 βδομάδες πάει καλά όσον αφορά την αυτοσυγκράτηση. Απλά έχω ενδιασμούς γιατί αύριο θα φάμε έξω και σήμερα έφαγα έξω(παρόλο που έκανα πολύ καλές επιλογές πστεύω). Αλλά αύριο έβαλα στο πρόγραμμα καλαμαράκια (γιατί αυτόν τον μπακαλιάρο δε νομίζω να τον φάω) οπότε θα φάω κάτι τηγανητο έπειτα από ούτε και εγώ ξέρω πόσο καιρό και έτσι δε θέλω να το επιβαρύνω και με το κεικ. Εκτός αν επιλέξω να φάω ψητό ψάρι αύριο, αναλόγως την όρεξη. Πάντως σήμερα Έλη μου έχω να παινευτώ ότι μαζί με τη μερίδα από τα μπιφτέκια που παρήγγειλα έφεραν και πατάτες στο πιάτο και δε τσίμπησα όυτε μια!! Έμεινα στο κρέας μου και τη σαλάτα παρόλο που τις είχα μπροστά. Κάποιος μπορεί να μου πει ε σιγά το πράγμα αλλά για μένα πάντα ήταν πιο δύσκολο να αντισταθώ σε ένα διατροφικό πειρασμό όταν τον είχα μπροστά μου :)
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα!!!
Έλλη τι βλέπω????????? μπήκες στη δεκάδα 8 :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: χίλια μπράβο:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup:
καλημερα και χρονια πολλα!
να χαιρομαστε και τον mister Z να ναι καλα να μας ανοιγει τα ματια!!
κι εγω θα ηθελα πολυ να δοκιμασω αυτη τη σοκολατα καθως δεν εχει βρεθει σοκολατα να μην μπορω να την φαω...
λοιπον εχθες εγω...
11:00
ποριτζ με 1 ποτηρι γαλα 1.5% 2κσ πιτουρο βρωμης 1κσ λιναροσπορο και 2κσ γκοτζι μπερις
14:00
χοιρινο γαστρας ψαχνο οσο μια γροθια (του αντρα μου :p )
1 κουπακι πατατες φουρνου
1 μαρουλοσαλατα με 1κσ λαδι
17:30
200γρ κρεμουλα (γαλα-ζελατινη-βανιλια-γλυκαντικο)
1 πρασινο μηλο
1 κομ βρωμοκεικ
20:30 (σε καφετερια/παιδοτοπο)
1 φρεντο καπουτσινο χωρις ζαχαρη
μια χουφτιτσα ξηρους καρπους με κρανα (ειχα παρει διπλασια ποσοτητα μηπως ηθελε και κανεις απ την παρεα αλλα με κεικ τοστ και κλαμπ σαντουιτς ουτε που γυρισαν να τα κοιταξουν, εφαγα την μεριδουλα μου και τα υπολοιπα ειναι ακομα στην τσαντα:thumbup: )
23:30
1 μηλο με κανελα
1 κομ βρωμοκεικ!
σημερα ηταν να ζυγιστω αλλα δεν νιωθω ετοιμη να το ανττιμετωπισω μετα την φρικη της παρασκευης , ισως αυριο μεθαυριο, θα δειξει...
επισης σημερα μετα απο κι εγω δεν ξερω ποσο καιρο ξυπνησα πεινασμενη! κοντευα να ξεχασω πως ειναι να πεινας!:tumble:
Ηρθα και γω απο δω... υπερφαγικο παλι χτες (ξηροκαρπια πολλαααααα και 2 παστελια και 1/4 κλαμπ) Παρατηρησα οτι οι ξηροι καρποι ειναι απο τα στανταρ που μετα την καταναλωση αν τους εχω σπιτι θα μου φερουν υπερφαγικο (λεω να μην ξανααγορασω για καποιο διαστημα, ξερω δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτη απο θεμα συμπεριφορας προς το φαγητο... αλλα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ρε κοριτσια)... Λογικο μετα απο τοσα ξηροκαρπια ηθελα ζαχαρη μετα την ζαχαρη αλμυρο... Προσπαθω να μην αφησω να με κατακλησουν οι τυψεις... γιατι ειναι φαυλος κυκλος οπως ξερεται οσες ειστε εδω...
