ξέρω ξέρω συμφωνείς σε όλα :P
(Λολ τώρα κατάλαβα εμφάνισες στην κύκνο αυτά που έγραψε με παράθεση και μετά τα έσβησες κ έβαλες τελείες)
Αργώ αλλά τα πιάνω!!
Printable View
ταυρος με ωροσκοπο καρκινο!
αυτος ο ριμαδοκαρκινος μου κανει ολη τη ζημια, η αρνητικοτητα κι οποια ευαισθησια μου απο εκει προερχεται.
Λέων με ωροσκόπο ιχθύ και έχω χαρακτηριστικά και των δύο.
παρθένος με ωροσκόπο σκορπιό...
Δίδυμοι με ωροσκόπο Παρθένο. Και η πλάκα είναι ότι, ενώ δεν πιστεύω στα ζώδια και τα θεωρώ σαχλαμάρες για αδαείς, διάβασα κάπου για τα χαρακτηριστικά των δεύτερων και κατά 99% συνέπιπταν με τα δικά μου. Έμεινα στήλη άλατος.
Δεν ξέρω, αλλά εξακολουθώ να μη βρίσκω τη στοιχειώδη αιτιώδη συνάφεια ανάμεσα στις τυχαίες τροχιές ουρανίων σωμάτων και τις ζωές ανθρώπων στη Γη. Οι ομοιότητες πρέπει να είναι στατιστικώς αναμενόμενες, απορρέουσες από συμπτώσεις. Τώρα πως γίνεται να συμφωνούν όλα σχεδόν τα γνωρίσματα με το προφίλ του εκάστοτε ατόμου, η πιο λογική εξήγηση που μπορώ να αποδώσω είναι ότι δυνάμει τις ανθρώπινης ψυχολογίας είναι συνεπείς αναμεταξύ τους πάνω στο μοτίβο ενός τύπου συμπεριφοράς.
δίδυμος με ωροσκόπο λέων!!!! :) :) :)
υδροχόος με υδροχόο :-P
Το blog του γνωστου μου περι ζωδιων
http://zodioporosi.wordpress.com/
σωστα τα γραφει! συμφωνω για τους καρκινους (ωροσκοπος μου), για τις παρθενους (οντως εχουν μεγαλα βυζια γιαυτο τις λατρευω), και φυσικα τους ταυρους. μονο που δεν ειμαι και τοσο υλιστης αλλα σκετο ακραιος και εννοειται πολυ ζηλιαρης και υποχθονιος!