55 για τεταρτη μερα... σασουλα να τη φας και να την ευχαριστηθεις... κανενα "βρωμικο" που και που λεει :) ευτυχως που δν μενω αθηνα και δν εχουμε σκεπαστες εδω πανω, δυσκολα θα αντιστεκομουν !!!
Printable View
55 για τεταρτη μερα... σασουλα να τη φας και να την ευχαριστηθεις... κανενα "βρωμικο" που και που λεει :) ευτυχως που δν μενω αθηνα και δν εχουμε σκεπαστες εδω πανω, δυσκολα θα αντιστεκομουν !!!
περιμένω πως και πως να ζυγιστώ και αύριο ...
αν δω πάλι το 0,5 πάνω θα εκνευριστώ..
εντάξει ας κολλήσω δεν έχω θέμα σε αυτό αλλά όχι προς τα πάνω!!
πάντως άλλες φορές μια έλεγε 51 μια 51,5 μια ετσι μια αλλιώς
σήμερα και τις 40φορές που ανέβηκα 51,5..
τι ναπω !!
πάντως το 50 δεν το βάζω κάτω
θα το πάρω με παπά και με κουμπάρο!!
Xθες εγιναν τα εξης
Δουλεψα πολυ
Περπατησα πολυ
Εφαγα πολυ (θερμιδες συντηρησης για αλλη μια φορα)
Γυμναστικα εντατικα καμια ωρα
Αποτελεσμα?Σημερα ΜΟΝΟ +100.Ο οργανισμος μου εχει συνηθισει πλεον να τρωει διχιλιαρο και να μενει σταθερος.Ειμαι ικανοποιημενη με το ζυγισμα οχι ομως με τον εαυτο μου.Θελω να δω τι πρεπει να κανω επιτελους.Να συνεχισω συντηρηση ή να συνεχισω στις 1200 για να χασω τα υπολοιπα κιλα.Ειμαι ακομα στη φαση οποτε κατσει συντηρηση και οποτε κατσει διαιτα αλλα δε βλεπω να αποδιδει με τη ζυγαρια προς τα κατω, πιο πολυ στασιμη ειμαι εδω και 3 εβδομαδες.
ίσως καλύτερα να αρχίσεις την συντήρηση από τώρα.ειδικά αν είσαι ικανοποιημένη από τον εαυτό σου. ίσως ο στόχος που έθεσες δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι.
λέω εγώ τώρα.
α σόρρυ τώρα είδα οτι έγραψες οτι δεν είσαι ικανοποιημένη με τον εαυτό σου.ίσως όμως θαπρεπε να είσαι.γιατί έχασες 25 κιλά!σκέψου πως ήσουν πριν κ πόσο άλλαξες.
bouliana βασικα τον στοχο δεν τον εθεσα εγω.Σε οσους διαιτολογους εχω παει μου ειπαν να πω 64 κιλα.Απο το σωμα μου με ρουχα ειμαι σουπερ ικανοποιημενη.Αλλα θεωρω οτι για την παραλια θελω ακομα δουλεια.Ισως ειναι γυμναστικη κυριως, αλλα λεω 3-4 κιλα ειναι τοσο δυσκολο ειναι να τα χασω.Κανονικα αυτα τα κιλα ειναι διαιτα ενος μηνα.Παρολαυτα δε το βλεπω να ειναι εφικτο γιατι ειναι τα τελευταια.Αν ημουν δλδ στην αρχη θα τα εχανα ευκολα.Ισως γι'αυτο λεω μηπως να κατσω λιγο καιρο στα 68 να συνηθισει ο οργανισμος για να ειναι πιο ευκολο μετα να τα χασω.Ολα αυτα ομως ειναι υποθετικα.Θα δω...
ε ναι αυτό λέω κεγώ.ίσως το μέγιστο εφικτό προς το παρόν δεν είναι τα 64 αλλά τα 68.ίσως πιο μετά όταν θα είσαι 68 για πολύ καιρό κ όχι αυτή που έχασε 25 κιλά, να είναι πολύ απλή υπόθεση να χάσεις τα υπόλοιπα.
ρε παιδιά εμένα με τόοοση πείνα γιατί με έδειξε 0,5 επάνω μου λέτε!!
αν με δείξει και αύριο το κλειδώνω!!
και παμε για 2,5 κάτω!!
ούφ και ούφ!!
bouliana νομιζω ετσι θα γινει γιατι φοβαμαι μηπως απο την πολυ πεινα που πεφτει κανω παλι υπερφαγικα.Και τοσους μηνες με τι διαιτα δεν πειναγα, ενω τωρα πειναω.Βεβαια ισως ειναι και επειδη εδω και ενα μηνα πλεον δουλευω φουλ ωραριο ενω το καλοκαιρι ειχα χαλαρο προγραμμα.Παντως οπως και να χει θα τρωω οποτε πειναω και θα προσπαθω απλα να μην ξεπερναω τις 2000 τη μερα.
sasa μου ποσο σπαστικο αυτο.Πολλες φορες το βραδυ πειναω απιστευτα, εχω κρατηθει να μη φαω και λεω πριν κοιμηθω αυριο θα εχω χασει σιγουρα και το πρωι παω στη ζυγαρια και θελω να τη σπασω.Κατι σου κανε κατακρατηση αλλα γυρευε τι.Καλο ειναι να κρατας ημερολογιο με τη διατροφη και την απωλεια σου μηπως και βγαλεις συμπερασμα για το τι δεν πρεπει να τρως.Εμενα με εχει βοηθησει γενικα αυτο γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και αμα το ψαξουμε ετσι το θεμα μπορει να μας βοηθησει.
βασικά κάνω συγκεκριμένη δίαιτα απο παλιά έχει πολύ υδατάνθρακα αυτή την εβδομάδα..μακαρόνια, πίτα και τέτοια αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα
αν είμαι και αύριο έτσι θα την σπάσω!!
κ εμένα μου παν οτι θα πρεπε να φτάσω τα 55 αλλά κ στα 58-59-60 ευχαριστημένη θα μαι για αρχή.δεν θα λημοκτονήσω κιόλας.να με περιορίσω θέλω.
εχθές εφαγα για βράδυ ντομάτα και πιπεριά και 1 αυγό βραστό!!
1 νεκταρίνι το απόγευμα και 1 bar fitness
ε και η κατακράτηση πάει προς τα πάνω ...
σταθερή έπρεπε να μείνω!!!
βρε τι έπαθα πεμπτιάτικα(....εδώ ο κόσμος χάνεται...το ξέρετε το παρακάτω!!)
χαχαχα
ας γελάσουμε και λίγο!!
ααααπ!δεν κάνει αυγό το βράδυ!είπαμε το βράδυ το αυγό το δίνουμε στον εχθρός μας.κάθεται βαρύ.
αλήθεια ...???
εχω ξαναφάει και δεν είχα θέμα ...βραστό αυγό!!
έτσι μου έλεγε η γιαγιά μου τώρα τι να σου πω.μπορεί να παίζει το ρόλο του.απλά το αυγό όσο νωρίτερα τόσο καλύτερο.όχι οτι έβαλες κανα κιλό επειδή το έφαγες βράδυ αλλά μάλλον γιαυτό δεν βοήθησε τον δείκτη της ζυγαριάς.ίσως αύριο να φανεί η διαφορά.καλό είναι να το αποφεύγεις βράδυ πάντως.