Παιδιά, ξέρει κανείς που είναι το Alassia hotel στην Αθήνα????? HELPPPPPPPPPPPP!
Printable View
Παιδιά, ξέρει κανείς που είναι το Alassia hotel στην Αθήνα????? HELPPPPPPPPPPPP!
polinaki στην Ομόνοια είναι
ΤΕΛΙΑ!!! Θενκς Αγγελουδάκι!!!!! 25/11 - 28/11 τι σας λέει για μια συναντηση Αθήνα?Quote:
Originally posted by aggeloydaki
polinaki στην Ομόνοια είναι
εγώ είμαι μέσα!!!!
Εγώ να δεις πόσο μέσα είμαι!!!!!! Είμαι έτιμη να κάνω κράτηση του ξενοδοχείου :P Εννοείτε με σύζυγο και τέκνο!Quote:
Originally posted by *Katie
εγώ είμαι μέσα!!!!
για να δούμε αν θα έχουμε συμμετοχές....
Μόλις το κανονίσω και το έχω σίγουρο θα το ανακοινώσουμε και όπιος θέλει ας έρθει!!! Ξέρω πάντος σίγουρα 3 άτομα που θα συμμετέχουν ! χεχεχεQuote:
Originally posted by *Katie
για να δούμε αν θα έχουμε συμμετοχές....
Καλημέρα. Τα μετρό, ταξί και λεωφορία κάνουν όλα μαζί απεργία ή το κάθε ένα ξεχωριστά? Ρωτάω για να ξέρω μπας και πέσω σε καμιά απεργία όταν έρθουμα Αθήνα, τουλάχιστον ένα μέσο να υπάρχει....
www.apergia.gr
απο εδω μπορεις να ενημερωνεσαι
Σε ευχαριστώ καλή μου, αλλά αφού θα κλείσω από τώρα τα εισητήρια, πως θα ξέρω μέχρι τότε τί θα κάνουν? ουφ...Quote:
εδω δεν εχουμε ιδεα εμεις με τι θα μετακινηθουμε αυριο!πριν φυγεις τσεκαρε το
Και να το τσεκαρω καλή μου θα είναι πλέων αργά, αφου θα έχω ήδη πληρώσει για το ταξίδι! Anyway, θα το κλείσω και ο θεός βοηθός!Quote:
Originally posted by connie
εδω δεν εχουμε ιδεα εμεις με τι θα μετακινηθουμε αυριο!πριν φυγεις τσεκαρε το
Τελευταια στιγμη αποφασιζουν και μερικες φορες κανουν ολοι ΑΛΛΑ απ'οτι ειδα θα ρθεις Σ/Κ που το Σ/Κ σπανια κανουν,οπως και οι ελεγκτες εναεριας κυκλοφοριας το ιδιο.
Mακρυα απο Ομονοια.Δεν θα μπορειτε να κυκλοφορειτε μολις πεσει ο ηλιος.Καλυτερα κοιτα για το Athens Cypria πχ ή σε μη "εμπολεμη" ζωνη.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Θενκς Σουρκούνα. Που είναι το Αθενς Σύπρια?Quote:
Originally posted by sourkouna
Mακρυα απο Ομονοια.Δεν θα μπορειτε να κυκλοφορειτε μολις πεσει ο ηλιος.Καλυτερα κοιτα για το Athens Cypria πχ ή σε μη "εμπολεμη" ζωνη.Quote:
Originally posted by polinaki1983