19 ειμαι, οι dissection μετα τους mayhem παντα!!!!!!!!!!!!!! ειναι απο της ποιο αγαπημενες μου bands!
Printable View
19 ειμαι, οι dissection μετα τους mayhem παντα!!!!!!!!!!!!!! ειναι απο της ποιο αγαπημενες μου bands!
αυτο ειναι το black metal των 90s ομως, πλεον εχουμε 2012...
οι Dissection ειναι νεκροι, και οι Mayhem θα επρεπε να εχουν διαλυσει.
ναι οντος αλα παρολαυτα κρατιουνται ακομα οι mayhem αν κ εχουν γινει κ αυτοι εμπορικοι ποια αλα τελος παντον, ακους εσυ black? ασκετο μηπος εχεις γνωστο κανα καλο μπασιστα η ντραμερ απο αθηνα πειραια που να θελει να παιξει σε black metal μπαντα ?
το ειπαμε και στο αλλο θεμα νομιζω, απ'το λυκειο ακουω metalz γενικοτερα, πιο πολυ με black εχω ψαχτει, πλεον ομως ασχολουμαι με τα παντα μεχρι rap και trance κλπ.
γνωστους μεταλλαδες δεν εχω sorry, μου πεφτουν καπως κλειστομυαλοι για τα γουστα μου και δε τους αντεχω...
A καταπροτιμηση καναν ψυχακια που να πινει κ ολας θα των πρωτιμουσα ποιο καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι οντος παρα πολυ κλειστομυαλοι ειμαστε δεν λεω αλα οποιος εχει κανεναν ασ μου στειλει πρωσοπικο ειναι αναγκη γαμοτο μου με την καντεμια που με δερνει μια μπαντα εκανα κ στο εξαμηνο να την διαλισω ειναι αμαρτια !