"Αυτό μάλλον αφορά εμένα... (ο PETRAN δεν ξέρω που αναφερόταν γιατί αναφέρθηκε σε mod αρσενικού γένους, ή κάνω λάθος?)
Νόμιζα ότι το είχαμε συζητήσει στο άλλο θέμα και ήμουν σαφής. Σου είχα ζητήσει να μην μακρηγορήσουμε εις βάρος εκείνου του θέματος και τώρα το ίδιο κάνεις σε ένα άλλο.
Θα σε παρακαλέσω άμα έχεις κάποια απορία να μου στείλεις ένα πμ και να ζητήσω και από τους δυο σας να σεβαστείτε το θέμα της Ναταsha που εξαρχής ζήτησε να αποφευχθούν οι εντάσεις.".
Ο Πετράν αναφέρεται στο μοντ, χωρίς να θυμάται αν είσαι αρσενικού ή θηλυκού γένους... δε λέει κάτι αυτό, αλλά ναι, αναφέρεται σε σένα. Δεν έκανα εγώ αναφορά στο θέμα της Νατάσας όμως για τους μοντς, ο Πετράν θέλησε να το βγάλει. Σωστά; Στείλε μου πμ λοιπόν για να σεβαστώ το θέμα της Νατάσας. Όταν κάποιος μπαίνει πριν από μένα - την κοινή θνητή που θέλω να απαντήσω - για να ειρωνευτεί τον Γιώργο και τον κάθε Γιώργο. Επειδή δε πληρεί τις προδιαγραφές του;... τις αρχές του;... τα ελληνικά του;... στείλε μου, ουδέν πρόβλημα Ιντέλλα... αλήθεια, η Νατάσα και η κάθε Νατάσα που βάζει το ωραίο της θέμα, από πού ζητά να αποφευχθούν οι εντάσεις;... θα ήθελα κι εγώ να ξέρω, ευχαριστώ.
"Δεν έγραψα κάπου ειρωνία. Νομίζω ότι έγραψα άμεσα ότι δεν μου αρέσει η άποψή του. Που παρέθεσα έρευνες? Κλασική άλομπαρ, ψάχνει τα θέματα για να βρει αφορμή να γράψει κατεβατά για καβγά ώστε να παραπονεθεί για τα δικά της θέματα για συγκεκριμένα άτομα ("ειρωνεύτηκες" το ποίημα μου" κάτι που έγινε πριν 3-4 χρόνια?) και για τον μοντ του φορουμ, και μετά παρακαλεί για τον οίκτο του θεματοθέτη πλασάροντας τον εαυτό της ως "το θύμα" γράφοντας διάφορες δραματικές φανφάρες. Οκ το ξέρουμε πλέον το κόλπο allo. One-trick ponny που λένε και οι Άγγλοι.".
Αν ήξερες τί σου γίνεται, θα ήτονε καλά. Και να σου πω με την ευκαιρία, πως ο τρόπος με τον οποίο δήλωσες πως δε σου... αρέσει η άποψη του χρήστη, ειρωνία λέγεται. Και στη λογοτεχνία λοιπόν, και στην ελληνική. Ή σου ήταν δύσκολο να απαντήσεις απ' ευθείας πάνω στο θέμα της Νατάσας; Απλά θεώρησες πρέπον, να ασχοληθείς με τον χρήστη πρώτα... σωστά;... η δε "αμεσότητα" ουδεμία σχέση έχει με την απάντησή σου. Σε γελάσανε...
"και μετά παρακαλεί για τον οίκτο του θεματοθέτη πλασάροντας τον εαυτό της ως "το θύμα" γράφοντας διάφορες δραματικές φανφάρες. Οκ το ξέρουμε πλέον το κόλπο allo. One-trick ponny που λένε και οι Άγγλοι.".
Ο/Η θεματοθέτης/έτρια, ας μου κάνει και ριπόρτ... αλλά αυτό βλέπεις, γιατί αυτό θέλεις να δεις. Δε συνάδει με το "μέχρι πού μπορείς να δεις πραγματικά"... βρε τους Άγγλους... εγώ πάλι δεν είμαι οπαδός μιας γλώσσας που δε καταλαβαίνω και θα στο ανταποδώσω με το "μικρό μου πόνυ" μικρέ Πετράν... με τις υγείες μας...
"..αλομπαρ, αν σεβόσουν αυτό το χώρο και δεν κατηγορούσες του παντες ότι τον έχουν @@@, απο τη στιγμή που ο Πετράν ΔΕΝ απευθύνθηκε σε σένα, ας έκανες αναφορά.
Αυτός είναι ο σκοπός της διαχείρησης και γι αυτο το λόγο βρίσκονται τόσοι μοντ πια εδώ μέσα.
Επειδή όμως έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπάθεια και με το χώρο και με το Νίκο και με διάφορα μέλη που σε έχουν αμφισβητήσει, το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις και να δημιουργείς καυγάδες.
Εκεί είναι το ζουμί.".
... όπου γάμος και χαρά... η Βασίλω πρώτη... σαφώς και δε θα έχανες ευκαιρία. Μιας και έχεις βάσιμες πληροφορίες πως "Επειδή όμως έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπάθεια και με το χώρο και με το Νίκο και με διάφορα μέλη που σε έχουν αμφισβητήσει, το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις και να δημιουργείς καυγάδες."... άχ, αυτές οι διαγνώσεις σου. Πάντα πετυχημένες. Και τώρα που έγραψες πως έχω προσωπική εμπάθεια για τον διαχειριστή - δείχνεις να το ξέρεις σίγουρα - να σου κάνω κι εγώ ένα ριπόρτ έ;... δεν έχεις αφήσει θέμα για θέμα... αν θελήσεις να μάθεις τί χρώμα βρακί φοράω σήμερα... στείλε μου ένα μήνυμα ρε αδερφέ... καλή, πονετική και... αμερόληπτη χρήστρια... λολ!... Νατάσα;... είναι που πίνω μια μπύρα εδώ και δυόμιση χρόνια... είμαι ακόμη αλκοολική, μιας και το ξέρει η Θεοφανία... κάνε μου ριπόρτ βρε καλή μου γιατί σου χάλασα το θέμα που θα στο μαμούσανε ούτως ή άλλως...