dreamers Και εγώ το κάνω αυτό με βοηθάει κάπως,μερικές φορές όταν νιώθω άνετα τα διαβάζω και στην ψυχολόγο μου. Σ'ευχαριστώ για το τραγούδι και εμένα μου αρέσει.
Printable View
dreamers Και εγώ το κάνω αυτό με βοηθάει κάπως,μερικές φορές όταν νιώθω άνετα τα διαβάζω και στην ψυχολόγο μου. Σ'ευχαριστώ για το τραγούδι και εμένα μου αρέσει.
Nαι είμαι κάπως καλύτερα σήμερα,είναι λιγότερο έντονα τα συναισθήματα.Είναι που είμαι και πολύ κουρασμένη και δεν σκέφτομαι πολύ.
Αποφάσισα να μην κατέβω να δώσω σε αυτήν την εξεταστική,έτσι και αλλιώς δεν θα συγκεντρωνόμουν να διαβάσω.Σκεφτόμουν να βρω και δεύτερη δουλειά,άρχισα να ασχολούμαι με δημιουργικές δραστηριότητες και γενικά να έχω πολλή ενέργεια και δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάζω τόσο εύκολα.Από το πιο δημιουργικό και λειτουργικό άτομο να φτάνω να σκέφτομαι ότι δεν αξίζει η ζωή και να έχω τόσο άσχημα συναισθήματα.Με τρομάζει που δεν το ελέγχω
Την μια νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και την άλλη απλά μια μιζέρια θλίψη απογοήτευση το νιώθω πολύ συχνά αυτό , τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται. Δεν σε βοηθάει αυτό που σπουδάζεις να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο ? Θα σε βοηθούσε πιστεύω ο εθελοντισμός. :)
Καλή ιδέα είναι αλλά πρέπει να δω τι υπάρχει στην περιοχή μου.Μένω επαρχία.
Μαίρη μην πας πουθενά της ηλικίας είναι μετεφηβεια μετά τα είκοσι πέντε σταθεροποίησε μετά τα τριάντα βράχος για αυτό μεγαλώνουμε είσαι κακοσ κριτής του εαυτού σου κ των πραγμάτων είναι της ηλικίας καθαρά
Όλοι τα είχαμε αυτά ξεκολα θα φύγουν
Σκεφτομαι οτι ακομα θελω την πρωην μου!
ωρες ωρες σκεφτομαι οτι οι κοτες που λεγαμε σε αλλο θεντ :) στην αρχη πεταγαν με τα φτερα τους αλλα οσο περναγαν τα χρονια αλαξαν γνωμη και αποφασισαν να κατσικωθουν στο εδαφος :confused:
Σκέφτομαι ότι δευτέρα γράφω εξελικτική , ότι πρέπει να έχω γράψει έναν μύθο 8 σελίδων , δεν έχω κάνει τίποτα το μυαλό έχει κολλήσει. Μουσική δεν βοηθά.
Δεν ειμαι ανθρωπος που βγαζει θυμο...σπανια βγαζω θυμο...με εχουν πληγωσει ασχημα και δεν εχω βγαλει θυμο. Παντα καταλαβαινω.
Αλλα ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ δινω εξετασεις προφορικα την τεταρτη στη σχολη, δε ξερω τη τυφλα μου παλευω να καλυψω υλη μεσα σε πεντε μερες, σκαει ο τζιτζικας και εξω εχει συναυλια λατιν, αριβα αριβα αντελε και μανου τσαου και χλαπατσιμπαλα απο το μεσημερι στη διαπασων -____-
Σκεφτομαι πως ειμαι εξοργισμενη. Θελω να παω να τους σπασω τα μικροφωνα και τον εξοπλισμο, να ξεμαλλιασω τις αταλαντες που τσιριζουν και να παω σπιτι μου να διαβασω με ανοιχτα παραθυρα και να μη σκαω. Αντ'αυτου καθομαι και 1)δεν διαβαζω 2)εχω πονοκεφαλο και 3)εχω νευρα -_-
Πφφφφφφφφφφφφφ
ναταλακι να σου δωσουμε και τα οργανα μασ να πασ να τουσ κανονισεισ
να επενδυσεις σε εναν καλο ανεμιστηρα. για νορμαλ ζεστες ειναι μια χαρα λυση και οικονομικη.