Ζυγιστηκα:64, λιγη σημασια εχει βεβαια...
Θελω την γνωμη σας, γιατι ειμαι μπερδεμενη... α) ειχα περιορισει πολυ τις θερμιδες αν τωρα δεν μετραω οπως ειναι το σωστο τις τριαδες πως θα εχω ενα μπουσουλα? (και το ρωταω γιατι φοβαμαι οτι εμαθα τον οργανισμο μου σε λιγες και τωρα αν αυξησω αποτομα θα τα παρει λιπος ... )
Καλημέρα και από εμένα :)
Σοκολατένια μου!!!! :love: Πως πάει η νέα δουλειά;;; Ελπίζω να είσαι καλά γλυκιά μου! Εγώ εδώ στον αγώνα και ναι ναι επιτέλους την ξεκόλλησα την αναθεματισμένη ζυγαριά!
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Πρόγευμα 13.30: 1/2 μπανάνα, 4 καρύδια
Γεύμα 15.30: 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 πίτα ολικής, πράσινη σαλάτα (αγγούρι, μαρουλι, σπανάκι κτλ) , 2κ.σ. τζατζίκι. (όλα σπιτικά με ελάχιστο ελαιόλαδο)
Απογευματινό 18.30: 1 αχλάδι, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.00: 1 καλαμάκι χοιρινό, 1/2 πίτα ολικής, πράσινη σαλάτα, 2κ.σ. τζατζίκι, 1 δάχτυλο φέτα
23.30 : 40 γρ σοκολάτα υγείας, 2 χούφτες πασατέμπο
Και περπάτημα 50'
Είμαι πολύ χαρούμενη για την χθεσινή μου μέρα γιατί διαπιστώνω ότι νιώθω να αποκτώ ευκολότερο κορεσμό στη σοκολάτα και οτιδήποτε εκτός του προγράμματος μου :). Σταμάτησα και στη σοκολάτα και στα πασατέμπο όταν ακριβώς ένιωσα ότι καλύφθηκα από την γεύση και σε σχέση με παλιότερα αυτές οι ποσότητες είναι πραγματικά για να κάνω πάρτι!!!!
Είναι υπέροχη η στιγμή που επιτέλους νιώθω ότι έχω αφήσει την υπερφαγία που μου φόρτωσε τόσα πολλά κιλά πίσω μου, και αυτό μου δίνει την αυτοπεποίθηση ότι όταν φτάσω να αδυνατίσω δεν θα κινδυνέψω να ξαναβάλω πίσω βάρος :starhit:
Nowwhat σε άφησα για τελευταία και καλύτερη :DQuote:
Originally posted by nowwhat
Ηρθα και γω απο δω... υπερφαγικο παλι χτες (ξηροκαρπια πολλαααααα και 2 παστελια και 1/4 κλαμπ) Παρατηρησα οτι οι ξηροι καρποι ειναι απο τα στανταρ που μετα την καταναλωση αν τους εχω σπιτι θα μου φερουν υπερφαγικο (λεω να μην ξανααγορασω για καποιο διαστημα, ξερω δεν ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτη απο θεμα συμπεριφορας προς το φαγητο... αλλα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ρε κοριτσια)... Λογικο μετα απο τοσα ξηροκαρπια ηθελα ζαχαρη μετα την ζαχαρη αλμυρο... Προσπαθω να μην αφησω να με κατακλησουν οι τυψεις... γιατι ειναι φαυλος κυκλος οπως ξερεται οσες ειστε εδω...
Ζυγιστηκα:64, λιγη σημασια εχει βεβαια...
