Originally Posted by
cocomero
Eχεις δικιο, απλα οσο το στριφογυριζω στο κεφαλι μου νιωθω τοσο χαζη. Εγω ειχα κολλησει μαζι του τοσο καιρο και συνειδητοποιησα οτι ασχολιοταν με μενα ακριβως για να εχει κατι να ασχολειται...και καθομαι και σκεφτομαι καποια πραγματα π ελεγε, που ηθελε να μ κανει να του πω οτι ζηλευω και οτι δεν εχει κανει τπτ με καμια και δε σκοπευει να κανει.. διαφορα τετοια που φαινεται οτι ετσι τα εγραφε χωρις να τα πιστευει η να νιωθει οτιδηποτε..κι εγω τον πιστευα κι ενθουσιαζομουν. Ακομη κι εκει οταν του ειπα οτι θα δω μια φιλη μου (friend στα αγγλικα) κ μ ρωτησε αγορι η κοριτσι..ετσι για να ειναι σιγουρος. Δηλαδη για ποιο λογο να το κανει αυτο αφου δεν του καιγοταν καρφακι το ποσο θα με δει..
Σιγουρα επρεπε να το παρω πιο χαλαρα αλλα ο λογος που αντεδρασα ετσι ηταν το πως μου φερθηκε οταν συναντηθηκαμε. Νομιζα οτι κατι ενιωθε για μενα..πως γινεται να κοιμασαι αγκαλια με καποιον, να ξυπνας και να τον φιλας στο μετωπο, να ζητας απ τον αλλον να σου δωσει ενα τελευταιο φιλι πριν φυγεις και να μη νιωθεις τιποτα?? αν ενιωθε κατι θα ηθελε να με ξαναδει και συντομα..κι ομως φαινεται πως δε του περασε καν απ το μυαλο..
Ειναι τωρα να μη νιωθω χαζη που σπαταλησα 2 μηνες να τον σκεφτομαι και που μου χαλασε μεσα σε 2 μερες τις διακοπες με τους φιλους μου?