Μία φορά προς το παρόν αλλά έχει αρχίσει να μην μου φτάνει, έχω ζουμπανοεθριστεί νομίζω :lol:
Λέω να πάω και την Κυριακή που έχει μιάμιση ώρα Zumbanimation δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό αλλά λένε έχει τρελό γέλιο :lol:
Printable View
Μία φορά προς το παρόν αλλά έχει αρχίσει να μην μου φτάνει, έχω ζουμπανοεθριστεί νομίζω :lol:
Λέω να πάω και την Κυριακή που έχει μιάμιση ώρα Zumbanimation δεν ξέρω τι είναι ακριβώς αυτό αλλά λένε έχει τρελό γέλιο :lol:
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με τον πρώην. Καλά λένε ότι οι άντρες δεν σκέφτονται με το πάνω μυαλό αλλά με το κάτω. Ήθελε πάλι να έρθει για τρελίτσες. Τόσα του έχω πει κι αυτός επιμένει! Τώρα του είπα ότι αν με ήθελε δεν θα έκανε ότι έκανε κι ότι εγώ δεν μπορώ να γίνομαι η λύση ανάγκης κάθε φορά που αυτός ξεμένει. Μου είπε και καλά ότι δεν είναι μόνος του, είναι με δύο κοπέλες παράλληλα και του απάντησα ναι και κάτι ψιλά!! Επέμενε ότι λέει αλήθεια και του είπα καλά ξηγιέσαι γιατί με τόσο κρύο που κάνει όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα! Τι να πω; Μπροστά στο πή@@μα ο εγωϊσμός και η αξιοπρέπεια εξαφανίζονται......
Aργοπορημενη καλημερα στα κοριτσια μου με ενα καταγαλανο ουρανο να ξορκισουμε την καταχνια κ της ψυχης μας κ του καιρου που εδω τουλαχιστον μας βρεχει.Ειμαι στο μαγαζι απο τις 8 το πρωι κ προσπαθω να μπω αλλα δεν ειχα ιντερνετ.Τι εκλεινα το ρουτερ τι κουναγα μπριζες τι τουτο τι εκεινο,τιποτα.Ημουν ετοιμη να παρω τον ΟΤΕ για βλαβη αλλα λεω ας κανω κ ενα τηλ στο Νικο στην Αθηνα.Οποτε μου λεει τα φωτακια ειναι αναμμενα στο λαπτοπ?Κοιταω κ το ενα ηταν κοκκινο!Ενταξει ενταξει του λεω!Μαλλον ειχα περασει το χερι μου κ ειχα κλεισει το ιντερνετ αλλα τα ειχα κοιταξει ολα,αυτο που ηταν μπροστα στα ματια μου δεν το κοιταξα!Εκλεισα γρηγορα μη με βρισει που το ξυπνησα χωρις λογο....Τοσο εξυπνη η φιλεναδα σας!
βρε συ Τζίνα, και στις δυο περιπτώσεις, και να βγαίνει ταυτόχρονα με δυο στα αλήθεια και να πουλάει μούρη λέγοντας φούμαρα, είναι πολύ ανασφαλής ο τύπος! Και ας καταλάβει επιτέλους ότι οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια ή κούκλες πλαστικές που τις ξεχαρβαλώνεις πρώτα σαν μικρό και άμυαλο παιδί και μετά νομίζεις ότι θα τις συναρμολογήσεις πάλι και όλα θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα! Όσοι μας "ξεχαρβαλώσανε" στο παρελθόν, ας κάτσουν στον πραγματικό ή εικονικό τους κόσμο και να μας αφήσουν ήσυχες!
Ζουμπανίτσα σήμερα έχετε και το πάρτυ της Μαριλούς, έτσι δεν είναι; Περιμένουμε και φωτογραφίες από τον παιδικό σταθμό και από τη σημερινή τούρτα υπερπαραγωγή από την Κατερίνα.
Γλαύκη μου, που ετοιμάζεσαι να θεατρινιστείς ξανά! Μπράβο! Είναι ωραίο συναίσθημα το ανήκειν σε μια ομάδα!
