To δηλώνω δημοσίως είμαι φαν σου ,είσαι απερίγραπτη...... βρε βρίσκεις την αυτοεκτίμησή σου χαχαχαχαχχαχαχα .
Printable View
να και ενας ανθρωπος που με νιωθει.....:)
εντωμεταξυ ειναι και καλοκαιρι, και αυτο σε συνδιασμο με τα πρωκτικολογα μας κανει τουμπανο, αλλα δε πειραζει συνεχιστε αφοβα.
.......σκέφτομαι πως πρέπει να βρω ένα τρόπο να μείνω στο εξοχικό μου ένα τρίμηνο μήπως και ξεκουραστώ...:ΡΡΡΡΡ
"RockElCasbah στείλε μας λίγο από τη γαλήνη της εξοχής και καλή σου μέρα! η ενασχόληση με ανθρωπους ειναι που μας οδηγει στο να επιζητουμε αυτη τη γαλήνη. για να βιώνει κανεις την ευτυχία της εξοχής πρώτα θα πρέπει να απεξαρτητοποιηθεί τουλάχιστον ψυχικά και ψυχολογικά από τους ανθρώπους.".
Αν είχα χρόνο θα το σχολίαζα εκτενώς αυτό φίλε Γιάννη. Λυπάμαι που δεν έχεις καταλάβει τί κάνω εγώ εδώ στην εξοχή και γιατί έφυγα. Κυρίως γιατί έφυγα απ' την πόλη. Δεν ήσουν και υποχρεωμένος βέβαια να καταλάβεις. Είσαι και πολύ μικρός και αρκετά αδαής. Και κυρίως, είσαι μέσα σε ένα περιβάλλον που σου παρέχει πολλά και δε ξέρεις αυτά που ξέρω εγώ. Όπως και οι περισσότεροι χρήστες στα φόρουμς, έτσι για να λέμε τα πράματα με το όνομά τους. Από μένα, έχεις κατατοπιστεί δεόντως. Αν ξαναθελήσεις βοήθεια για κάποιο ζώο, θα κάνεις τον κόπο να απευθυνθείς σε εθελοντές στην Κύπρο. Έχει αρκετούς. Εγώ στο τηλέφωνο μιλάω μόνο με όσους θέλουν βοήθεια για ζώο ή για τον αλκοολισμό τους. Και πολύ σύντομα θα το κόψω και αυτό. Ας κουνηθούνε λίγο οι άνθρωποι, καλό θα τους κάνει.
Σόρυ Γιάννη, δε ζω στο εξοχικό των γονιών μου, λάθος κατάλαβες. Και την ηρεμία της εξοχής, δε νομίζω πως θα την εισπράξω ποτέ. Καλή συνέχεια σου εύχομαι...:)...
Τζόαν γεια. Δεν είμαι σε θέση να παρακολουθήσω τη συζήτησή σας, αλλά αυτή τη φράση θα τη σχολιάσω εντελώς μεμονωμένα.
"Kατά τα άλλα μας ενοχλούν τα μηνύματα της μαρκέλας επειδή είναι
πολιτικού περιεχομένου".
Αν ήταν οι προσωπικές της τοποθετήσεις με επιχειρηματολογία - πάντα προσωπική - πολύ ευχαρίστως... αλλά το μόνο που διαβάζω κάθε φορά που μπαίνω, είναι οι ξεπατικούρες αλλονών. Κι αυτό δε λέγεται "πολιτική θέση".
Αν με ρώταγες τί με ενοχλεί στη Μαρκέλα - και κάθε "Μαρκέλα" - θα σου έλεγα το εξής... όχι τόσο η εξώφθαλμη προπαγάνδα της υπέρ του Τσίπρα... βγάζει μάτια αυτό... αλλά περισσότερο το γεγονός πως σε ένα φόρουμ με χιλιάδες αναγνώστες - όπως το εδώ - της δίνουν... συγχαρητήρια για το... κοινωνικό έργο που επιτελεί...
Οι απόψεις μου υπάρχουν στο θρεντ "εκλογές Ιούνη 2012"... κι αν δεν είναι για σας κατάντια το να θεωρείται "συμμετοχή" και "ενεργός δράση" το να είναι κάποιος επί 24ώρου βάσεως στο νετ και να ποστάρει λινκς, για μένα είναι...
