καλημερα κι απο εμενα
μπηκα για το ντουζακι μου και σημερα
ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογακια και μας ευχομαι ολες και του χρονου παλι μαζι να ειμαστε. εστω και διαδυκτιακα
ναταλακι τις επιασα ολες τις μπηχτες-ταχα πολυ καφε σε ποτιζω, ταχα με κουτσομπολευω, ταχα σε απαγορευω να εισαι με οποιον θελεις και αλλα πολλα....αλλά η τουρτα απαιχτη, thanks αγαπη. δεν αφησα ουτε ψιχουλο για εσενα......ειδες ποσο σε σκεφτομαι?
αληθεια βρηκα μια φωτογραφια στο διαδυκτιο με τη λεζαντα "πλεον οι βασιλισσες κυκλοφορουν πεζες στη αθηνα με τις τιαρες στο κεφαλι" που τη τραβηξε ενας ταξιτζης. σου λεει κατι?
τριημερο ερχεται, αρχιζω να ηρεμω. χθες ειχα και τη ρωσιδα για στενες επαφες τυπου καθαριοτητας και ειμαι συμμαζεμενη. τελειωσα και με ολο το σιδερο.....εχω μαγειρεψει και για 3 ημερες, αρχιζω να κανω αληθινα σχεδια για ξεκουραση τριημερου. εχουμε και κατι ψευτοπαρελασεις στις γυρω περιοχες αν μας επιτρεψει ο καιρος....και να μη μας επιτρεψει δηλαδη καλυτερα για εμενα να ξεκουραστω ακομη περισσοτερο...α, και κυριακη μεσημερι μας εχει bbq η πεθερα, ολα μια χαρα προβλεπονται.
θα τα πουμε την τριτη λοιπον με νεα απο ΟΛΑ τα μετωπα ελπιζω ρναταλια γιατι εχω και μια αναμεταδοση να κανω οπως προειπες