Originally Posted by
RockElCasbah
Καλησπέρα. Επειδή η συζήτηση αυτή κυλάει μεν ωραία προς το παρόν, αλλά είναι η φύση της τέτοια που θα μπορούσε μέσα σε χρόνο ντε - τε να γίνει και το ολοκαύτωμα στο Κούγκι, προσωπικά θα σταθώ μόνο σε αυτό που εξέφρασε η Ρέϊν. Πιστεύω ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν αισθάνθηκα ποτέ μα ποτέ πως το ότι από τότε που ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα και "ρίχνω" πάντα "άκυρο", δείχνει να... υποτιμώ τη... δύναμη της ψήφου μου και του... δικαιώματός μου στη διαμόρφωση του πολιτικοοικονομικοκοινωνι κού σκηνικού, λολ!... έχω μπει κι εγώ σε άπειρες συζητήσεις επ' αυτού, και στο ρίαλ λάϊφ και στα φόρουμς ανά καιρούς... μπορεί κάποιοι να έχετε δίκιο όταν λέτε πως "κακώς, πρέπει να ψηφίζουμε, η ψήφος είναι η φωνή μας", αλλά αλήθεια... ποτέ ρε γαμώτο δε μπόρεσα να ψηφίσω κάποια απ' όλες αυτές τις φάτσες... ποτέ δε με έπεισε κανείς και για τίποτα. Ποτέ δεν ένιωσα πως κάποιοι αγαπάνε πραγματικά τους ανθρώπους και θέλουν το ΊΔΙΟ ΚΑΛΟ για ΟΛΟΥΣ... έχει τύχει να αρνηθώ θέση στο δημόσιο... θα μπορούσα να έχω γλυτώσει πολλά οικονομικά δεινά από αυτά που πέρασα. Αλλά μου έχει τύχει και πάμπολλες φορές να διαπιστώνω πως η πλειοψηφία ως υπνωτισμένη, ψηφίζει όσους της τάζουν κάτι για τον δικό της κώλο, για τον δικό της γιο, για το δικό της μαγαζί... κι αυτό δε μου έκανε ποτέ.
Ουδέποτε θεώρησα ή πίστεψα ότι με σέβονται και υπολογίζουν την ψήφο μου. Ουδέποτε ένιωσα πως θέλουν το καλό "μας" όποιο κι αν είναι. Και ουδέποτε μπόρεσα να δεχτώ πώς είναι δυνατόν μεγάλα ποσοστά του λαού, να δίνουν εύσημα και χειροκροτήματα σε ανθρώπους που οι περισσότεροι δεν έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους, με όλες τις αγωνίες και τις δυσκολίες που συνεπάγεται αυτό... όσο για το "είναι μορφωμένοι άνθρωποι, κάτι παραπάνω ξέρουν από μας", είναι μια απ' τις μεγαλύτερες πατάτες που τρώμε χρόνια σε αυτόν τον τόπο... συνειδησιακά λοιπόν, νιώθω καλά. Γιατί ο άνθρωπος που θα σεβόταν το λαό, θα ήθελε το καλύτερο για όλους, κι έναν ευτυχισμένο και ήρεμο κόσμο για να τον "κυβερνά"... έ δεν έχει βρεθεί ακόμη για να τον ψηφίσω... αναζητείται, ντεντ ορ αλάϊβ... :) ...