Και επίσης κατάντια είναι το να θεωρούν άνθρωποι που τρέφονται από άλλους, τους πληρώνουν άλλοι τους λογαριασμούς τους, δε δουλεύουν, δε ξέρουν τί θα πει "ένσημο", να έρχονται και να λένε "πώς θα ζήσουμε αύριο;"...
Μάλλον είναι και για μένα κατάντια το να γράφω ακόμη σε φόρουμς... οι άνθρωποι δε θέλουν να αλλάξουν, είναι απλό...
Καλό βράδυ!
Το "παρακαλώ" πάει στο "φχαριστω τη χρηστρια Joann" του χρήστη ΚΕΝΟ
και τι να πω; όλα καλά...
Η εκπομπή που ακούω τώρα στο ραδιόφωνο προτείνει το βιβλίο
"Πέθανε ο σκύλος κατά τ' άλλα όλα καλά" του Ρέι Μπράντμπερι... πολύ καλό πρέπει να 'ναι...
Έχω διαβάσει το "Φάρεναϊτ 451" του Ρέι Μπράντμπερι κι είναι πολύ καλό... στιλ "1984" 'Οργουελ, "Θαυμαστός νέος κόσμος" Χάξλεϊ...
Παράθεση - Αρχικά καταχωρημένο από RockElCasbah - Εμφάνιση Μηνύματος:
"...Η δική μου πεποίθηση είναι πως όλα γίνονται όπως χρειάζεται να γίνουν..."
"... Πολύ καρμικό αυτό.
Σάν να λέω θα κάτσω στην άσφαλτο με τον καφέ και αν είναι το ριζικό μου όταν τον τελειώσω θα σηκωθώ και θα φύγω ανέγγιχτος...".
... αυτό ακριβώς...:)... της τρελλής το κάγκελο συνέβη όση ώρα εγώ έπινα τον καφέ μου... και τελικά, ναι... κατάφερα να σηκωθώ και να φύγω... ανέγγιχτη;... χμμ, ως εδώ έμπαινε το μεταφορικό στοιχείο. Φχαριστώ φίλε, καλό βράδυ και σε σένα...:)...
RockElCasbah, γεια χαρά!
Αν και το θέμα στο post μου δεν ήταν η μαρκέλα,
πάνω σ' αυτά που λες σχετικά με τη μαρκέλα
και την προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα,
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα
γιατί δεν περιμένω να σχηματίσω πολιτική άποψη
από τις αναρτήσεις του forum
ούτε με επηρεάζουν στο παραμικρό
και θεωρώ και υποκριτικό να ισχυριστεί κάποιος
ότι δεν μπορεί να διαβάζει τέτοια
γιατί ...επηρεάζεται από την προπαγάνδα.
Τώρα όσον αφορά ότι οι αναρτήσεις είναι ξεπατικοτούρες
και όχι πολιτικές τοποθετήσεις,
ούτε εγώ διαβάζω όλους τους χρήστες εδώ
και ούτε όλους όσους διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον
γι αυτό δεν μπορώ να κάνω κριτική
στο στιλ γραφής του εκάστοτε χρήστη μεμονωμένα.
Ούτε θα έκρινα ποτέ κάποιον για το πόσες ώρες είναι συνδεμένος,
το αν τον συντηρούν άλλοι ή αν έχει δουλέψει ποτέ...
Αυτά είναι πολύ προσωπικά του καθενός
κι αν ακόμα πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος,
το να του το υποδεικνύω δημόσια
δεν τον ωφελεί σε τίποτα.
Και βέβαια ξέρεις ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
ότι και για μένα είναι κατάντια να γράφω ακόμα σε forums...
όχι γιατί δε θ' αλλάξω τον κόσμο...
σιγά μην περίμενε εμένα ο κόσμος για ν' αλλάξει...
για μένα το κάνω...
Καλή ξεκούραση:)
Καλυτερα να γραφεις σε φορουμ Joann, παρα στους τοιχους. Τωρα χαμογελασες κιολας...
Aυτό με το γράψιμο στους τοίχους δεν το πολυκατάλαβα
γιατί δεν έχω ασχοληθεί με grafiti
αν και σε κάποιες περιπτώσεις το εκτιμώ εικαστικά
γιατί έχω ασχοληθεί με γραφιστική και αερογράφο
-badger παρακαλώ, ε να μην κάνω και λίγο φιγούρα-
μασκάρισμα και βάψιμο...
