Quote:
Originally posted by pink_90
Eli μου ας ειναι και ένα κιλο το μήνα, απλά να γίνει έστω αυτό.
Σημερα βγηκαμε για φαγητο, ειπα θα φαω τηγανητα δοκιμασα και καποια αλλα απο τα εδεσματα του τραπεζιου. Αοσθανθηκα οτι εφαγα πολυ εφαγα απαγορευμενα, οι ενοχες δεν εχουν φυγει ακομα οταν τρωω κατι εκτος προγραμματος. Επρεπε να φαω 1 μεριδα καλαμαρακια, σαλατα και μιση φετα ψωμι. Εγω αντιθετα εφαγα ουτε τη μιση μεριδα απο τα καλαμαρακια αλλά εφαγα απο πολλα αλλα, δηλ μια πιρουνια φαβα, 1 πιρουνια μπακαλιαρο, μιση μεριδα ουρες(ειδος ψαριου) σαγανακι (παιδια τι τελειο πιατο πρωτη φορα εφαγα και ξετρελαθηκα) κ λιγο ψωμι και αγγουροντοματα λιγη χωρις λάδι ζητησα(αυτο με μαρανε χαχα). Και σκεφτομουν οτι εσπασα τη διαιτα εφαγα πολυ. Μετα σκεφτηκα ομως οτι οι ποσοτητες δεν ηταν τραγικες. (ή κανω λαθος;) επισης ΔΕν εφαγα απο τις τηγανητες πατατες και γαριδες που ειναι η αδυναμια μου και δεν ορμηξα στα γλυκα που εφεραν στο τελος που παλιοτερα δεν αντιστεκομουνα ακομα κ αν σε όλο το γευμα ημουν τυπικη. Με όλη αυτη τη περιγραφη θελω να πω οτι αυτες οι ενοχες θα φυγουν; Γιατι ποιος φυσιολογικος ανθρωπος δεν θα τρωγε ετσι σημερα, αδυνατος ή οχι; Για το μονο που χαιρομαι ειναι οτι αυτες οι ενοχες δεν με πυροδοτησαν να φαω κ αλλο(τα γλυκα κυριως). Ηδη ο μπαμπας μου παρατηρησε σημερα οτι πλεον εχω πολυ μεγαλυτερο ελεγχο απ οσο πριν.
Τι ενοχές βρε παιδάκι μου; Τη μερίδα με τα καλαμαράκια γιατί έπρεπε να τη προτιμήσεις δλδ; Δεν ήταν τηγανητά; Αν ναι σημαίνει ότι είναι και περασμένα σε αλεύρι άρα όχι και η καλύτερη επιλογή! Αν ήταν ψητά ο.κ.