-
... σιγά μη γελάσουμε... εγώ είμαι πιο... κουλτουριάρα... (ψάχνω κάποιον να μου φτιάξει τον αστρολογικό μου χάρτη δηλαδή... λολ!) και επίσης, εκτός του ότι γράφω ποίηση λέω και... πολύ καλό χαρτί!... άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου, έχω το κληρονομικό, τί να κάνω;...:)... σόρυ Φάμπιουλους για το "οφ - τόπικ"!...
-
Μπορώ να σου φτιάξω τον αστρολογικό σου χάρτη!!!!!
-
Ωραιότατα!... κι έτσι, περάσαμε απ' τον κωλοθάνατο στην... αστρολογία, μια χαρά!... άμα βρεις πως στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν... κατσίκα, μη μου το πεις σε παρακαλώ, λολ!... πες εσύ ότι ήμουν γάτα κι όλα καλά...:)...
-
δε ξερω για προηγουμενη ζωη :ρ εγω ελπιζω να μην ημουν σκαθαρι..
-
χαχαχαχαχα 8ελω και εγω αστρολογικο χαρτη!!!!!!! :D
ειμαστε οτι να'ναι, φοβαμαι παραπαπαπαπαμ χαχα
-
ωραια θα σας κανω ολους τον αστρολογικο σας χαρτη χαχαχαχααχα
-
τι 8ελεις να σου πουμε??να στο πουμε αμεσως!!
-
..........................................
-
-
...............................
-
οκ το τροποποιω τωρα, ελπιζω να τα πηρες..
-
Άχ, ωραία!... πες και στις δυο μας πως θα ποθάνουμε στα 135 μας, θα κάνουμε - τουλάχιστον - 3 γάμους, το ΔΝΤ θα πάει στα τσακίδια, ο Γιωργάκης θα γίνει πρωθυπουργός στη χαμένη Ατλαντίδα, θα χαμογελάμε όλοι στους δρόμους, κι αν μου υποσχεθείς πως στα 129 μου θα μπορώ να ξαναρχίσω τις μπύρες... θα σου ανάψω μια λαμπάδα όσο η Εγνατία οδός, που ακόμη δε τελείωσε!... χαίρομαι που σας έκανα να γελάσετε λιγουλάκι και σας καληνυχτώ με τα Σκαθάρια...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=cD4TAgdS_Xw
-
-
Δεν θα σου κάνω τον αστρολογικό σου χάρτη αλλα να αγαπάς την ζωή και να ξέρεις πως έχεις μια ζωή μπροστά σου. Είμαι μικρότερη σου 1 χρόνο.
Μην το βάζεις κάτω ποτε σου. Η ζωή είναι όμορφη.
Έχεις σίγουρα δίπλα σου άτομα που να σε αγαπάνε
-
ροκελκασαμπ εισαι 8εα!!! κι εμεις σε ευχαριστουμε που μας εκανες να γελασουμε!!φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα κοπελα μου :)
περιλαμβανει και την μοιρα αυτο το συστημα??γιατι αν ναι 8ελω να ξερω αν τελικα 8α κανω 3 η 2 παιδια!!!