Βαριέμαι...
Καταβρόχθισα 2 βιβλία το σαββατοκύριακο που πέρασε και σήμερα Δευτέρα ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο...Οπότε άλλα 2 βιβλία σε παραγγελία.
Απο πότε το να διαβάζεις βιβλία είναι μίζερη σκέψη?
Printable View
Βαριέμαι...
Καταβρόχθισα 2 βιβλία το σαββατοκύριακο που πέρασε και σήμερα Δευτέρα ήδη σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο...Οπότε άλλα 2 βιβλία σε παραγγελία.
Απο πότε το να διαβάζεις βιβλία είναι μίζερη σκέψη?
καλημέρα! Γιατί απογοήτευση; how
Ναι είναι η εποχή της απογοήτευσης αλλά εσύ το ανέβασες με εικόνα οπότε θέλεις να πεις πολλά περισσότερα, γιαυτό και σε ρώτησα.
Μόνη, πολύ μονη
Zζεσταίνομαι , εχω νευρα αλλα δε βαριεσαι , αλλη μια περιεργη μερα ειναι και τιποτα παραπανω...
Σε υπερένταση ειμαι, κατι μεταξύ νεύρα, εντονο άγχος και φόβος. Η τελευταια φορα που βγηκα μαζι της ήταν πριν μερικους μηνες και απο λαθος μου αρκετα πιο παλια 5-6 φορες κρατωντας φιλικο επιπεδο. Εδω και 20 μερες μου στελνει συνεχεια μηνυματα απαιτητικα στο να βρεθουμε, ότι ειμαι απομακρος, ότι πρεπει να μιλησουμε απο κοντα, ότι ξεπερασε τα προβληματα που ειχε και θελει να συνεχισει τη ζωη της. Τα μηνυματα συνηθως τα στελνει μεσανυχτα. Τις τελευταιες τρεις μερες στελνει σχεδον καθε μερα. Σημερα με επαιρνε απο αριθμο σταθερου τον οποιο καταλαβα και δεν απαντησα. Οι σκοποί της ειναι κατι σοβαρο αλλα εγω ούτε συζητηση, ειμαι βεβαιος γι αυτο.
Υπευθυνο ατομο μου ειπε να μην της απαντω μεχρι να παρει το νοημα και να σταματησει. Εχετε καποια αλλη ιδεα?
Σκεφτομαι να το βαλω σε νεο θεμα. Το ζητημα ειναι ειμαι σε υπερενταση και φοβαμαι στο πως θα εξελιχθει.
Το συμπερασμα μου ειναι τελικα πως με καμιά γυναικα δεν βγαινεις ουτε καν για ενα καφε αν δεν εισαι βεβαιος οτι τη γουσταρεις, δεν περιμενεις ετοιμα, κι αν δεν κοινηγας να βρεις αυτο που σ αρεσει εισαι αξιος της μοιρας σου.
Αν εχετε καποια καλυτερη ιδεα πέστε μου...
γεια σου ιωαννη δεν ξερω τι συνεβη με την κοπελα που αναφερεσαι.. αλλα αν εχεις αισθηματα γιατι να μην το προσπαθησεις να τη δεις και να την αποφευγεις?
Νιώθω μεγάλη πίκρα για ότι αγαπώ και δεν μπορώ να έχω...
Πολλές εναλλαγές διάθεσης......