Αυτοπεποιθηση για να κανεις τι? Σοουμπιζ? Δεν ειναι πολυ πιο ευκολο απλα να εισαι συμπαθητικη και γοητευτικη για να τα καταφερεις στην ζωη?
Printable View
MMMMM.......οχι.....! αυτα ειναι συμβιβασμοι και χρυσωμα χαπιου για οσους δεν μπορουν να πανε παραπερα οπως θα θελανε
Σου προτεινω να διαβασεις για τους συσχετισμους μεταξυ καταθλιψη και ναρκισσιμου, θα προσπαθησεις να δεις τον εαυτο σου αλλιως, δλδ οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελες να ειναι. Αν εβαζε μια ομορφη μασκα θα πιστευες πως εγινες πιο ομορφη? Οχι βεβαια, τους αλλους κοροιδευεις, οχι τον εαυτο σου. ΑΝ θελεις να χασεις κιλα δεν ειναι τοσο δυσκολο, εγω εχασα 25 κιλα απο τοτε που χωρισα και τρωω παντα με κεφι και οσο γουσταρω, αν μπορω εγω μπορεις και εσυ :)
ναι χαιρω πολυ κ εγω εχω χασει κ τωρα στα φυσιολογικα μ κιλα αρχιζω να επεξεργαζομαι και να συνηδειτοποιω πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ τιποτα καλυτερο και τα παιρνω! αμφιταλαντευομαι μια ζωη μεταξυ ναρκισσισμου και χαμηλης αυτοεκτιμησης και το 1ο ειναι ο λογος που δεν ανεχομαι τον εαυτο μ οπως ειναι! εχω κανει πολλα πανω στο σωμα μου και ποτε δεν μενω ικανοποιημενη.
πιστευω πως εχει να κανει και περισσοτερο φυσικα με την ψυχωση, εχει βελτιωθει πολυ η φαση εννοειται σε σχεση με παλια. ομως αυτο συνεβει λογω χαπιων και επειδη δεν καθομαι να κοιτιεμαι στον καθρευτη επιμονα στα σημεια που πιστευω πως μισω! στην ουσια στρουθοκαμηλιζω αλλα αν αυτο σημαινει πως θα μαι πιο ηρεμη , το κανω.
αλλωστε ειναι αλλιως με τους αντρες και την διαιτα και αλλιως με τις γυναικες! η πλειοψηφια των αντρων κανει διαιτα 1 φορα στην ζωη τους λογικο να την κανουνε με κεφι γιατι στα τετοια τους για ενα μηνα σιγα το ζορι. οι γυναικες μια ζωη προσεχουνε ελεος δλδ!
Και γιατι τοσος προβληματισμος, η εξωτερικη εμφανηση ειναι απλα μια ετικετα. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα με την πρωην μου, οταν χαμογελουσε ηταν η πιο ομορφη στον κοσμο και οταν ηταν μουτρομενη η πιο ασχημη (για μενα παντα). Βλεπεις ολα ειναι σχετικα με την εμφανιση, αν θελεις να εισαι ευχαριστη μπορεις να το κανεις χωρις χειρουργικες επεμβασεις :)
αναμπελ ποσο χρονων εισαι; στην εχει πεσει κανεισ ολο αυτον τον καιρο;
μπροκεν αυτο που σε κανει αγαπητη δεν ειναι η εμφανιση σου ειναι ο χαρακτηρασ σου σε συνδυασμο με την εμφανιση να ξερεισ ειναι ολη η συνταγη
ναι ρε συ παντ δν ειναι το θεμα οι αλλοι, ξερω πως με βλεπει ο κοσμος , το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως με βλεπω εγω
νομιζω το πωσ σε βλεπουν οι αλλοι ειναι πιο σημαντικο σκεψου να νομιζεσ οτι ησουν θεα κ να ησουν μπαζο χαλια ετσι κ αλλιωσ καθενασ μασ εχει τρεισ εαυτουσ ενα που νομιζει οτι εχει εναν που εχει κ εναν που νομιζουν οι αλλοι οτι εχει
αυτο δεν το χα σκεφτει ποτε, ειναι πολυ σοφο. δλδ πρεπει να το παρω αποφαση?
