πες στο στην Αφρική αυτό να δούμε τι θα σου πουν. που παιδάκια καθημερινά πεθαίνουν από ασήμαντες για εμάς αιτίες. και που γίνεται για χρόνια.
Printable View
το μήνυμα τροποποίηθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ανοιξε το παραθυρο σου και βγες λιγο εξω να δεις την μιζερια, τραβα καμια βολτα μπας και καταλαβεις σε τι χαλι βρισκεται η χωρα, και μετα πεσμου αν ειμαι εγω μονο ο μιζερος ή το περιβαλλον ολοκληρο. οταν καταστρεφουν μια ολοκληρη χωρα, τοτε ειναι δυνατον οι κατοικοι αυτης να ειναι ευτυχισμενοι ?
πολύ καλό. μόνη σου το σκέφτηκες?
chaos η αξιοπρέπεια για την οποία μιλάς, δεν έχει να κάνει με το που μένει κάποιος. Παλιότερα -και εκεί βλέπω να γυρίζουμε- ζούσαν μαζί γονείς, παιδιά, εγγόνια. Κανείς δεν μπορεί να πει πως αυτοί οι ανθρωποι δεν ζούσαν με αξιοπρέπεια. Τώρα για την ποιότητα ζωής που λες, έχεις ένα δίκιο. Αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι, όσο και αν προσπαθεί κάποιος, όπως εσυ, το βέβαιο είναι ότι δύσκολα θα τα καταφέρει, επομένως, μάλλον πρέπει να αναζητήσουμε την ποιότητα ζωής αλλού, ή να τη μετρήσουμε αλλιώς, όχι με τοίχους, δωμάτια και μισθούς,
μα εσυ ξεκινησες να προσβαλλεις χωρις να δειξεις ιχνος κατανοησης σε αυτον που ξεκινησε το θεμα κι αντιμετωπιζει το (οποιο) προβλημα. εαν δε μπορεις να δειξεις κατανοηση στον ανθρωπο, τοτε δε χρειαζεται να απαντας και να του καταστρεφεις τα θεματα βριζωντας τον, γιατι ετσι νιωθει χειροτερα (και υποτιθεται εδω μεσα ειναι φορουμ υποστηριξης). ειδικα οταν δεν ξερεις κανεναν προσωπικα, πως ειναι δυνατον να τον μειωνεις τοσο ? εγω απλα το μερος του πηρα, τιποτα παραπανω. αλλα για να το καταλαβεις αυτο μαλλον πρεπει να διαθετεις εστω και λιγο μυαλο...
Παιδιά ηρεμήστε!
Ε οχι κ ψυχολογικη υποστηριξη σε ανθρωπους που το μονο προβλημα τους ειναι οτι δεν θελουν να πιεζονται στη ζωη τους!!!ελεος δηλαδη!!!αν η δικη μας η γενια δεν παλεψει,η επομενη δικαιως θα μας λεει αχρηστους γιατι αυτο θα ειμαστε..