Θελω την γνωμη σας, γιατι ειμαι μπερδεμενη... α) ειχα περιορισει πολυ τις θερμιδες αν τωρα δεν μετραω οπως ειναι το σωστο τις τριαδες πως θα εχω ενα μπουσουλα? (και το ρωταω γιατι φοβαμαι οτι εμαθα τον οργανισμο μου σε λιγες και τωρα αν αυξησω αποτομα θα τα παρει λιπος ... )
Ξέρεις δεν είναι λάθος να αποφεύγεις να βάζεις στο σπίτι σου συγκεκριμένες τροφές στις οποίες είσαι επιρρεπής για υπεφαγικό. Ίσα ίσα είναι θεμιτό και αναγκαίο. Και εγώ ακόμη και τώρα δεν βάζω στο σπίτι μου τροφές που δεν μπορω να αντισταθώ. Να π.χ. τις προάλλες με τα κριτσίνια. Μου είχε φέρει μία φίλη ένα κουτί γεμάτο με κριτσίνια ολικής πολύσπορα, και είναι από τα σνακ στα οποία δεν μπορώ να αρκεστώ στα 1-2 και σε βραδινές ευαίσθητες στιγμές μπορεί να πέσω με τα μούτρα. Έτσι τα έκανα πακέτο και τα έδωσα στην αδερφή μου για να μην μπαίνω σε πειρασμό. Επίσης στο σπίτι μας δεν μπαίνουν σοκολάτες γάλακτος, και γενικά οποιαδήποτε μορφή γλυκού (εκτός από λίγη μαύρη σοκολάτα και γλυκά του κουταλιού), αναψυκτικά, εννοείται γαριδάκια - πατατάκια, ξηροί καρποί ψημένοι, αλατισμένοι, μπισκότα κτλ
Το μόνο που έχω είναι τα μπισκότα βρώμης με ταχίνι και μέλι, και ξηροί καρποί ανάλατοι - άψητοι, στους οποίους όμως προσωπικά μπορώ να φάω τις φυσιολογικές ποσότητες χωρίς να ξεφύγω και μάλιστα χωρίς να πιεστώ.
Όταν με το καλό αδυνατίσω και επιστρέψω σε φυσιολογικό βάρος, μπορεί κάποια πράγματα να τα επιτρέπω στο σπίτι μας να μπαίνουν, αλλά και πάλι τα γλυκά και τα γαριδάκια και τα αναψυκτικά δεν θέλω να ξαναμπούν στο σπίτι μας γιατί κάνουν και κακό στην υγεία μας. Προτιμώ να μπαίνουν μία φορά στο τόσο, να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά σίγουρα όχι σε μόνιμη βάση.
Κατά τα άλλα σε ότι έχε να κάνει με την διατροφή και τις θερμίδες. Νομίζω το εξήγησα πολύ αναλυτικά στην SweetOctober πιο πάνω ότι δεν είναι μόνο το τι θερμίδες τρώμε, αλλά από που παίρνουμε αυτές τις θερμίδες. Δηλαδή είναι άλλο να παίρνεις 2000 θερμίδες από γλυκά, προϊόντα από λευκό αλεύρι, και μην θρεπτικές τροφές και άλλο να παίρνεις 2000 θερμίδες από θρεπτικές τροφές όπως φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο ωμό, καρπούς, σωστά μαγειρεμένο φαγητό, προϊόντα ολικής άλεσης κτλ. Τις πρώτες θερμίδες το σώμα μας δεν τις αναγνωρίζει, δεν μπορεί ουσιαστικά να τις χρησιμοποιήσει για κάτι άλλο εκτός από το να τις κάνει λίπος. Άσε που αυτές οι τροφές αυξάνουν τόσο πολύ τη γλυκόζη στο αίμα μας, και αναγκαζόμαστε να εκκρίνουμε μεγάλη ποσότητα ινσουλίνης για να ισορροπήσει και πάλι η γλυκόζη και όλο αυτό οδηγεί σε αποθήκευση λίπους.