Αχ αυτοί οι άντρες, όσο πιο πολύ τους φτύνεις τόσο κολλάνε. Τι κόλλημα έχει φάει ο τύπος; Πως με ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές ειλικρινά!!! Σου έχει κάνει το βίο αβίωτο, σε έχει κερατώσει μπροστά στα μούτρα σου και έχει και το θράσος να σου λέει όλα αυτά και παρόλα αυτά να σου κ@λοτρίβεται! Ααααααα τι ξεφτιλίκια είναι τούτα ρε συ; Συγνώμη αλλά θυμώνω πολύ με τους άντρες που φέρονται με αυτόν τον απίστευτα απαράδεκτο τρόπο ειδικά όταν είναι και κάποιας ηλικίας και δεν είναι πιτστιρίκια. Έλεος βρε Τζίνα μου πως αντέχεις να του μιλάς βρε μανάρι μου;
Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώτα. Κι αυτό που με λυπεί περισσότερο από όλα είναι ότι ήμουνα με κάποιον για 12 χρόνια και τώρα τον βλέπω να ξεφτιλίζεται τόσο. Κρίμα αλλά δεν θα μπορέσω κιόλας!!
Καλημέρα Γλαύκη μου. Χαίρομαι που θα έχουμε και μία θεατρίνα στην παρέα μας. Αυτόγραφα θα δίνεις;:lol::lol: Και φυσικά όταν με καλό ξεκινήσεις περιμένουμε και φωτογραφίες.
Eli μου εμένα δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση για το κόλλημα που έχει φάει γιατί ξέρω τους λόγους. Αφού και όταν τον είδα με την άλλη και χωρίσαμε ήξερα ότι κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί και έτσι κι έγινε. Όταν τον γνώρισα είχε, πως να το πω τώρα, κάποια κολλήματα στο σεξ και υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν έκανε, ενώ στους περισσότερους άντρες αρέσει να τα κάνουν. Μου είχε πει ότι όταν ήταν μικρός τον είχε αποπλανήσει μία θεία του και του είχαν δημιουργηθεί κάποια κόμπλεξ. Με τον καιρό που ένοιωσε άνετα άρχισε τέλος πάντων και έκανε τα διάφορα που δεν μπορούσε πριν. Και πάντα μου έλεγε ότι μόνο μαζί μου ένοιωθε άνετα και του άρεσε να τα κάνει. Όχι βέβαια επειδή είμαι ιέρεια του σεξ :lol: αλλά επειδή του είχα φερθεί καλά και είχε νοιώσει άνετα. Ο λόγος που συνεχίζω και του μιλάω είναι γιατί επειδή τρώω λίγο λόγω sleeve μ'αρέσει να τρώω το κρύο πιάτο της εκδίκησης σε μικρές δόσεις ξανά και ξανά όσες φορές τηλεφωνεί!!
Ξέχασα, Πωλίνα σου έστειλα με u2u το τηλέφωνό μου. Όταν μπορέσεις κάλεσέ με να με ρωτήσεις αυτό που θέλεις ή αλλιώς για να μην χρεώνεσαι επειδή δεν έχω σταθερό τηλέφωνο στείλε μου u2u.
Οκ αγάπη μου εσύ ξέρεις αλλά να τον προσέχεις αυτόν τον άχρηστο! Αρκετά ποδοπάτησε την καρδούλα σου, μην του δίνεις και πολύ θάρρος. Πάω να κάνω τις κρέπες για το πάρτι της ανηψιάς μου γιατί σε λίγο θα πάω με άδεια χέρια και θα με κυνηγάει η μεγάλη αδερφή ότι χαζεύω στο φόρουμ όλη μέρα και δεν κάνω τίποτα! :lol:
Ελατε ωρα για τον δευτερο καφε!Εγω που δεν πινω...Για μια ζεστη σοκολατιτσα δεν ελεγα οχι ομως.Για 4 λοιπον αφου εμεις οι 4 ειμαστε μονιμες εδω πια.Τζινα μη μασας!Αλλα κ τοσο θρασος?Να σου το λεει κ καταφατσα?Πολυ ανασφαλεια κ πολυ πληγωμενος εγωισμος.Προσεξε μην ενδωσεις.Θα σε πεταξει σαν σκουπιδι μετα.
