σκέφτομαι εαν υπάρχει κάποιος ψυχίατρος/ ψυχολόγος να επιβλέπει το φορουμ
Printable View
σκέφτομαι εαν υπάρχει κάποιος ψυχίατρος/ ψυχολόγος να επιβλέπει το φορουμ
σίγουρα θα υπάρχει κάποιος ειδικός ανάμεσά μας λόγω του σάιτ που είναι το φόρουμ
Πιστεύω έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που μετά τον παθολόγο ο επόμενος γιατρός με την περισσότερη επισκεψιμότητα είναι ο ψυχίατρος!
Παιδιά, όσο κι αν αγαπώ Chanel, έχω φάει ΚΟΛΛΗΜΑ με το Τemu! Re su τα Κινεζάκια πουλούν σε μέτρια ποιότητα σε πολλή καλές τιμές και δεν αντέχω να μην ψωνίσω από εκεί!
Προτιμώ Τεμου αντί Ερμού που με 170 ευρώ έχω αγοράσει 3 αντρικά σετ, 3 ζευγάρια παπούτσια, 2 πένσινλ φούστες, 3 καπέλα, 1 κολάν, 2 μπλούζες, 2 προϊοντα για μαλλιά, 4 ζευγάρια πλαστικά γυαλιά, βλεφαρίδες, 1 γυαλιά wirrless me wi fi και δεν θυμάμαι τι άλλο!
Σε προηγούμενη μου παραγγελία είχα πάρει μία καπαρντίνα και ήταν υπέροχη! Τέλεια διπλωμένη, καλό ύφασμα όχι γύφτικο και τιμή αφήστε!
Ξέρουν τα Κινεζάκια να κάνουν εμπόριο.
Σκέφτομαι ότι έχω ξεμείνει απο λόγια
από τεμού ποτέμου εγώ
σαν επιχείρηση είναι πολύ βρώμικη και ανήθικη. μολύνει το περιβάλλον και εκμεταλλεύεται τις αναπτυσσόμενες χώρες που το ωρομίσθιο είναι πολύ χαμηλό κλπ.
ωραία τα ρούχα, ειδικά να είναι από καλό υλικό, να κρατάνε πολύ, εγώ δένομαι πολύ με τα ρούχα μου. αλλά όχι από τέμου. -εδώ υπάρχει beef;)
Σκέφτομαι ότι χθες έριξα άκυρο σε μία όμορφη γυναίκα για να βγούμε.......Και πώς δεν θα μου το συγχωρέσει.......