αν και ό,τι μου άρεσε περισσότερο ήταν το ελεύθερο
με κάρβουνο...
ότι έχει αυξηθεί η διαίσθησή μου.
γλυκα μου παιδια χαιρεται..
ειμαι καλα παρα τις πολλες απανωτες και μεγαλης διαρκειας εφιαλτικες δυσκολιες αυτη την περιοδο..
οταν ξυπνησω απο τον εφιαλτη μου θα ειμαι και παλι κοντα σας για να δινω μια συμβουλη και να βοηθαω οσο και οπως μπορω..
μα πρωτα θα πρεπει να γεννηθω ξανα μεσα απο τις σταχτες μου..μην ανυσηχειτε ομως..μπορω να το κανω..
καλο σας βραδυ..μου λειψατε και σας σκεφτομαι συχνα..ευχομαι το καλο ολων..
Καλή σου μέρα! καλοπροαίρετα μίλησα! το μνμα μου θα πρεπε να το απευθυνω στα λοιπα μελη, που βιωνουμε φασεις όπου οι σχεσεις μας με τους γυρω μας δεν ειναι και τοσο καλες, και η φυγη μας εστω για λιγο απ αυτους τους ανθρωπους θα μας εδινε λίγο γαλήνη, κατι τετοιο ηθελα να πω και προς αυτα τα μελη να απευθυνθω. Λαθος που το απεύθηνα σε σενα, αφου ξερω το σκοπο που εισαι εκει και τις δυσκολίες. εκτιμώ αφάνταστα το έργο που κάνεις, από τους αξιόλογους ανθρωπους εδω. γι αυτο και ζητησα τοσες φορες τη συμβουλη σου, γιατι εισαι ανθρωπος που με καταλαβαινει και μπορω ετσι να επικοινωνήσω.
Γιάννη, πάψε να απολογείσαι όταν δεν φταις. έλεος δηλαδή. Η Ροκ πρέπει να σου ζητήσει συγγνώμη και εσύ το κάνεις. Αμ εκείνο το "πολύ μικρός και αρκετά αδαής". Τα λέμε...
Πάψε πληζ να νιώθεις μικρότερος επειδή άλλοι ζητούν να αισθάνονται μεγαλύτεροι. Αν έχεις τη στάση αυτή και στην καθημερινότητά σου όλες και όλοι θα σε πατάνε με ευχαρίστηση για να ηδονίζονται. Όχι ότι δεν ενέχει ευχαρίστηση, χαχαα, αλλά ρε Γιάννη, σε λένε αδαή και συ ανταπαντάς με αξιολογοσύνες. Λίγη ψαλίδα τηνε βλέπω. Δε σε μαλώνω ρε, επειδή σε νοιάζομαι το λέω.
Συγχαρητήρια στον κασίδα Κασιδιάρη! Επιτέλους, τα πραγματικά τους πρόσωπα στην επιφάνεια, και όχι συνοδεία κοστουμαρισμένων "πολιτισμών". Ο φασίστας δεν κρύβεται, γιατί ο φασισμός είναι στάση ζωής, όχι πουκάμισο που το φοράς στα πάνελ και μετά το βγάζεις. Να εκμεταλλευτούμε κάθε τους πέσιμο της μάσκας! Και να μάθουνε οι κύριοι κύριοι δημοσιοκάφροι, να λένε και κάνα όχι στα κανάλια τους,όταν καλούνε φασισταριά! Όπως θα έπρεπε να λένε όλοι οι πολιτικοί όταν καλούνται να συμμετέχουν σε πάνελ με συμμετοχή χρυσών αβγών. Και να μάθει και η κυρία κυρία "δημοκρατία" ότι όταν νομιμοποιείς φασισμό με τις κλίκες σου τις δικαστικές, τον τρως στη μούρη! Άσε πια οι κατηγορίες των νεοναζί εναντίον των μπάτσων. μουάχαααα, σήμερα έχω μεγάλη χαρά λέμε. Πρόταση, διάβασμα άρθρου του Γαλαξιάρχη "Τον ναζιστή πολλοί εμίσησαν, τον ψηφοφόρο ουδείς"
Να δώσετε προσοχή προτείνω στο σημείο "καταδικάζωτη βίααπό όπουκιαν προέρχεται" γιατί αυτό το επιχείρημα ακριβώς και το "δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου" χρησιμοποίησε η Χρυσάνθεμη Αυγουλοθήκη για να μπει στο κοινοβούλιο. Όχι, δεν έχεις την ελευθερία, όταν απειλείς την ελευθερία άλλων! Γκέγκε αυγουλιέρες?
