"LIKE !" & "FOLLOW" :)
Printable View
Αμα το κανει με προφυλακτικο παιζει προβλημα? χεχε, ηλιθια ερωτηση ,:rolleyes:αλλα αμα το κανει μια κοπελα με προφυλακτικο ειναι οντως ασχημο οπως εχω ακουσει απο τις πιο πολλες κοπελες? ακομα κι αμα βαλει προφυλακτικο με γευσεις? , για πειτε ρε κοριτσα, ειναι οντως απαισιο?
o.k. αν σ'εχω παρεξηγησει τραβα ακυρο! Η αληθεια παντως ειναι, οτι ετσι οπως τα γραφεις αυτο μου μεταδιδεις πως θελεις να περασεις!
Anyway, μην τα παιρνεις ολα τοσο προσωπικα και οτι εχουμε δημιουργησει group "φατε τον Γιωργο Πανου, αερααα!"
Τι εχουμε να χωρισουμε αλλωστε? Τις αιγες απ'το μαντρι? :P
Εχεις δικιο! ισως ειμουν υπερβολικος .Ββεβαια εχω σταματησει να γραφω εδω μεσα για το λογο οτι καποια ατομα μια κλικα μου ειχε πρηξει τα νευρα κι σε αλλους βεβαια ,ετσι κι αντεδρασα υπερβολικα .
ΑΑ! κι απο την αλλη εγω δικαιολογουμαι , ειμαι βλεπεις χρηστης ουσιων , αρα εχω θεμα με τα νευρα μου, καλη δικαιολογια ε? χεχε¨)
Ναι, ωραια δικαιολογια για να κανεις τον Κινεζο! Δε μου βρισκεις κι εμενα καμια να 'χω να λεω? lol
Οσο για τις κλικες... ενταξει εγω οσο καιρο ειμαι μελος δεν εχω διακρινει τιποτε το ιδιατερο! o.k. καυγαδες γινονται κατα καιρους, εγω θα διαφωνησω μαζι σου, εσυ μ'εμενα και θα αναψουν λιγακι τα αιματα αλλα μετα θα ξαναγινουμε μιαν ωραια ατμοσφαιρα! :) Εξαλλου δεν ειναι δυνατον να συμφωνουμε και ολοι σε ολα (θα ηταν και βαρετο αλλωστε κατι τετοιο)! Καλη καρδια λοιπον!
Αμα θες να γραψεις κατι που σε προβληματιζει, γραφ'το ελευθερα, μη σκας! Και μιας και ειπα για τους προβληματισμους σου, εσυ εισαι ενταξει τωρα? Εχεις απεξαρτηθει απο την ηρωινη? Αν δεν κανω λαθος, ησουν σ'ενα προγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Ετσι?
Ναι , μακαρι να ειναι τα πραματα οπως λες , να την βλεπουν οπως εσυ! ελα μου ομως που καποιοι εχουν κοληματα - ειναι και η φυση του φορουμ βλεπεις ")- .
Εχεις δικιο οτι ειναι λογικο και καλο να υπαρχουν διαφωνιες κι καυγαδες , ετσι βγαινει κατι ωφελιμο ,αλλα μερικοι εχουν σκοπο να προσβαλουν κι να μειονουν τους αλλους , βαλε κι αυτες που εχουν το αποθημενο που δεν εγιναν ψυχιατροι η ψυχολογοι! ολα μαζι μας κανουν μια ωραια μηξη οπου ειχε αποτελεσμα καποια ατομα να την κανουν απο το φορουμ οπως κι εγω¨)
Μακαρι να ειμουν στον ΟΚΑΝΑ¨(, Εχω παρει νουμερο , θα επρεπε να ειχα μπει ισα με 2-3 μηνες πριν! ετσι μου χαν πει δλδη! αλλα ελληνικο κρατος βλεπεις !! Ειχα παει στο ΚΕΘΕΑ αλλα δεν εβγαλα ακρι ,βλεπεις ειμαστε η μοναδικη χωρα στο δυτικο κοσμο που υπαρχει αυτη η μεθοδο απεξαρτησης ! προγραμματα σαν το ΚΕΘΕΑ τα βρησκεις στην Ασια σε αλλες χωρες οπως η Β.Κορεα !! Μονος μου εκανα προσπαθεια , καταφερα κατι αλλα για λιγο καιρο ¨( Δυστυχως δεν ειμαι δυνατος οπως πριν καποια χρονια¨( , ισως δεν εχω την προσωπικοτητα που θελει ενας τετοιος αγωνας ! ενας τοσο δυσκολος οπως ειναι η ελευθερια απο την ηρωινη! πιστεψε με ειναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΟ!! ,για αυτο λεω κι ξανα λεω να μην την πιει κανεις !! ουτε για δοκιμη ! δενυπαρχει λογος ! παρα μονο ξεφτιλα και χασημο τον καλυτερων χρονων της ζωης ενος ανθρωπου ! δεν μηλαω για λεφτα , φιλους και αλλα πραματα που εχω χασει ετσι!! .