Αν από την άλλη επιλέγεις τροφές θρεπτικές, και με σχετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, και με μπόλικες φυτικές ίνες και μάλιστα τις καταναλώνεις με την λογική των τριώρων και τρων τριάδων δεν υπάρχει περίπτωση να παχύνεις.
Εξάλλου τι θα κάνεις; Θα μετράς θερμίδες για μία ζωή;; Εγώ σου προτείνω να πειραματιστείς. Από τι καταλαβαίνω έχεις μπει σε φάση συντήρησης. Είναι φυσιολογικό να έχεις σκαμπανευάσματα στο βάρος σου της τάξεως των 2 κιλών όταν είσαι σε φάση σταθεροποίησης. Μπορείς να ξεκινήσεις με λίγο μικρότερες ποσότητες και να τις αυξάνεις και να βλέπεις πως αντιδρά το σώμα σου.
Αν έχεις χάσει πολύ γρήγορα και με ανορθόδοξο τρόπο το βάρος σου, είναι πιθανόν να έχεις "ρίξει" τον βασικό μεταβολισμό σου. Αν θέλεις να τον ανεβάσεις και πάλι αυτή η διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση θα σε βοηθήσει να τον ανεβάσεις σταδιακά, ώστε να μπορέσεις και πάλι να τρως φυσιολογικά χωρίς να αναγκάζεσαι να πεινάς. Επικεντρώσου στο να αυξήσεις μυικό ιστό, που θα σου δώσει το δικαίωμα να τρως περισσότερο καθημερινά :).
Eli μου βλέποντας το πρωινό σου ανησυχώ μήπως εγώ το παράκανα σήμερα, έφαγα 2 μπισκότα βρώμης είναι υπερβολή;; για πρωινό 2 μου χς πει η διαιτολόγος :-/
Τα χτεσινά:
11:00
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 μπανάνα
14:00( στη βέροια)
1 μερίδα μπιφτέκια ψητά(ειχε 3 μπιφτέκια αλλά τα φαγα και τα 3 :Ρ )
1 πιτα αλαδωτη
κετσαπ
αγγουροντοματα χωρίς λαδι
17:10
3 αποξ.βερύκοκα
1 χούφτα ξηρους καρπους
1 γαλλικό γάλα-2 κ.γλ καστανή ζαχαρη
μισό ποτήρι κρασί
21:00 (σπίτι)
1,5 ντομάτα
2,5 παξιμαδάκια ολικής
48 γρ φέτα
00:20
1 αποξ βερυκοκο
μισό βρωμομπισκότο
Πινκ όντως η χθεσινή σου μέρα που ήταν εκτός είναι για πολλά συγχαρητήρια δεδομένου κιόλας ότι δεν χρειάστηκε να πιεστείς και έκανες χαλαρή και ήρεμη τις επιλογές σου. Ειδικά με τις πατάτες είναι πολύ εξωπραγματικό όταν βλέπεις ότι μπορείς να αντισταθείς χιχιχι. Πλέον το ζω πολύ συχνά γι αυτό και δεν το καταγράφω. Τις προάλλες π.χ. έφτιαξα στον άντρα μου τηγανιτές πατάτες να φάει με τα κεφτεδάκια του. Δεν άγγιξα ούτε μια και ένιωσα ιδιαίτερα περήφανη για αυτό! Και δεν είναι μόνο αυτή η φορά, μπορεί να συμβαίνει και κάθε βδομάδα... :D
Όσο για το πρωινό, να σου πω έμενα μου έχει ένα μπισκότο. Βασικά μου έχει κανονικά 1κ.σ. μείγμα ξηρών καρπών και το μπισκότο στο σνακ, αλλά ηθελα κάτι πιο γλυκό και θα φάω τους καρπούς μου στο σνακ. Καταρχήν μιλάμε για τα ίδια μπισκότα; Την γνωστή συνταγή με βρώμη, μέλι και ταχίνι;