Γιωτα μου κ τωρα ειμαι σε ομαδα.Εκανα το λαθος πριν 3 χρονια να φυγω απο την ομαδα που θελω να ξαναπαω κ να μεινω σε μια αλλη ενω ηταν να παω εκει μονο για λιγο για να τους βοηθησω στις αναγκες ενος εργου.Δεν με σηκωσε εκει το κλιμα ομως.
Ζουμπανιτσα θελουμε κ εμεις τουρτα υπερπαραγωγη!
Καλή διασκέδαση σήμερα στο πάρτυ σας. Περιμένουμε λεπτομέρειες αύριο. Φιλάκια.
Κ κρεπες θελω!Κ εχω κ καιρο να φαω....
Θα σας απογοητευσω αλλα στο θεατρο κανω βεστιαριο,φροντιστηριο κ μακιγιαζ.Δεν εχω παιξει ουτε θα παιξω ποτε αν κ κατα καιρους με εχουν παρακαλεσει κ μεγαλοι σκηνοθετες για καποιο συγκεκριμενο ρολο αλλα δεν μπορω.Ειχα κρεμασει στη δευτερα λυκειου μια παρασταση οταν επαθα σεντονι(ξεχασα τα λογια μου), δεν υπηρχε υποβολεας κ μεχρι δημιουργηθηκε χασμα.Αυτο ηταν!Ποτε ξανα.Αγαπω το θεατρο αλλα δεν μ'αρεσει να εκτιθομαι,αντιθετα λατρευω να κανω κατασκευες να βρισκω ρουχα....
Τα είχα χύμα μου ήρθαν και τσουβαλάτα!! Τον τελευταίο καιρό η κοκερίνα μου (αυτή που είχε τον καρκίνο στον οισοφάγο) θέλει να τρώει συνέχεια. Γενικώς δεν έδινε και ποτέ μεγάλη σημασία στο φαγητό αλλά τώρα δείχνει να πεινάει όλη την ώρα. Σήμερα της έδωσα αποπαρασιτικό drontal γιατί σκέφτηκα μήπως έχει σκουληκάκια και αυτό της δημιουργούσε πείνα. Και πριν λίγο έφαγα φλασιά με τα συμπτώματά της και της μέτρησα το ζάχαρο. Είχε 69, στο όριο υπογλυκαιμίας δηλαδή. Ούφ! Της έδωσα λίγο γιαούρτι με ζάχαρη αλλά σκατ@@λες. Δεν ξέρω τι της προκαλεί υπογλυκαιμία αλλα δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω κάτι. Πριν 2 μήνες ανέβαζε ανεξήγητα πυρετό της έκανα αιματολογικές εξετάσεις (60 ευρώ) και επαναληπτικές αιματολογικές (40 ευρώ) και δεν έδειξαν τίποτα. Ο κτηνίατρος μου είχε πει να της κάνω και υπέρηχο για να δούμε τα όργανά της εσωτερικά, αλλά από τότε δεν έχω καταφέρει να της το κάνω γιατί στον κτηνίατρο δίνω λίγα λίγα τα χρήματα των εξετάσεων αλλά το υπέρηχο πρέπει να το κάνω αλλού και στοιχίζει 70 ευρώ. Ο πυρετός της έχει υποχωρήσει αλλά τώρα και για την υπογλυκαιμία πάλι τα ίδια θα μου πει ο κτηνίατρος, για υπέρηχο. Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή να της το κάνω και μακάρι να μην δείξει και τίποτα......
Ταπερτζινα ειχες δεν ειχες το κολλησες υπογλυκαιμιες το σκυλακι!Εδω τα κιλα σου,εκει τις υπογλυκαιμιες σου...Για προσεξε σε παρακαλω!
