Originally Posted by
RockElCasbah
... η ασχετοσύνη που χρησιμοποιείται ξανά και ξανά - και ανεπιτυχώς - μου είναι αδιάφορη. Γιατί αν ο άσχετος/η, στην προκειμένη, γνώριζε πραγματικά τί λένε ΌΛΟΙ οι γιατροί, δε θα έγραφε τα... άσχετα που γράφει... εντελώς απλά πράγματα... όσο για το τί μπορεί να πιστεύει ο άσχετος/η, στην προκειμένη, για αυτόν που καταθέτει άποψη βασιζόμενη στο βίωμά του, είναι αστείο στο να συζητείται κιόλας...:)... όσοι είναι "άρρωστοι" λοιπόν, θα τους πει η πρώην αλκοολική που επανέκτησε τον ελεγχο, ας χώσουν θερμόμετρο ή υπόθετο στον κώλο τους και ας κουκουλωθούν... και όσοι είναι άσχετοι, ας συνεχίσουν την έκθεση της φαντασιολογίας τους... κι επειδή έβαλα ένα παράδειγμα με το κρασί - συζητώντας με τον Χάλντολ πάντα και έχοντας ζητήσει "συγγνώμη" μόνον απ' τη θεματοθέτρια - όσον αφορά εμένα, εγώ δε πίνω για το καλό της... καρδιάς μου. Πίνω μπύρα ως φυσιολογικός άνθρωπος γιατί λατρεύω τη γεύση της... αλλά ο άσχετος/η, στην προκειμένη, είναι εδώ για να βγάλει - αυτός/ή ξέρει τί... και μου είναι - ξανά - αδιάφορο... Χάλ, καληνύχτα, ευχαριστώ!...:)...