Όσο περισσότερους Γολγοθάδες καλούμαστε να ανέβουμε στη ζωή μας, τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε (ή θα έπρεπε). Πιο ευγενικοί, πιο καλόκαρδοι, πιο υπομονετικοί, πιο συμπονετικοί, με μεγαλύτερη κατανόηση, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.
Πληροφορίες: Εντός!
χιχιχιχιχιχιχιχι
N' αγιάσει το στόμα σου!
Τον τραμπούκο Κασιδιάρη δεν τον λες κύριο ακριβώς!
Ένας άνανδρος δειλός είναι που η παρουσία του και όσων εκπροσωπεί
μας προσβάλλει.
Εδώ το video
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/50...n_Kanellh.html
http://youtu.be/JT1aVrZmBBk
αν το εσβησαν εδω εχει αλλο, παντως η Κανελλη σηκωθηκε πρωτη για να ειμαστε δικαιοι
...ο καψής που τον είπε ο κασιδιάρης προχτές υπάλληλο του μπόμπολα και τον έδιωξε απ την εκπομπή, πίνει απ το πρωί σαμπάνιες στη...μελανιά της κανέλλη...:Ρ
Όλα τα δημόσια αγαθά και υπηρεσίες χρησιμοποιούνται από 10.787.690 Έλληνες και μη!
Παρόλα αυτά όμως τα λειτουργικά τους έξοδα τα επωμίζονται λίγοι!ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ!
Όποτε όποιος δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το κράτος
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ NA:
Κινείται στο δημόσιο οδικό δίκτυο και πολεοδομικά συγκροτήματα
Χρησιμοποιεί δημόσιες συγκοινωνίες
Χρησιμοποιεί το έστω και σακατεμένο σύστημα υγείας(αν πάμε μόνο όσο το πληρώνουμε θα είναι 5 αστέρων μετά)
Χρησιμοποιεί το δημόσιο δίκτυο - Ενέργειας - Ύδρευσης - Αποχέτευσης
Επιμορφώνεται σε οποιαδήποτε βαθμίδα της δημόσιας εκπαίδευσης
Εξυπηρετείται από τις υπηρεσίες δημόσιας τάξης - σωμάτων ασφαλείας κτλ
Εξυπηρετείται από οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο
Προστατεύεται από τις στρατιωτικές δυνάμεις της χώρας
Και γενικότερα να επωφελείται-χρησιμοποιεί-απολαμβάνει οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία που χρηματοδοτείται από το δημόσιο ταμείο της χώρας!!!
Εννοείται πως συμπεριλαμβάνονται όλα εκείνα τα έργα-επιδοτήσεις συγχρηματοδοτούμενα από ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο!
Έτσι θα μπει η χώρα σε μια τάξη... Έτσι είναι το δίκαιο! Αν επρόκειτο για κράτος ελεημοσύνης τόσα χρόνια δεν το γνώριζα!
Μιας και έχουμε χιλιοκατηγορήσει κλέφτες που έχουν αρπάξει-καταχραστεί δημόσιο χρήμα, ας πούμε και για αυτούς που το κάνουν
έμμεσα επωφελούμενοι την υπευθυνότητα και ευθυξία ποσοστού του ελληνικού λάου που είναι συνεπής στις φορολογικές τους υποχρεώσεις
και πλήρωνε-πληρώνει(και με ειδικό φόρο πλέον) τις φορολογικές του υποχρεώσεις! Έτσι για να τα πούμε όλα έξω από τα δόντια..
Όσοι από τα 10.787.690 δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους να φροντίσουν να τηρήσουν τα παραπάνω..
Γιατί τα στερήσατε και στερήτε από όλους όσους είναι υπεύθυνοι πολίτες με συνείδηση!!!