Σε ευχαρηστω για το θαρρος που μου δηνεις να γραφω εδω μεσα για το προβλημα μου ,αλλα να , πλεον νιωθω αβολα εδω μεσα! γτ. θα με χλεβασουν και θα με παρει απο κατω! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙ ΘΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΧΙ!
Βασικα, δεν εννουσα οτι ειναι καλο να διαφωνουμε καυγαδιζοντας αλλα να εκφραζουμε αντιθετη θεση χωρις παραλληλα να σκυλοβριζομαστε!
Οσο για τ'αλλα που λες, ασε τα ξερω γιατι ειχα ενα φιλαρακι που ειχε την ιδια ακριβως ταλαιπωρια με 'σενα κι εκτος αυτου ηθελα να γινω εθελοντρια (ειχα προλαβει να ενημερωθω και για ορισμενα θεματα) αλλα τελευταια στιγμη συνεβει κατι προσωπικο κι ετσι διεκοψα την αιτηση.
Αν δεν κανω λαθος, τωρα πια μπορεις να προμηθευτεις τη μεθαδονη κι απο ενα δημοσιο νοσοκομειο χωρις να εισαι στην αναμονη και στο τελος να μενεις με το κουπονακι της σειρας στο χερι οπως συμβαινει στον ΟΚΑΝΑ σε ορισμενες περιπτωσεις απ'οσο ξερω!
Ναι ,ετσι ειναι η διαφωνια ειναι καλο να υπαρχει ,κακο ειναι να γινευε μαχη κι βρισιδια .Παντος εμενα για καποιο διαστημα μου την επεφταν καποια ατομα απο το φορουμ κι ηταν ολο τα ιδια κι τα ιδια ,ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραματα πλεον.
Κοιτα στα νοσοκομεια υπαρχει η μεθαδονη κι η βουπρομορφινη αλλα χορηγειτε με εντολη του ΟΚΑΝΑ, ο λογος ειναι να γλιτοσουν τα εξοδα απο τις εγκαταστασεις που χρειαζοταν ο ΟΚΑΝΑ συν τους γιατρους που ηθελε κι τελος τις τοπικες κοινωνιες ,γειτονιες οπου δεν ηθελαν για κανενα λογο να εχουν αυτα τα ατομα εξω απο τις πορτες τους!!
Συμφωνα με το νεο νομο θα επρεπε να τερματισουν οι λιστες αναμονης τοσων χρονων , αφου θα μπορουσε απο 20 περιπου νοσοκομεια της Αττικης να χοριγηθουν ολα τα ατομα ,δλδη θα εμπενες στον ΟΚΑΝΑ κι σε λιγες μερες θα ειχες την θεραπεια ,ετσι μου παν κι εμενα οταν γραφτηκα ! κι το λαθος μου οτι το πιστεψα !! ξεχνωντας οτι ζω στην Ελλαδα! οπου εχει τους πιο αχρηστους κυβερνητες
Ελεος πια με τις ναρκωτικες ουσιες!!!!!!