Το θεωρω πολυ χαζο να με ειρωνευεστε επειδη και καλα χρειαζομαι αυτοπεποιθηση για να βγω στη σοου μπιζ..οχι δεν θελω αυτο, θελω να κοιταζομαι στον καθρεφτη και να μην με βριζω ή να μην σκεφτομαι τι θα πρεπει να αλλαξει(τα παντα). Οσο για το ποσο ειμαι, ειμαι 20 και ναι μου την εχουν πεσει, δεν ειμαι το τερας του λοχνες. Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για τις εμμονες μου και για να περασει το αγχος μου ή θα ακουσω κι αλλες χαζες συμβουλες περι εσωτερικης ισορροπιας και ακτινοβολιας του χαρακτηρα; Γιατι συμπαθητικη ειμαι και κοινωνικη οσο μπορω, απλα εχω ΕΜΜΟΝΕΣ με την εμφανιση μου. Και 20.000 πλαστικες να κανω παλι θα βρω κατι καινουργιο να μισω πανω μου.
Αφου εχεις καταλαβει πως δεν ειναι λυση οι πλαστικες μην τις αναφερεις και εισαι σε καλο δρομο για διαλογο :)
(παρεμπιπτόντως η Kαίτη ήταν η πρώτη που ανέφερε πλαστικές, όχι η Annabell)
Επειδή μου φαίνεται πως δεν έγινα κατανοητή ρωτάω ξανά... Ξέρει κάποιος (κατά προτίμηση που να έχει βιώσει κάτι ανάλογο) κάποια "κόλπα" για να ξεπεράσω τις εμμονές μου; Ας πούμε τι να κάνω για να μην κοιτάζομαι καμιά εξηνταριά φορές τη μέρα σε καθρέφτη και να μην σκέφτομαι συνέχεια το πρόσωπό μου και πώς να το αλλάξω; Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάω σε ψυχολόγο, πόσο μάλλον σε ψυχίατρο γι αυτό ρωτάω εδώ.
Όταν έχεις την παρόρμηση να τσεκαριστείς, κάνε το εξής:
1. Σκέψου ότι το τσεκάρισμα το μόνο που θα κάνει θα είναι να αυξήσει το άγχος σου, να μειώσει τη λειτουργικότητα σου, να σε κάνει να χάσεις το τώρα. Αυτό το λέει η εμπειρία σου.
2. Πες λοιπόν στον ευατό σου ότι δεν θα τσεκαριστώ τώρα αλλά σε 2 μέρες. Οπότε λές στον ευατό σου "αντιστέκομαι στην παρόρμηση να τσεκαριστώ, όσο έντονη και αν είναι"
3. Όταν περάσουν οι 2 μέρες, θα τσεκαριστείς. Παράλληλα όμως θα σκέφτεσαι ότι πέρασες τις προηγούμενες 2 μέρες, χωρίς άγχος και τσεκαρίσματα, δηλαδή τις έζησες και δεν έχασες τον καιρό σου με το να μηρυκάζεις τα ίδια και τα ίδια.
4. Αυτό το κάνεις κάθε 2 μέρες.
5. ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ : Βρες με οποιοδήποτε τρόπο χρήματα και επισκέψου κάποιον ψυχίατρο ο οποίος κάνει και ψυχοθεραπεία γνωσιακού τύπου. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να πάρεις και φάρμακα, γιατι τα χρειάζεσαι όπως φαίνεται και από την ένταση των συμπτωμάτων σου. Μην πας σε ψυχολόγο, γιατί για να μην σε χάσει από πελάτη παίζει να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι φάρμακα. Θα πας σε ψυχίατρο. Τα φάρμακα δεν προκαλούν αλλαγές στην σκέψη και στην συμπεριφορά. Τσεκαρε να δεις πως λειτουργούν τα αντικαταθλιπτικά και θα καταλάβεις ότι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.