Καλημέρα...
Σήμερα νιώθω πολύ μελαγχολική κι έβαλα ν' ακούσω αυτό το κομμάτι...
https://www.youtube.com/watch?v=a5Hg94DY-Ks
Όμως λογικά αργότερα θα κάνω πράγματα εκτός σπιτιού κι αυτό πιστεύω πως θα με βοηθήσει... Αλλά για την ώρα νιώθω χάλια...
Printable View
Καλημέρα...
Σήμερα νιώθω πολύ μελαγχολική κι έβαλα ν' ακούσω αυτό το κομμάτι...
https://www.youtube.com/watch?v=a5Hg94DY-Ks
Όμως λογικά αργότερα θα κάνω πράγματα εκτός σπιτιού κι αυτό πιστεύω πως θα με βοηθήσει... Αλλά για την ώρα νιώθω χάλια...
Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα!
Θέλω να κάνω μια ερώτηση, μην ψάχνετε το πως μου ήρθε δεν έχει σημασία...
Θεωρείτε ότι μπορεί να υφίσταται βιασμός ακόμα και μέσα σ' ένα γάμο; Δεν το ρωτάω από νομικής πλευράς αλλά καθαρά από ηθική...
Για να μην σας τρομάξω δεν συνέβη σε κανέναν που να ξέρω, επηρεασμένη από αλλού μου γεννήθηκε η απορία...
Καλησπέρα Κύκνε! Ναι είναι νομικά κατοχυρωμένο αυτό πως υπάρχει βιασμός εντός γάμου όταν η γυναίκα δεν τον επιθυμεί. Μπορεί ο άντρας να την βάλει κάτω να την χτυπήσει, να την αναγκάσει να κάνει σεξ χωρίς την θέληση της και αυτό αποδεικνύεται ιατροδικαστικά γιατί ο βιασμός είναι μια βίαιη πράξη που φέρει τραύματα πάνω στο σώμα και αποδείξεις.
Αλλά γιατί ρωτάς;
Ψυχολογικά να την αναγκάζει αν ρωτάς, και πάλι μπορεί να αποδειχτεί με την ομολογία της γυναίκας και ιατροδικαστικές αποδείξεις γιατί όσο να 'ναι η γυναίκαι θα έχει κάποια αντίσταση. Επίσης μπορεί να αποδειχθεί και ψυχιατρικά ο εξαναγκαστικός βιασμός αν λέει αλήθεια η γυναίκα.
Σήμερα είχαμε μια νέα προσθήκη στις γάτες της αυλής... Ένα γατάκι περίπου πέντε μηνών, πολύ χαδιάρικο και γουργουριστό... Δεν σκέφτηκα να δω το φύλο του εκείνη την ώρα και τώρα που κατέβηκα ξανά για να το ταΐσω δεν το βρήκα... Θα το ψάξω πάλι αργότερα, ελπίζω να μείνει γιατί το λυπήθηκα... Ποιος ξέρει από που ήρθε...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Κυκνε εμένα μου την αναψανε στο στρατό άμα σου πω τι λένε οι αστυνομικοί γι αυτό το θέμα θα κλαις κανένα 3μηνο
ΑΧ ΒΑΧ, θα συμφωνήσω στο ότι αν η γυναίκα βαριέται το σεξ με τον άντρα της το σωστό είναι να χωρίσει αλλά ως εδώ... Για μένα μια χαρά μπορεί να υπάρξει βιασμός και μέσα σε σχέση/συγκατοίκηση... Εσύ δηλαδή πως θα το χαρακτήριζες αν η γυναίκα φωνάζει σταμάτα στον άντρα της κι αυτός την γράφει κανονικά;
Φυσικά κι έχει το δικαίωμα να την χωρίσει, αυτό δεν το αρνείται κανείς νομίζω...
Επίσης, καλό είναι να μην είσαι απόλυτος για το ότι αν αποφεύγει το σεξ σημαίνει ότι βαριέται το σύντροφο της, υπάρχουν και γυναίκες με άσχημες και βίαιες προηγούμενες εμπειρίες που τους έχουν αφήσει ψυχικά τραύματα και τυχαίνει ν' ανήκω σ' αυτές... Πίστεψε με, καθόλου δεν τον έβλεπα σαν γλάστρα τον πρώην μου και του δίνω δίκιο που με άφησε αλλά δεν είναι πάντα έτσι απλά τα πράγματα... Άσπρο/μαύρο δηλαδή...
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε "άνθρωπε"; Καλά δεν είπα εγώ ότι είναι παλαιοχωριάτικες πεποιθήσεις; Κι ύστερα παρεξηγείστε.
Βεβαίως και υπάρχει βιασμός στο γάμος και όποιος το πει δεν θα γίνε ρεζίλι γιατί η γυναίκα μπορεί να μην επιθυμεί τους χ,ψ λόγους, επειδή έχει κατάθλιψη, επειδή περνάει εμμηνόπαυση, επειδή μόλις γέννησε, επειδή κάτι έχει σπάσει μέσα της και είναι στα όρια να χωρίσει, επειδή έχει τραύματα, επειδή ΄δεν έχει λίμπιντο, τι θα πει να εκπληρώσει συζυγικά καθήκοντα; Τι είναι το σεξ συζυγικό καθήκον; Είναι συνουσία με επιθυμία και των δύο για απόλαυση και καλοπέραση. Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα σε αυτο βεβαίως και πρέπει να λυθεί αλλά δεν μπορεί ο άντρας να της πει "πρέπει να εκπληρώσεις τα συζυγικά σου καθήκοντα". Αυτό είναι ψυχολογικός βιασμός και πρακτικός.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Γίνεται γιατί σου ασκεί ψυχολογικό εκβιασμό και σε αναγκάζει να υποκύψεις. Ξέρεις, δεν είναι όλες οι γυναίκες σκύλες να πατάνε πόδι. Υπάρχουν και οι ευαίσθητες, οι γυναίκες μην πει τίποτα η γειτονιά, μην χωρίσω, μην με δείρει όπου κάποια στιγμή ξεσπούν. Το θύμα ποτέ δεν καταδικάζεται. Ο βιασμός είναι ψυχολογικός και σωματικός. Δεν είναι όλες οι γυναίκες διεστραμμένες να κατηγορούν συζύγους για δήθεν βιασμούς για λεφτά κλπ. Η πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι αληθινές ιστορίες.