Τζινακι μου σοβαρα τωρα ελπιζω να νην εχει τιποτε σοβαρο το κοκερακι σου.Δεν ειναι που υποφερουμε εμεις με τα οικονομικα μας τα χαλια ,την πληρωνουν κ αυτα.Ποσο χρονων ειναι?
Νομίζω αν και δεν έχω δοκιμάσει ότι οι κρέπες είναι πολύ πετυχημένες, ανυπομονώ να τις δοκιμάσω, προς το παρόν πάρτε μία εικόνα :starhit:
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό Τζινάκι μου, είναι και μεγάλης ηλικίας η κοκερίνα σου σωστά; Μπορούν να πάθουν ζάχαρο τα σκυλιά;
Τζινα μεσα στις αιματολογικες που της εκανες ηταν εξεταση για καλαζαρ?καταστρεφει νεφρα και συκωτι και οτι αλλο βρει το ατιμο.ακτινογραφια της εκανε μηπως εχει κανει καμια μετασταση?
Η κοκερίνα μου είναι 10,5 με 11 χρονών περίπου. Μπορούν να πάθουν ζάχαρο τα σκυλιά και τους κάνεις κανονικά ινσουλίνη, αυτό όμως που έχει η δικιά μου είναι το αντίθετο από το ζάχαρο. Δεν χρειάζεται ινσουλίνη αλλά φαγητό για να της ανεβαίνει το χαμηλό ζάχαρο και να μην πεινάει.
Οι κρέπες είναι τέλειες!!! Ευχαρίστως έτρωγα...........μισή! χιχιχιχι
Ελένη μου της έκανε και για καλαζάρ και στην πρώτη αιματολογική έδειξε υποψία καλαζάρ 1 προς 100. Γι'αυτό και της κάναμε και επαναληπτική αιματολογική όπου βγήκε τελείως καθαρή. Χρειάζεται υπέρηχο για να δούμε για μετάσταση.
Πάω να ετοιμαστώ μανάρια μου να πάω να βοηθήσω την αφή. Σας φιλώ θα τα πούμε το βράδυ κατόπιν εορτής χεχεχε φιλάκια!
Τζινα η φυσιολογικες τιμες σακχαρου στους σκυλους ειναι 80-115mg/100ml αιματος δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι εγκυρη η μετριση με το μηχανακι του σακχαρου μιας και προοριζεται για ανθρωπινο αιμα.
Οι τιμές σε σκύλους και γάτες είναι όπως και στους ανθρώπους και η μέτρηση με μηχανάκι για ανθρώπους είναι το ίδιο και για τα ζώα γιατί έτσι είχε μετρήσει μία φορά και ο κτηνίατρός μου προληπτικά το ζάχαρο στον γάτο μου.
Τζινα αν χρειαστεις κτηνιατρο στειλε μου u2u.
Σ'ευχαριστώ πολύ Lessing. Έχω έναν κτηνίατρο στο μαρούσι που πηγαίνω εδώ και 20 χρόνια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Σ'ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου.:starhit:
ax Tzina, ταλαιπωριέται το σκυλί σου, στεναχωριέσαι και εσύ (και εμείς μαζί σου), το είχα ξανα-αναφέρει, μπορεί να μην μπορώ να ζήσω μαζί με ζώα αλλά πλάσματα αδύναμα που περνάνε ζόρια , τα συμπονώ πολύ και σφίγγεται η ψυχή μου..
Ρε συ Ελι, τι ιστορία μου αμαρτία μου είναι αυτό το ταψί! Μου τρέχουνε τα σάλια! Σήμερα είχα σπίτι 1/4 ηλιόσπορους (σημειωτέον για όσες δεν γνωρίζετε, είμαι το κορίτσι-σποράκι, λ α τ ρ ε ύ ω τους ηλιόσπορους) και δυστυχώς τσουκου τσούκου τους έφαγα όλους και τώρα κυκλοφορώ με ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι και πίνω ασταμάτητα να κατευνάσω τη δίψα από το αλάτι!
