Quote:
Originally posted by SpyrosGR21
Ποσο δικιο εχεις..... Τι ωραιο αισθημα να εισαι αυτος που θες και να κανεις αυτα που θες για σενα και να το ξερει ολος ο κοσμος, να μην κρυβεσαι, να λες αυτος ειμαι οπως ειπες αγαπηστε με η μισηστε με. Και σε οποιον αρεσεις. Τι ελευθερια που νιωθεις ετσι... Και τι πιεση ψυχολογικα νιωθεις εσωτερικα οταν κρυβεις πραγματα για σενα .. Ειναι σημαντικο πραγμα αυτο που λες φιλε μου. Εγω νιωθω ετσι και μονο που δε λεω σε καποια θεματα ψυχολογιας στους δικους μου πια αν νιωθω καλα η οχι, γιατι πολυ απλα δε μαρεσε καθλου η αντιμετωπιση ειδικα του πατερα μου του στυλ \"Συνελθε θα καταντησεις με φαρμακα και στα ψυχιτρεια\" και οσο να ναι αυτο δεν με ανεβαζει και πολυ ισα ισα με ριχνει οποτε σταματησα και να τους λεω.. Και ομως θελω πολυ να τους πω πχ. ΝΙΩΘΩ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ, ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.. Γιατι και μονος μπορω να τα κανω αλλα ειναι πολυ πιο ωραια οταν εχεις τους δικους σου να συμπαραστεκονται... Κρατα γερα oddserver... Κρατα γερα και σιγα σιγα αυτα που θες.
Και η ιστορια επαναλαμβανεται...