Για να δούμε τότε πόσο επαρκής θα είναι για τους λίγους όλα όσα προσφέρονται από τις τηρούμενες οικονομικές υποχρεώσεις προς το δημόσιο!!
Και επειδή πολλοί θα τρέξουν να πουν ότι το κράτος τους χρωστάει λεφτά, ας σκεφτούν μήπως βγαίνει ισοπαλία ή είναι
και κερδισμένοι οι ίδιοι από την συναλλαγή αυτή!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
καλα ρε Βασιλη, τα αλλα θεματα για αλλη χωρα ειναι?
Σκέφτομαι ότι είχα κόψει την τιβί γιατί δεν άντεχα να βλέπω ειδήσεις .
Επόμενη κίνησή μου θα είναι να αποκοπώ και από το ίντερνετ.
Αμέσως μετά θα αποκοπώ και από τις παρέες, δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση γύρω μου, πνίγομαι και με πιάνει ταχυπαλμία.
Για να είμαστε δίκαιοι η Κανέλλη έριξε τις ... σημειώσεις της, ως ένδειξη ενστάσεως,Quote:
παντως η Κανελλη σηκωθηκε πρωτη για να ειμαστε δικαιοι
προς το μέρος αυτού του όρθιου (κατά προσέγγιση) ζώου (κατά προσέγγιση),
αφού αυτός είχε πρώτα περιλούσει τη Δούρου με το περιεχόμενο του ποτηριού του.
Πολύ το χάρηκα Body-Rocker. Γιατί να μην το κάνει? Είχε κάθε δικαίωμα και δεν πιστεύω πως πρέπει να φέρομαι πολιτισμένα σε νεοναζιστικά μέλη συμμοριών. Αχ, τη ζηλεύω ρε γμτ, χαχαα
Σήμερα τη θαυμάζω. Ο φασίστας στην τρύπα του!
Γιατί να μην είναι? Συμφωνούσε το έξω (συμπεριφορά) με το μέσα της (θυμός). Αυτό μου κάνει για αλήθεια, στην ψυχολογία δε λέγεται αυθεντικότητα? Από πότε η αυθεντικότητα αποτελεί ψόγο? Επιθετικές και βίαιες γυναίκες, αααχ, nothing better.
Και επίσης ο πώς σκ@τά τον λένε Κασιδιάρης δικαζόταν χτες
στο Β Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών
για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία σε μεταπτυχιακό φοιτητή
στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007,
λίγες μέρες πριν από την “Γιορτή Νεολαίας” των χρυσών αβγών.
Το αυτοκίνητό του αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.
χθες????????? Και τον εχασα????? Παρελπιδα, ημουν Ευελπιδων χθες!! Αχαχαχαχαχα!!!
Δεν πήγε, λίλιουμ! Την κοπάνησε και τον αναζητεί η αστυνομία!
χαχαχαχαχα!!!
Ε οχι!! Εχασα τετοιο σκηνικο! Παρεπιμπτοντως αν λειπανε οι δικηγοροι, οι δικαστικοι, οι κατηγορουμενοι, οι κατηγοροι, οι αστυνομικοι και οι μαρτυρες (αν εμεναν δλδ μονο οι υπαλληλοι της καντινας και οι αργοσχολοι σαν και του λογου μου), ειναι ενα πολυ ωραιο μερος! Παρκακια, περιστερακια, πεταλουδιτσες, δεντρακια, ειδα και μια συκια!! Ταισα και τους σπουργους και τα περιστερια, λιαστηκα στα παγκακια, αλλα ανυπομονουσα να γυρισω να παω θαλασσαααααα!!
A αλλο το ενα αλλο το αλλο? Σχωρα με τις λειψες μου γνωσεις περι νομικων και δικαστηριων!! :p
Βοιντ ειλικρινα παντως χαρας το κουραγιο σου!! Ξερω οτι ειναι πολυυυυυυ δυσκολο το δικηγοριλικι στην Αθηνα, εχω φιλη που δικηγορουσε 10 χρονια εκει, μεχρι που... τα παρατησε ολα και εγινε.. πριγκηπισσα!!! (δημοσιος υπαλληλος) :p
Ε, και;Quote:
λεγοντας του "Αει σηκω φυγε απο δω, ρε" - η κινηση της ηταν επιθετικη
Μήπως, για να το πω λαϊκιστί, "ψειρίζουμε τη μαϊμού";