Γιώτα είμαι σίγουρη ότι εσύ τρως πιο γρήγορα τους ηλιόσπορους από αυτό το γλυκύτατο τρωκτικούλι!:lol: Εγώ σχεδόν κάθε βράδυ τρώω πασατέμπο. Μου αρέσει και ο ηλιόσπορος αλλά βαριέμαι να φτύνω τα σκληρά φλούδια. Επειδή τρώω γρήγορα τον πασατέμπο μερικούς τους τρώω χωρίς να τους καθαρίσω πρώτα, ενώ αυτό δεν γίνεται με τους ηλιόσπορους. Το έχω φιλοσοφήσει το θέμα!! Αν με αφήσεις δε τρώω ολόκληρη σακούλα, γι'αυτό βάζω λίγους σε ένα μπωλάκι και λέω στον εαυτό μου αυτούς θα φας και τέρμα!
axa, ομοιοπαθής και εσύ , δεν είμαι το μόνο κορίτσι-σποράκι στην παρέα! Απλά διαφορετικές προτιμήσεις σε χρώμα και υφή! Δεν ξέρεις πόσους τόνους ηλιόσπορους έχω ροκανίσει στη ζωή μου, εγώ έχω χτίσει το σπίτι του ξηροκαρπά της περιοχής μου! Και φυσικά όλα τα ξηροκάρπια έχουν την τιμητική τους ανάλογα την όρεξη, η διατροφολόγος απόρησε με τόσα σπόρια που έχω φάει μέχρι τώρα πως δεν έχω μαλλιά αφάνα (ως γνωστόν κάνουν καλό στο μαλλί!) . Όταν είχα πάρει τον Πετράκη το σκίουρο εναντίον του οποίου όπως σας είχα πει είχα διαπράξει σκιουροκτονία εξ αμελείας αφού τον έβγαλα έξω στον καύσωνα και έσκασε, τότε λοιπόν έκανα διαγωνισμό ποιος από τους δυο ανοίγει ένα τσόφλι πιο γρήγορα, σιγά που θα τον άφηνα να με νικούσε,μπορούσα να φάω μισό κιλό σποράκια σε χρόνο dt!
Εμένα με βοηθάει ο πασατέμπος και στο να μην φάω, γιατί επειδή έχω συνηθίσει όλη μου τη ζωή να τρώω αργά το βράδυ, στο κρεβάτι βλέποντας τηλεόραση (ότι χειρότερο για το ζάχαρο και το πάχος) μου κακοφαίνεται τώρα να βλέπω τηλεόραση χωρίς τίποτα. Οπότε ο πασατέμπος είναι ότι πρέπει. Τις προάλλες δοκίμασα ποπ κορν και δεν με πείραξαν αλλά τα περισσότερα τα έδωσα στα σκυλιά γιατί παχαίνουν πολύ τα άτιμα. Γλυκά και ανθυγιεινά φαγητά δεν με πειράζουν!!! Εσένα Γιώτα σε βοηθάει ο ηλιόσπορος στο να μην φας κάτι άλλο;
Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά! Σποργιώτ τα τσάκισες τα σποράκια σου; :lol:
Μόλις γυρίσαμε από το παιδικό πάρτι της Μαριλούς και είμαι ένα πτώμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μία νύστα όλο το απόγευμα και χασμουριέμαι σαν την χαζή. Το πάρτι ήταν πολύ ωραίο τα παιδάκια περάσανε πολύ όμορφα και τα μεγάλα παιδάκια διασκεδάσαμε και εμείς :smilegrin:. Οι κρέπες ήταν πράγματι πεντανόστημες όπως και ότι άλλο ετοίμασε η αγαπητή αφή και πήρα και εγώ το τάπερ μου φεύγοντας χεχεχε. Δεν πρόλαβα να φάω το σουφλέ λαχανικών της κυρίας Κατερίνας και το πήρα στο ταπεράκι μου μαζί με κάτι κομμάτια σπανακόπιτα και τρεις κρέπες χεχεχεχε.
