σε ευχαριστω.. παιρνω abilify, lamictal, tavor k xanax..
Printable View
σε ευχαριστω.. παιρνω abilify, lamictal, tavor k xanax..
πολλα μου ακουγονται...κ εγω γκρινιαζω για τα 15mg olazapine..ποτε 8α στα μειωσουν??:D
ναι, πολλα ειναι.. το abilify κ το lamictal τα παιρνω σε μεγαλες δοσεις δυστυχως.. τα αγχολυτικα παιρνω λιγα mg, προσφατα μου εκανε το ταβορ 1... πιστευω μεχρι να σταθεροποιηθω πληρως κ μετα θα μου τα μειωσουν... αλλα ειμαι λιγακι σαν μαστουρι...
καλησπέρα slayer. θα έλεγα σε πρώτη φάση φτιάξε τη διατροφή σου, να γίνει πιο υγιεινή, υπάρχουν τρόποι. σώστε τη ψυχή σας. κατά δεύτερον άσκηση, περπάτημα και διάβασμα.
σου ευχομαι να στα μειωσει συντομα και να μην νιω8εις μαστουρωμενη...κ εγω νιωθω καπως ετσι...ειναι δυνατα φαρμακα αυτη που περνω σωστα??
καλησπερα vince..προσεχω την διατροφη αλλα για τα αλλα δν μπορω να τα κανω δν εχω ορε3η καθολου κ δν με ευχαριστει τπτ!!!
κοίτα σκέφτομαι κι εγώ να δοκιμάσω τα νέα φυτικά αντικαταθλιπτικά. υπάρχουν αρκετά στα φαρμακεία. όποιος ξέρει περισσότερα ας δώσει πληροφορίες. thanks.
περνω ενα των 5mg και ενα των 10mg olazapine κ περνω επισης κ ενα seropram των 10mg και καλα τονωτικο αλλα δν βλεπω καμια διαφορα μερα με την μερα:(
ναι γιαυτο μου το εδωσε για να μου ανεβει η διαθεση αλλα δν βλεπω τπτ στον οριζοντα..εχω αρκετο καιρο που το εχω αρχισει 2 μηνες περιπου!κ εγω ηξερα οτι κανουν γυρω στις 2 βδομαδες να σε πιασουν κατι τετοιο!
πολλες φορες κανουν κ περισσοτερο... κανε υπομονη λιγο ακομη κ αμα δεν δεις αποτελεσμα συζητα το με το γιατρο σου...
ναι δν βλεπω πολλα αποτελεσματα αυτη ειναι η αλη8εια..8α το συζητησω ολα με τον γιατρο μου..μακαρι να πανε ολα καλα...εχω τυχει σε καλο γιατρο ευτυχως!!:D
Χαιρομαι που ετυχες σε καλο γιατρο! Ειναι πολυ σημαντικο αυτο! Σου ευχομαι κ παλι να παν ολα καλα ! :)
σε ευχαριστω παρα πολυ! να σαι και εσυ καλα..κ να περνας τελεια!!!:D