-
Φυσικά και είναι αγχολυτική, έχεις δίκιο! Κ εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα, αναβολή στην αναβολή.. Ώσπου ξύπνησα και σκέφτηκα ότι κάτι πρέπει να κάνω για τον εαυτό μου! Μακάρι να πάει καλά αυτή η προσπάθεια! Κ όταν λέω να πάει καλά, δεν εννοώ να χάσουμε βάρος, πάντα χάνουμε με την δίαιτα, εννοώ να χάσουμε και να τα διατηρήσουμε.
-
Ναι Ελένη, έχεις απόλυτο δίκιο!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
-
Ευχαριστώ! Κ σε εσένα, πόσα κιλά θέλεις να χάσεις? Οι άντρες χάνετε πιο γρήγορα..
-
Από τα 108 στα 78-80, δηλαδή 28 με 30 κιλά.
Αλήθεια είναι ότι έχουμε γρηγορότερη απώλεια, αυτό όμως δεν σημαίνει εφησυχασμό! :)
-
Κανεις κ καποια αθλητική δραστηριότητα;
-
Προσπαθώ να κάνω γρήγορο περπάτημα, το οποίο με βοηθάει πολύ.
Εσύ;
-
Έχω διάδρομο σπίτι, κανω μια ωρα, αλλα εδω κ δεκα ημέρες ξεκίνησα ζουμπα σε ενα γυμναστήριο κ ειναι πολυ πιο διασκεδαστική απο τον διάδρομο.. Βέβαια ειδα οτι έχασα μονο 700 γραμμάρια την τελευταια εβδομαδα με καθημερινή γυμναστικη, πολυ σωστή διατροφή κ πικράθηκα..
-
Μην πικραίνεσαι...
Θα δεις στην πορεία και μικρές και μεγάλες απώλειες.
Εξάλλου 700 γραμμμάρια δεν είναι και λίγα!
Τα ξεφορτώθηκες από πάνω σου!
Προχώρα και όλα θα πάνε καλά! :)
-
Τέλη Μαρτίου ειχα φτασει 94.9.. Κ πριν 3 εβδομάδες που άρχισα ξανα ημουν 105.. Δεν ξερω γιατι κανω τόσα λάθη κ παλι απο την αρχη...
-
Τέλη Μαρτίου ειχα φτασει 94.9.. Κ πριν 3 εβδομάδες που άρχισα ξανα ημουν 105.. Δεν ξερω γιατι κανω τόσα λάθη κ παλι απο την αρχη...
-
Από τα λάθη μαθαίνουμε!
Σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε!
Στο τέλος θα νικήσουμε!
-
Χαχα!! Μακάρι.. Δεν γινεται διαφορετικά, γιατί τα κιλά ανεβαίνουν συνεχώς..
-
Μία βδομάδα μετά το βαριατρικό χειρουργείο κι αφού εξασφάλισα χρόνο για αυτοκριτική και ανάλυση, θα ήθελα να πω ότι η μόνη διατροφή που μου ταίριαξε και ακολουθώντας την έχασα πολλά κιλά κατά καιρούς ήταν το σύστημα των Weight Watchers. Όχι δεν με πληρώνουν για διαφήμιση! :) προτείνω σε όποιον έχει αποφασίσει να κάνει διατροφική προσπάθεια και έχει τις αντοχές και την ηρεμία να το παλέψει, να την δοκιμάσει! Αυτη είναι μία καταγραφή δική μου, έστω κι αν στην πορεία μου επέλεξα το χειρουργείο. Αυτό έγινε για άλλους λόγους οι οποίοι με στέγνωσαν από αντοχές και υπομονή και με άφησαν με πολλά κιλά παραπάνω.
-
Επιστροφή μετά από πολύν καιρό εδώ και πρέπει να πω ότι όλα όσα έγραψες Nefeli με βρίσκουν σύμφωνο.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις από τώρα και στο εξής.
Επέλεξες μια άλλη οδό για να χάσεις τα κιλά, προφανώς κατόπιν σκέψεως, οι σωστές διατροφικές οδηγίες και συμπεριφορές όμως δεν παύουν ποτέ να ισχύουν.
Όσον αφορά εμένα, επιτέλους μετά από χρόνια αδιαφορίας και σκαμπανεβασμάτων κατόρθωσα - με τη βοήθεια μιας εξαίρετης διαιτολόγου - να χάσω 22 κιλά και από τα 110 να φτάσω στα 88.
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλες και όλους και να πω το γνωστό (που όμως ξεχνάμε πολλές φορές), ότι όλα είναι θέμα απόφασης και σωστού προγραμματισμού.
-
Καλησπέρα σας
μήπως κάποιος-α από τα παλιά μέλη WW έχει το καλοκαιρινό βιβλιαράκι
super start?? ήταν με λίγες σελίδες και είχε προτάσεις και ενδεικτικά μενού
για πρωινά, μεσημεριανά και βραδυνά φαγητα...δυστυχώς το έχω χάσει..πάσα βοήθεια δεκτή