Κοίτα, όταν ζούσα με τα υπερφαγικά κάθε βράδυ έκανα εναλλαγή αλμυρού - γλυκού και κατανάλωνα 150,000 θερμίδες μέχρι να ηρεμήσω και να κοιμηθώ. Τώρα επειδή πάνε κάτω πολύ εύκολα τα άτιμα, και ούτε με φουσκώνουν ούτε τίποτα , τα φοβάμαι μήπως τα ξαναβάλω σε καθημερινή βάση στη διατροφή μου και σε μεγάλες ποσότητες. Πάντως δεν μου κόβουν την όρεξη. Ααα και την τηλεόραση την έχω κόψει γιατί την είχα άρρηκτα συνηφασμένη με τα υπερφαγικά μου, αρκούσε να ήταν ανοιχτή , δεν πα νά'παιζε και διαφημίσεις, μασούλημα και αποχαύνωση. Ωχ, τι ήθελα και τον θυμήθηκα τώρα τον πρότερο άνεντιμο βίο μου! Φτου κακα!
Υ.Σ ούτε και μένα με πειράζουν τα γλυκά και τα παχυντικά! Τα ανθυγιεινά τύπου junk food όμως μου ψιλοβρωμάνε.
Τι μας κανεις βρε Ελι μου?Φαινονται υπεροχα!Πρεπει να ειναι κ πολυ νοστιμα.Θα μας πεις αργοτερα!Καλα να περασετε!
Κοριτσακια με τα ξηροκαρπια εχω ιστορια.Ευτυχως τελευταια παιρνω αψητους.Αλλα αυτες τις μερες που δεν ειμαι πολυ στα καλα μου μη σας πω τι τρωω.Ειδικα σημερα με αυτα που εφαγα θα τρωγατε κατι χρονια κ τα 2 τα σλιβαρισμενα.Εφαγα κ Λεις δημητριακων που μου ειχαν μεινει αποθημενο που τα ακουγα απο τη Γιωτα.Βομβα θερμιδων ειναι νομιζω κ αυτα.
Κοριτσάρες μου καλησπέρα,
Eli να χαίρεσαι την ανιψούλα σου εύχομαι σύντομα κ μ΄ένα δικό σου!!!:kiss:
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, να μαι πάλι, δεν ξέρω βρε κορίτσια νιώθω πως δεν με γεμίζει τίποτα πια στη ζωή μου, μόλις γύρισα από καφέ κ αισθάνομαι σαν να μη βγήκα, δεν βρίσκω ευχαρίστηση από πουθενά!
Μάλλον από τη δουλεία θα μας σταματήσουν τη Δευτέρα κ έχω μείνει κ άφραγκη γιατί όταν έπιασα δουλειά πήγα κ αγόρασα παπούτσια κ εσώρουχα (ήτανε απαραίτητα για τη δουλειά)!!!!!!!!!!
Τουλάχιστον να μου πληρώσουν αυτά
:flaming:
Καλώς την Eli κατόπιν εορτής!! Γιατί χασμουριόσουνα καλέ συνέχεια; Μήπως σε ματιάξανε που είσαι και όμορφη ζουμπανίτσα;; Για τις κρέπες δεν θα πω τίποτα γιατί τα είπε όλα το "ιστορία μου αμαρτία μου" της Γιώτας. Χαίρομαι που περάσατε όμορφα και χάρηκε και η μικρούλα τα γενέθλιά της.
Γλαύκη ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω τα lays δημητριακών αλλά μου φάνηκαν ακριβά και άλλαξα γνώμη χιχιχι,
Break πολύ λυπάμαι για τη δουλειά σου. Εύχομαι ή να μην σε σταματήσουν τελικά ή να βρεις γρήγορα άλλη δουλειά.
ʼσε ΤΖΙΝΑ μ΄ έχει πάρει πολύ από κάτω με τις επιλογές της ζωής μου :thumbdown:
Από τη δουλειά σχεδόν είναι σίγουρο!
Αλλά ας μην βαραίνω το κλίμα!!!!!!
Τα lays δημητριακών είναι τα ίδια με τα lays του φούρνου?
Εγώ πήρα του φούρνου με γεύση badbecue, ωραία είναι αλλά κ αυτά έχουν 400θερ/100 grm