Originally Posted by
giorgos panou
Αποψη μου ειναι οτι μπορει να κανει και κακο η λαθος χρηση του φορουμ , μπορει καποιος που να ειναι ψυχικα αρρωστος να το παρει πολυ στα σοβαρα και ξαφνου η να πεσει στον, μαλλον στην "γιατρο¨" του φορουμ , οπου εχει απαντηση και θεραπεια για ολα ! η μπορει να πεσει στην περιεργη του φορουμ οπου θα αρχιση να τα ρηχνει ολα σε υτον που ξεκινα το θεμα του, η να πεσει στην κλικα και ξαφνικα να βρεθει ο ανθρωπος σε ενα θεμα οπου εχει φτιαξει να υπαρχουν 4-5 ατομα και να του την πεφτουν ολοι μαζι ! αφου θα εχουν πρωτα συνενοηθει μεταξυ τους!
Ετσι λοιπον ειναι καμια φορα και επικινδυνο το φορουμ ,ευτυχως ειναι λιγες αυτες οι φορες αλλα υπαρχουν! Ετσι λοιπον σταματησα και εγω για καποιο διαστημα και πλεον μπενω πολυ πιο αρεα απο πριν!( και βρηκα την υγεια μου) ¨). Πολλα αλλα παιδια που πραγματικα ειχαν προβλημα και πιστευαν οτι απο αυτο το φορουμ -οπου δυστυχως ειναι απο τα μοναδικα αν οχι το μοναδικο στο χορο του- θα εβρισκαν την υγεια τους ,αποτελεσμα να φυγουν με ενα ξενερωμα και με μια ασχημη διαθεση !
Για αυτο θα ελεγα λοιπον στους χρηστες του φορουμ να αλλαξουν πρακτικη , να βαλουν χερι σε οσους κανουν αυτα που κανουν ! μονο ετσι θα υπαρξει κατι συμαντικο να προσφερει αυτο το φορουμ!