Θελω αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι ταπι, περιμενω να αλλαξει ο μηνας να πληρωθω. Επισης ανησυχω για την καταναλωση ρευματος επειδη βγαινω παντα οριακα απο οικονομικη αποψη αλλα θα δειξει...μεχρι στιγμης μου φαινεται περιττος, ειναι διαχειρησιμη η ζεστη με αλλες μεθοδους. Δε ζω δα και στον ισημερινο :)
Απλα μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα χλαπατσιμπαλα και θα παθαινα ασφυξια λογω κλειστων παραθυρων. Τωρα παει ουτως η αλλως κοπηκα στην εξεταση, του χρονου παλι λολ
Ρε μακ...αν απο οσα γραφω καταλαβαινεις μονο το οτι τα ποστ μου ειναι μεγαλα τι μπορω να κανω; Το οτι σε κουραζουν και δεν μπορεις να τα παρακολουθησεις η βαριεσαι να ζορισεις λιγο την προσοχη σου ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου...ωστοσο το σεβομαι, κανενα προβλημα, ολα καλα...
Αλλα δεν δεχομαι να μου ακυρωνεις το περιεχομενο των γραφομενων μου καθε φορα με ενα "πολλα γραφεις" η με το "γλωσσοκοπανα". Αμα δεν εχεις ορεξη να διαβασεις προσεκτικα τα μεγαλυτερα ποστ μου μη το κανεις, δεν σε αναγκαζει κανεις...αλλα αμα δεν το κανεις τι νοημα εχει να τα σχολιαζεις με το "πολλα λες";
Δεν ειμαι ευθικτη αλλα επειδη μου το κανεις συχνα θα σε παρακαλεσω να μη το κανεις ξανα. Ειρηνη ημιν παντα φυσικα...
Ναταλάκι ευτυχώς ξέρεις τι γραφεισ
Κι' εγώ πολλά γράφω αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είναι αρλούμπες. Επίσης δεν σημαίνει πως άμα κάποιος είναι λακωνικός είναι και σωστά αυτά που γράφει. Μπορεί κάθε ποστ του να είναι 2 γραμμές και να λέει μόνο βλακείες και ο άλλος με 2 παραγράφους να έχει πιάσει όλη την ουσία. Δεν είναι κάθε θέμα το ίδιο ούτε είναι ίδιοι οι τρόποι έκφρασης στον καθένα. Καλό θα ήταν βέβαια να μπορεί κάποιος να αποδώσει όλη την ουσία με λίγα λόγια αλλά εκτός του ότι κάποιες φορές δεν γίνεται, δεν του βγαίνει ρε παιδί μου. Ε δεν είναι κακό αυτό. Απλά εκφράζεται διαφορετικά. Όποιος βαριέται δεν τα διαβάζει. Αν μέσα στο κατεβατό βρίσκεται όμως η ουσία, αυτός θα χάσει. :)
...και το συμπερασμα ειναι οτι οταν 3 η 4 μελη ξεμαλιαζονται σε ενα θρεντ η προβολες τραλαινουν τα μηχανακια της AGB αρα απο οτι φαινεται οι αρλουμπες αρεσουν στο κοσμο και για να ασχολουνται μαζι σου πρεπει καπου να τα χωνεις και ας ειναι και οπου να ναι :)
Eνταξει Ναταλια εχεις δικιο , δεν θα το ξανακανω , το υποσχομαι .............το ειρηνη υμιν , δεν χρειαζοταν ......καταλαβαινω , δεν αρπαζομαι .......μακαρι ναταν το μονο λαθος που κανω .......κανω πολλα .............................εγω σε αγαπω .......πολυ -πολυ ......σου στελνω και φωτο μου αμα θες .....
να δεις την αφεντομουτσουναρα μου ...........και να μην κλεινεις ματι τα βραδυα .........
Η μπου τι κάνει ; Ασ μου πει κάποιος που ξέρει διακοπές είναι;