Καλησπέρα.. Έχω διαβάσει μερικά πράγματα για αυτήν την δίαιτα με τους πόντους αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Χάνουμε με τους λίγους ή τους πολλούς πόντους;
Printable View
Καλησπέρα.. Έχω διαβάσει μερικά πράγματα για αυτήν την δίαιτα με τους πόντους αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Χάνουμε με τους λίγους ή τους πολλούς πόντους;
Χάνεις με το όριο των πόντων που σου αναλογούν ημερησίως. Στην παραπάνω απάντηση έχω δώσει ένα λινκ. Κάνε κλικ εκεί και διάβασε το θέμα όλο απ'την αρχή. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ρωτάς εδώ!
Κι εγώ έκανα ένα φεγγάρι το πρόγραμμα αυτό και έμεινα ευχαριστημένη.
Μαρία σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!Quote:
Originally posted by Μαρία.
Χάνεις με το όριο των πόντων που σου αναλογούν ημερησίως. Στην παραπάνω απάντηση έχω δώσει ένα λινκ. Κάνε κλικ εκεί και διάβασε το θέμα όλο απ'την αρχή. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ρωτάς εδώ!
Κι εγώ έκανα ένα φεγγάρι το πρόγραμμα αυτό και έμεινα ευχαριστημένη.
Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρία! καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου! συνεχίζεις την διατροφή των weight Watchers? για χάσιμο βάρους?
Elen έχω σταματήσει εδώ και μήνες τις προσπάθειες απώλειας με διατροφή. Με άγχωνε πάρα πολύ το θέμα, υπάρχουν και θέματα υγείας και γι'αυτό την Παρασκευή είμαι για χειρουργείο παχυσαρκίας.
Παρόλα αυτά τις διατροφές των weight watchers απ'την αρχή τους μέχρι τώρα, τις υποστηρίζω και τις αγαπώ, γιατί διατροφικά είναι σωστά προγράμματα διατροφής και κυρίως υγιεινά! :wink2:
Mαρία καλή επιτυχία στο χειρουργείο σου! όλα να πάνε καλά! ο Θεός να σε βοηθήσει! περιμένουμε τα νεα σου ... φιλάκια...
Elen chr, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά πέσαν πολλά πράγματα μαζί!
Ναι, θα κάνω το πρόγραμμα Flexipoints, που ήταν και το τελευταίο πριν κλείσουν τα WW στην Ελλάδα (δυστυχώς!).
Το είχα αγοράσει και εφάρμοζα το "ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ". Έκανα δηλαδή το πρόγραμμα και είχα τηλεφωνική υποστήριξη όταν τη χρειαζόμουν.
Πράγματι για εμένα είναι το καλύτερο πρόγραμμα και η καλύτερη διατροφή, διότι δεν αποκλείει τίποτε και μπορείς να φας ό,τι θελεις με μέτρο και χωρίς αυστηρούς περιορισμούς.
Τελικά δεν ξεκίνησα το Σάββατο, αλλά χθές Τρίτη, στα 106,8 κιλά.
Δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναλλάξω ημερομηνία ξεκινήματος και ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μου και σοβαρότητας.
*** Πολύ σημαντική η συμβουλή της Μαρίας για τήρηση ημερολογίου. Φρόντισέ το και θα δεις τη διαφορά! ***
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!
Και όπως έλεγε κάποιο άλλο μέλος του οποίου το όνομα δεν συγκρατώ "Τα κιλά είναι μόνο αριθμοί!"
Πάμε με χαμόγελο και αισιοδοξία! :)
Kαλημέρα P_k θα ήθελα να σε ρωτήσω για καποιες αποριες σχετικά με την διατροφή επειδή εχεις και το προγραμμα flexipoints. Στο φόρουμ δεν υπάρχουν οι ποντοι για όλες τις τροφές...
μήπως ξερεις να μου πεις ποσους ποντους έχει το ψάρι το βραστό? το μοσχάρι το βραστό ? η κοτόσουπα έχει 4,5 ποντους υπολογίζω και ξεχωριστά τα 120 γρ. το βραστό κοτόπουλο 4 πόντους? το ίδιο και για την κρεατοσουπα ? η κρεατόσουπα εχει 4 πόντους και υπολογίζω ξεχωριστά το βραστό κρέας? ο καφές λάτε ποσυς ποντους έχει? επισης το τυροπιτάκι, σπανακοπιτάκι ,λουκανοπιτάκι?
σε κούρασα αλλά δεν ξέρω να τα υπολογίσω και δεν μπορώ να τα βρω ...
ήμουνα 70.600 την Τρίτη 3/2/15 και σήμερα 70.00 έχασα 600 γραμμάρια .Είμαι πολύ χαρούμενη .Κρατάω καθημερινά ημερολόγιο ...
Σ΄ευχαριστώ για όλα!
Και
ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!
Έχω την εντύπωση ότι οι πίνακες περιλαμβάνουν τις τροφές που ανέφερες... δες τους λίγο καλύτερα.
Όσο για τα τυροπιτάκια, υπολόγιζέ τα ας πούμε σαν το 1/4 από μια κανονική τυρόπιτα που έχεις τους πόντους της.
Και συγχαρητήρια για την απώλεια!!!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
σ ΄ευχαριστώ πολύ , λείπουν όμως ορισμένες τροφές απο τον πίνακα , αλλά δεν ξέρω που μπορώ να τις βρω
Καλημέρα!
Βρίσκομαι στα μισά της πρώτης εβδομάδας και ήδη έχασα 900 γραμμάρια!
Καλό σημάδι αυτό, δεν πρέπει να ενδώσω σε πειρασμούς.
Συνεχίζω...
Τρίτη 10.02.......... 106,8
Τρίτη 17.02.......... 105,5 (-1,3)
Η μηχανή πήρε επιτέλους μπρος.
Τώρα αρχίζουν τα ωραία!
Καλή συνέχεια!
Μπράβο, πολύ καλή απώλεια! Να συνεχίσεις έτσι και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν..Quote:
Originally posted by p_k
Τρίτη 10.02.......... 106,8
Τρίτη 17.02.......... 105,5 (-1,3)
Η μηχανή πήρε επιτέλους μπρος.
Τώρα αρχίζουν τα ωραία!
Καλή συνέχεια!
Ευχαριστώ Ελένη!
Κι εσύ ό,τι επιθυμείς!!!!!
Να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις!
Καλησπέρα!
Μετά από μια πολύ εποικοδομητική και χρήσιμη συζήτηση επί του θεματος των κιλών με τη φίλη Nefeli, βοηθήθηκα πολύ και αναπτερώθηκε το ηθικό. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσω επιτέλους το πρόγραμμα χθες, 25/7 στα 107,9 κιλά.
Μάλιστα δεν ξέφυγα ούτε μισό πόντο από τα προβλεπόμενα.
Θα κάτσω τώρα να φτιάξω τικεράκια, ημερολόγια, κλπ για να είμαι πανέτοιμος.
Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων βοηθάει πολύ.
Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου περιμένοντας απλώς να έρθει το ποθούμενο... είναι λάθος.
Επίσης η κουβέντα είναι και αγχολυτική (σημαντικό κι αυτό).
Για να δούμε...