Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που περνανε δυσκολα να έχουν πάντα καποιον δίπλα τους να μοιραζονται και τα ομορφα και τα ασχημα γεγονοτα της ζωής.
Printable View
Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που περνανε δυσκολα να έχουν πάντα καποιον δίπλα τους να μοιραζονται και τα ομορφα και τα ασχημα γεγονοτα της ζωής.
Καλημέρα. Αυτή η σύντομη απάντηση τα λέει όλα... δυστυχώς πολλοί από μας τους ανθρώπους, μεγαλώσαμε τόσο εσφαλμένα και ανεπιτυχώς, που συνδέσαμε την αγάπη με το τί εισπράττουμε απ' τους άλλους. Θα μου πεις, είναι φταίξιμο δικό μας;... όχι, δε θα το έλεγα. Και το θέμα είναι πως όταν νιώθουμε πως κανείς δε νοιάζεται, κατηγορούμε εαυτούς και συνήθως τους τιμωρούμε βάναυσα για αυτό. Συμφωνώ μαζί σου Ντάφυ, όλα από εμάς ξεκινάνε. Μου πήρε χρόνια για να καταλάβω πως αν δε με προσέξω και φροντίσω εγώ, δε θα το κάνει κανείς για μένα. Και με βασάνισε πολύ το να αποδεχτώ πως "ναι, δεν εισέπραξες ποτέ τίποτα απ' τους γονείς σου". Σήμερα δε με ενοχλεί καθόλου, τα δύσκολα στάδια πέρασαν. Για μένα κίνητρο είναι τα ζώα με τα οποία ασχολούμαι από παιδί. Και λέω σήμερα - ψυχρά και στεγνά - πως κι αν ακόμη δε βρεθεί από τούδε και στο εξής κάποιος να με νοιαστεί, ακόμη κι αν κάποτε μείνω εντελώς μόνη... θα συνεχίσω να με προσέχω για να μπορώ να τα φροντίζω... είχα κι εγώ σκεφτεί την αυτοκτονία Κύκνε στο προπέρσινο πολύ δύσκολο καταθλιπτικό μου επεισόδιο. Τα ζώα με κράτησαν, πίστεψέ με... βρες κάτι και κάντο σημαντικό. Κάτι που θα σου δώσει δύναμη. Αύριο ίσως βρεθεί κάποιος που θα νοιαστεί. Αλλά οφείλεις να είσαι πρώτα απ' όλα εσύ καλά με σένα όσο γίνεται. Αλλά κι αν δε βρεθεί, το κέρδος δικό σου θα είναι και με το σπαθί σου θα το έχεις αποκτήσει... :) ...
"Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που περνανε δυσκολα να έχουν πάντα καποιον δίπλα τους να μοιραζονται και τα ομορφα και τα ασχημα γεγονοτα της ζωής.".
... κι όσοι δεν έχουν ή δε βρούνε... αν πάλι πέσουν... πάλι να σηκωθούνε...
Εύχομαι να υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να μ'έχει αγαπήσει και να'χω πάντα αποθέματα ψυχής για να αγαπώ.
ευχομαι να ψοφησει ο βενιζελος
Ο βενιζέλος δεν έχει ψυχη? Δεν ανθρωπος αυτος... Τη δουλειά του κανει και μάλιστα με λιγοτερα λεφτα απ' οτι πέρυσι(αυτο μας το είχε κοπανησει ενας καθηγητης στο πανεπιστημιο...)... ΠΑΣΟΚ ρε και μυαλα στα μπλέντερ... εκει οικογενειακή δημοκρατία... υπομονή και η κόρη του γιωργάκη με το που τελειώσει με τις σπουδες της στην αγγλια θα γίνει η πρώτη γυναικά πρωθυπουργός και με τα δυο χερια θα την ψυφίσετε...:p
εύχομαι να μην αργήσω πολύ ακόμα να βγω στην επιφάνεια
Προσεύχομαι ένας φίλος να γίνει καλά, προσεύχομαι ένας δικός μου άνθρωπος επίσης να γίνει καλά. Προσεύχομαι ένα όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα. Προσεύχομαι μία συγγενής μου να έχει καλό "ταξίδι"
Εύχομαι η διακοπή νερού να οφείλεται σε βλάβη της πολυκατοικίας και όχι επειδή δεν πλήρωσα το λογαριασμό!
Κι εγώ έχω ζώα αλλά η αγαπημένη μου δεν θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα κι όταν πεθάνει θα μου λείψει τρομερά, δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς αυτήν, είναι η λατρεία μου, το κοριτσάκι μου, στήριγμα για μένα...θα τρελαθώ όταν πεθάνει...ήδη έχασα τον Τόμυ, αυτή είναι η δεύτερη αγαπημένη μου...
Όμως δυστυχώς δεν είναι αρκετά τα ζώα για να με κρατήσουν, είμαι πολύ δυστυχισμένη...και όχι, δεν τη θέλω τη ζωή μου αν είναι να είμαι για πάντα μόνη μου!!!
Εύχομαι η βασανισμένη χώρα μας....η υπέροχη αυτή χώρα από άποψη πολιτισμού και γεωμορφολογικής θέσης.... να ξεπεράσει τις δυσκολίες που περνά τούτη την ώρα....να βρει πάλι το δρόμο της προς την ευημερία, την ευτυχία, την ομοψυχία, την αδελφοσύνη.... με λίγα λόγια να επικρατήσει η αγάπη και η εθνική συνείδηση για ένα καλύτερο αύριο ..... για πιο ελπιδοφόρες συνθήκες διαβίωσης για εμάς και τα παιδιά που θα έρθουν στο μέλλον να σηκώσουν στην πλάτη τους την ευθύνη του τόπου....
Ας προσευχηθούμε λοιπόν όσοι από εμάς το έχουν ανάγκη .... η ελπίδα αυτή που σιγοκαίει να είναι η απαρχή για νέα αρχή για ένα καλύτερο μέλλον .... ας γίνουμε ο καθένας μας ένας καλύτερος άνθρωπος και μέσα από εμάς να γεννηθεί πάλι το απαράμμιλο κάλλος της αρμονίας και της αγάπης!!
Καλή δύναμη!!
Ευχομαι να καταφερω να βρω μια ακρη στο εσωτερικο μπερδεμα κ χαος που νιωθω, ευχομαι απο δω κ στο εξης να καταφερω να πετυχαινω πραγματα χωρις οπισθοδρομησεις, ευχομαι οσοι περαμε δυσκολα να ξημερωσει μια καλυτερη μερα, φυσικα συμβαλλοντας κ εμεις προς αυτην την κατευθυνση...
(Λεφτερη απο πανω πολυ ωραιο το ποστ σου!)
Σε ευχαριστώ Lacry!
Σου εύχομαι να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και το αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα για σένα!
Ευχαριστω κ ανταποδιδω!
Ευχομαι κ για σενα κ για ολους πραγματικα να ξημερωνουν καλυτερες μερες... Σε κανεναν δεν αξιζει να ειναι δυστυχισμενος...